önemli değil canım, ben ilk pakete başladım 5 yada 6 ncı seans da etkileri başladı 12 nci seans olduğunda, 2.5 kg verdim. aslında benim kilodan çok inceliyor, ve sıkılaşıyor olmam dikkatimi çekti!! ama ben bu arada, her sabah 30 dak. bazen 1 saat yürüyüş de yaptım!!!! şu gerçek ki, bu tür olaylar birbirini tamamlıyor! hiç biri tek başına mucize yaratmıyor!!
15 seansı tamamlamadan, ikinci pakete geleceğimi söyledim. neşe hanım sağolsun 100 tl daha indirim yaptı! bu fiyatlara tek bölge de değil düşünsene, bacaklar,göbek,popo! bir kaç merkeze gidin, en fazla 8 seans ve tek bölge için fiyat verir!! oda, en düşük 500 den başlar! ben önce çok etkili değil sanırım bu fiyatlar olduğuna göre demiştim! ama o kadar samimi anlattılar ki, denemekten ne çıkar demiştim. sonuçta tüm bu tür merkezlerde yapılan işlemler, dediğim gibi Mucize yaratmıyor!!
estetik cerrahide olduğu gibi radikal beklenti olamaz! ben böyle bir merkezde yönetici olarak çalıştım. cerrahi de bile hatalar çok fazla olabiliyor! hiç unutmam,
meme ameliyatı olmak isteyen bir hastamız, tam 3 kez oldu
birinci asimetri olmadı, ikincisi sürekli akıntı oluyordu. son 3 ncü oldu ama kadın sıfır moral gitmişti. bu anlamda, plastik cerrahları da çok iyi araştırmak lazım!! neyse ki burçak hanımı tanıdıktan sonra, kimseye mahçup olmuyorum
sonuç olarak, ben 4.5 ayda,69 kilodan 62 ye düştüm! ama benim, ameliyattan sonra, en çok takıntım bel bölgem olmuştu. 82 den 67 e düştü! işte canım benim durum budur! bendeki etki budur! herkes de aynı etki oluyor mu bilmiyorum!! ancak, gittiğimde orada karşılaştığım, bir kaç müşterileri çok memnundu! benim gibi, 2 kişiyi biliyorum 2nci paketi almıştı! canım, dürüst olup, her şeyi yazdım!! bu arada ben 49 yaşında bir bayanım! eğer ben, 20 li 30 lu yaşlarda olsaydım süper çalışan bir metabolizma ile ohoo süper fit mega fit
gidip başlarsan, bana haber verirsen gelirim. sana fiziğimi gösteririm
Allaha emanet olun hoş çakalın..