- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.445
Evet zaten görüşcez dedi ama ben ilgilenmiyorsun diye darlayacağım bunu biliyor belki de kendince önlem aldı. Hatta ne dedi. Şok oldum. 6ay sonraki sınav önemli benim için ama ilk sınavda iyi bir yere geleyim ki kolaylaşsın hem tam ikinci sınav öncesinde atıyorum bir ay önce bir şey oldu ben çok üzüldüm o zaman yapamam gider ne olacak dedeme bir şey olur vs. Yuh dedim dedem ölür ihtimalini bile mi düşündün. Karşımdakini anlayın sınavı takma derecesini görün diye dedim. Hırs küpü.Sınavı olasada arada görüşebilir sık olmasa da
Böyle Türk filmine çevirmeye gerek yok
Bu çocuk bence olgun değil
Saçma sapan konuşmuş
Öyle mi diyorsun canım. Arkadaşım çok saf iyi niyetli diyordu bunun için biraz o çeldi aklımı zatenYa bu kişi size zarar verir dışardan bir göz olarak ve az bucuk bırseyler gormus bır kısı olarak bana hıc ıyı bırı gıbı gelmedı.
Tamam haklı sonuçta kariyeri önemliEvet zaten görüşcez dedi ama ben ilgilenmiyorsun diye darlayacağım bunu biliyor belki de kendince önlem aldı. Hatta ne dedi. Şok oldum. 6ay sonraki sınav önemli benim için ama ilk sınavda iyi bir yere geleyim ki kolaylaşsın hem tam ikinci sınav öncesinde atıyorum bir ay önce bir şey oldu ben çok üzüldüm o zaman yapamam gider ne olacak dedeme bir şey olur vs. Yuh dedim dedem ölür ihtimalini bile mi düşündün. Karşımdakini anlayın sınavı takma derecesini görün diye dedim. Hırs küpü.
Hiç değilim hemen kafamda kurmaya başlıyorum tam tersiTamam haklı sonuçta kariyeri önemli
Sende anlayışlı olucaksın o zaman
Rahat biri misin bilmiyorum ki
O zaman yürümezHiç değilim hemen kafamda kurmaya başlıyorum tam tersi
O zaman benim kimseyle yürümezO zaman yürümez
Erkekler takıntılı kadınlarla mutlu olamıyor
Bunu aşmalısınO zaman benim kimseyle yürümezSorun onda değil bende mi oluyor bu durumda
Evet eskisi gibi değilim frenlemeye çalışıyorum artık kendimi zaten. Baya düzeldim bence eskiye göre. Eski sevgili meselesi olmasa kafam rahat olurdu biraz. Ben de bu süreçte kendimi dinleyeyim aşabilirsem bunları devam ederim. Uzun ilişkisi bitip de yeniden güzel ilişkiler yaşayan bir sürü insan var bakalım o ışığı görecek miyim. Aşamazsam da görüşmem. Hayırlısı. Çok sağol fikir verdiğin için :))Bunu aşmalısın
Sağlıklı bir ilişki olmaz
Aşırı kıskanç ve fevri hareketler karşındakini kaçırır
Hersey dozunda güzel
Vaatçi bir tip değil doğru söylüyor ama tripli bir tip ve arıza aynen :)) belki de şu sürecin yavaş olması iyi oldu bilemiyorum. Çok teşekkürler yorumların için :)Ben başkaları gibi değilim şöyleyim böyleyim diyen adam baştan arızadır. Bunu bilir bunu söylerim. Bekleme.
Eski sevgili mevzusuna takılmaEvet eskisi gibi değilim frenlemeye çalışıyorum artık kendimi zaten. Baya düzeldim bence eskiye göre. Eski sevgili meselesi olmasa kafam rahat olurdu biraz. Ben de bu süreçte kendimi dinleyeyim aşabilirsem bunları devam ederim. Uzun ilişkisi bitip de yeniden güzel ilişkiler yaşayan bir sürü insan var bakalım o ışığı görecek miyim. Aşamazsam da görüşmem. Hayırlısı. Çok sağol fikir verdiğin için :))
Kızlar merhaba.
Kafam karışık. Aslında istediğim şey belli ama doğruyu mu istiyorum bilmiyorum. 2 buçuk aydır bana ilgisi olan 1 ay önce falan benden hoşlandığını özellikle ilk zamanlar beni görünce kendinden geçtiğini söyleyen biri var demiştim eski konularda. Bunun uzun ilişkisi bitmiş 6 ay önce. Benimle ortak çevreye girmeden 15-20 gün önce eski sevgilisine barışma teklifi götürmek için başka şehre gitmiş kız buna dönmemiş. Ortak çevremize ondan bahsederken beni görünce bir anda yulinden çok etkileniyorum demeye başlamış. Hatta ortak arkadaş kızmış daha dün eskisini anlatıyordun diye. Bana açıldığı zaman senin kafan karışık dedim. Hayır en başta belki ama şimdi değil dedi. Bu ara dönemlerde bana kıskandırma sonra da geri çekilme taktiği uyguladı bunu da itiraf etti. Ama benden adım gelmediğini artık adım atmayacağını söyledi. Beni kıskandığı bir erkek arkadaş vardı. Senle olan bağımı aştım artık onu takmıyorum dedi. Ben buna bozuldum. Ama sonrasında başka olaylar olduğunda ben konuşmayı keselim deyince bana ben seni şu an arkadaş olarak göremem ben. Başta yaptığım davranışlar oldu evet ama eskiden bu kadar yoğun değildi duygum dedi. Yani vazgeçmediğini anlattı.
Dün ilk kez mantıklı insanlar gibi konuşabildik.
Bir sınav var çalışması gereken. Çok yoğun tempoya girecek. Hatta belki kafayı yerim dedi güldü. O sırada benden ilgi bekleyeceksin ve ben senle ilgilenemezsem üzüleceksin biliyorum dedi. Ben beni beklemeni çok isterim ama bencil bir insan değilim hayatını çizmeye çalışıyorsun. O yüzden önüne çıkan biri olursa tanıyabilirsin demiştim dedi.
Ben de çok genişsin olursa olur olmazsa olmaz şekli mi bu dedim. Hayır yanılıyorsun ben asla sevdiğimi paylaşamam. Ama bu ne kadar sürer bilmiyorum dedi. Beni bekle dersem bencillik edeceğim. Bazıları baştan çok ciddi girerler her şeyi yapabilirmiş gibi sırf kandırmak için sonra bırakırlar.Ben öyle biri değilim birinin duygularıyla da oynayamam dedi.
Bilmiyorum ne diyeceğimi uzun süreli sevgili falan olsak hiç önemi olmazdı ama şimdi bilmiyorum sana karşı duygum yok ki hem oynayasın dedim. Biliyorum ama yine de ben sana bunu yap dersem bencil olmuş olcam dedi.
E o zaman ben tanıyayım yavaştan birilerini dedim onu denemek için şakayla. O da bozulmuş gibi tepki verdi. Süreç ne olur derken ne dedin dedim.
Ben x yere gidersem (benim gitmek istediğim yer ,ailem orada) sen de peşimden tayinle gelirsin belki. Ama işte bunları şimdiden değil aşama aşama düşünürüz vs vs dedi. Geçmişimi biraz kurcaladı. Sevgili olmadığım ama peşimden koşan biri vardı arkadaş olarak gördüğüm. Onu sorgulayıp durdu. Hoşuna gitmedi mesela ondan bahsetmek ama yine de merak etti. Ben İstanbula gideceğim tatilde en yakın arkadaşı da orada olacak arkadaşına yulin sana emanet onunla ol sen diyor. Yani yulin başkasıyla gezmesin. Ama arkadaşlarınla da tanıştırma diyor. Aa dedim tanışırım ben olmaz. Yani böyle tatlı atışmalarımız oldu. Belli arada bir şey var ama. Bu yoğun dönemdeyken az görüşerek daha en başında olan bu durumu toparlayabilir miyiz böyle? Bu arada aslında benim de bir sınavım var çalışmayı ertelediğim istesem onunla beraber kütüphaneye falan takılabilirim. Ama ona engel olmak istemiyorum o çok çalışmak zorunda çünkü ben biraz daha sorumsuzum.
Hem mutluyum hem mutsuz yani. Napayım sizce bu çocuk nasıl birisi ? Beklenir mi ? Ne dersiniz ?
6aydır bitmiş. Sınava çalışmış sınav bitince herhalde denemek istemiş son kez kız hayır demiş. Sonra aradan zaman geçiyor 20 gün falan biz tanışıyoruz. Yani 6 aydır kimse yok hayatında aslında.
Beni bekleme başkasıyla da olabilirsin diyecek kadar gevşek ve boşboğaz.Kızlar merhaba.
Kafam karışık. Aslında istediğim şey belli ama doğruyu mu istiyorum bilmiyorum. 2 buçuk aydır bana ilgisi olan 1 ay önce falan benden hoşlandığını özellikle ilk zamanlar beni görünce kendinden geçtiğini söyleyen biri var demiştim eski konularda. Bunun uzun ilişkisi bitmiş 6 ay önce. Benimle ortak çevreye girmeden 15-20 gün önce eski sevgilisine barışma teklifi götürmek için başka şehre gitmiş kız buna dönmemiş. Ortak çevremize ondan bahsederken beni görünce bir anda yulinden çok etkileniyorum demeye başlamış. Hatta ortak arkadaş kızmış daha dün eskisini anlatıyordun diye. Bana açıldığı zaman senin kafan karışık dedim. Hayır en başta belki ama şimdi değil dedi. Bu ara dönemlerde bana kıskandırma sonra da geri çekilme taktiği uyguladı bunu da itiraf etti. Ama benden adım gelmediğini artık adım atmayacağını söyledi. Beni kıskandığı bir erkek arkadaş vardı. Senle olan bağımı aştım artık onu takmıyorum dedi. Ben buna bozuldum. Ama sonrasında başka olaylar olduğunda ben konuşmayı keselim deyince bana ben seni şu an arkadaş olarak göremem ben. Başta yaptığım davranışlar oldu evet ama eskiden bu kadar yoğun değildi duygum dedi. Yani vazgeçmediğini anlattı.
Dün ilk kez mantıklı insanlar gibi konuşabildik.
Bir sınav var çalışması gereken. Çok yoğun tempoya girecek. Hatta belki kafayı yerim dedi güldü. O sırada benden ilgi bekleyeceksin ve ben senle ilgilenemezsem üzüleceksin biliyorum dedi. Ben beni beklemeni çok isterim ama bencil bir insan değilim hayatını çizmeye çalışıyorsun. O yüzden önüne çıkan biri olursa tanıyabilirsin demiştim dedi.
Ben de çok genişsin olursa olur olmazsa olmaz şekli mi bu dedim. Hayır yanılıyorsun ben asla sevdiğimi paylaşamam. Ama bu ne kadar sürer bilmiyorum dedi. Beni bekle dersem bencillik edeceğim. Bazıları baştan çok ciddi girerler her şeyi yapabilirmiş gibi sırf kandırmak için sonra bırakırlar.Ben öyle biri değilim birinin duygularıyla da oynayamam dedi.
Bilmiyorum ne diyeceğimi uzun süreli sevgili falan olsak hiç önemi olmazdı ama şimdi bilmiyorum sana karşı duygum yok ki hem oynayasın dedim. Biliyorum ama yine de ben sana bunu yap dersem bencil olmuş olcam dedi.
E o zaman ben tanıyayım yavaştan birilerini dedim onu denemek için şakayla. O da bozulmuş gibi tepki verdi. Süreç ne olur derken ne dedin dedim.
Ben x yere gidersem (benim gitmek istediğim yer ,ailem orada) sen de peşimden tayinle gelirsin belki. Ama işte bunları şimdiden değil aşama aşama düşünürüz vs vs dedi. Geçmişimi biraz kurcaladı. Sevgili olmadığım ama peşimden koşan biri vardı arkadaş olarak gördüğüm. Onu sorgulayıp durdu. Hoşuna gitmedi mesela ondan bahsetmek ama yine de merak etti. Ben İstanbula gideceğim tatilde en yakın arkadaşı da orada olacak arkadaşına yulin sana emanet onunla ol sen diyor. Yani yulin başkasıyla gezmesin. Ama arkadaşlarınla da tanıştırma diyor. Aa dedim tanışırım ben olmaz. Yani böyle tatlı atışmalarımız oldu. Belli arada bir şey var ama. Bu yoğun dönemdeyken az görüşerek daha en başında olan bu durumu toparlayabilir miyiz böyle? Bu arada aslında benim de bir sınavım var çalışmayı ertelediğim istesem onunla beraber kütüphaneye falan takılabilirim. Ama ona engel olmak istemiyorum o çok çalışmak zorunda çünkü ben biraz daha sorumsuzum.
Hem mutluyum hem mutsuz yani. Napayım sizce bu çocuk nasıl birisi ? Beklenir mi ? Ne dersiniz ?
Doğru söyleyip söylemediğini ilişki içinde olmadan bilemezsiniz ama şaşmaz bir istatistikle doğrudur ki bu tip sözler söyleyen erkeklerden bir cacık olmuyor.Vaatçi bir tip değil doğru söylüyor ama tripli bir tip ve arıza aynen :)) belki de şu sürecin yavaş olması iyi oldu bilemiyorum. Çok teşekkürler yorumların için :)
Egosunu hiç şişirecek bir şey yapmadım bu çocuğa. Beklerim de demedim. Hatta ilk ay çok kötü muamele yaptım peşimi bıraksın diye. Şimdi normal insan gibi davranıyorum arkadaş gibi. Yani egoluk bir şey yok. Ha sürecin ilerisinde yapar mıyım inşallah yapmam.İşte erkeğinegosunu şişirme orneği ...Hala düşünüosan bişi demiorum...sonra burda evlenemiorum die konular açılıo