- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 41
- Konu Sahibi kirmizinci
hangi krem ile 15 cm incediniz arkadaşıııım
söylermisiniz
:=)
söylermisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi krem ile 15 cm incediniz arkadaşıııım
söylermisiniz
selamlar,
Arkadaşlar siz, siz olun sakın düşük bel pantolon giymeyin! detaylı yazmıştım ama, sizde de önerim G5,lenf drenaj,vakum!! paket program alın ve mümkünse, fiyat araştırın. benim gittiğim merkez bu konuda fazlasıyla özverili...
kızlar belde simit görünümü bendede vardı yıllar önce.bunun için düşük bel giydiğinizde dar olmamasına dikkat edin,illa giyceksenizde en azından geceleri yada evdeyken dar yüksek bel şeyler giyin.ayrıca streç film takviyeside yaparsanız geçer.benimkilerden şimdi eser yok.tabi alışkanlık yapmanız lazım..
Selam arkadslar,tum yazilari okuyamadim belkide vardir bilmiyorum ama ozon kremi diye birsey gordum nette,kullanan ve faydasini goren arkadslar yazabilirlermi lutfen...
ya kızlar düşük bel giymeyin diyosunuzda inanın o kadar cok yerler geziyorumki ama genede yuksek bel pantolonlardan bulamıyorum Böyle bir mantık varmı yaa bıktım artık insan bi tane yuksek bel pantolon alamazmı yada bu piyasa cıvıttı artık bu ne yaa ne yapmamız lazım su dusuk bel pantolon sevdasından bu esnafların ! Yuksek bellll istiyoruzzzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!
red apple yüksek bel çalışıyorrrrr!!!!!!!!!
Ancak ürünleri çok pahalı oluyor! Ancak, hakkını yemiyelim, çok da kaliteli!!!
Normalde, 100tl den başlıyor 400 e kadar var!
Kırık bedenden dolayı elden satan da var 30-45 tl arası bulabilirsiniz.
Indirime girdiğinde almaya çalışın!! :87:
tşk ederim canım adanada varmı acaba bir soruşturmak lazım ... bir pantolona 400 degil 100 tl de vermem veremem ben mumkunatıda yok zaten ... ama öyle düşerse fiyatları 30-40 ancak alabilirim
belim 68 cm ama 2-3 sene öncesinde 60 cmdi ve ben tekrar 60 a düsürmek istiyorum kavitasyon ise yararmı sizce cünkü spor yapıyorum ve kesinlikle ise yaramıyor? liposuctionda düsünüyoruım
sevgili arkadaşlar ben üç yıl önce doğum yaptım,Allaha çok şükür bir kilom kalmadı ama göbeğim,belim asla eski halini almadı.şuanda 36 beden giymeme rağmen oturunca göbeğim fırlıyor.benneyaptımki
mekik çektim durdum aylarca ama oda fayda etmedi.bildiğiniz etkili bir spor hareketi olabilir,krem olabilir yada başka bir metod var mı????
paylaşımlarınızı bekliyorum....
düşük bel giymeyin diyorsunuz da kotlarda yüksek bel kalmadıki :18: