Bekler miydiniz?

Offff okurken sıkıntı geldi.Kimseyi bekleyemezdim ben.Hele de böyle bir insanı.Bir dediği bir dediğini tutmuyor.Tenis topu gibi o reddedince ondan sana belki de daha sonra senden ona.Enerjini bu tiplerle harcama.

Sınavı olasada arada görüşebilir sık olmasa da
Böyle Türk filmine çevirmeye gerek yok
Bu çocuk bence olgun değil
Saçma sapan konuşmuş
Evet zaten görüşcez dedi ama ben ilgilenmiyorsun diye darlayacağım bunu biliyor belki de kendince önlem aldı. Hatta ne dedi. Şok oldum. 6ay sonraki sınav önemli benim için ama ilk sınavda iyi bir yere geleyim ki kolaylaşsın hem tam ikinci sınav öncesinde atıyorum bir ay önce bir şey oldu ben çok üzüldüm o zaman yapamam gider ne olacak dedeme bir şey olur vs. Yuh dedim dedem ölür ihtimalini bile mi düşündün. Karşımdakini anlayın sınavı takma derecesini görün diye dedim. Hırs küpü.

Ya bu kişi size zarar verir dışardan bir göz olarak ve az bucuk bırseyler gormus bır kısı olarak bana hıc ıyı bırı gıbı gelmedı.
Öyle mi diyorsun canım. Arkadaşım çok saf iyi niyetli diyordu bunun için biraz o çeldi aklımı zaten

Tamam haklı sonuçta kariyeri önemli
Sende anlayışlı olucaksın o zaman
Rahat biri misin bilmiyorum ki

O zaman benim kimseyle yürümez Sorun onda değil bende mi oluyor bu durumda
Bunu aşmalısın
Sağlıklı bir ilişki olmaz
Aşırı kıskanç ve fevri hareketler karşındakini kaçırır
Hersey dozunda güzel

Bunu aşmalısın
Sağlıklı bir ilişki olmaz
Aşırı kıskanç ve fevri hareketler karşındakini kaçırır
Hersey dozunda güzel
Evet eskisi gibi değilim frenlemeye çalışıyorum artık kendimi zaten. Baya düzeldim bence eskiye göre. Eski sevgili meselesi olmasa kafam rahat olurdu biraz. Ben de bu süreçte kendimi dinleyeyim aşabilirsem bunları devam ederim. Uzun ilişkisi bitip de yeniden güzel ilişkiler yaşayan bir sürü insan var bakalım o ışığı görecek miyim. Aşamazsam da görüşmem. Hayırlısı. Çok sağol fikir verdiğin için :))

Ben başkaları gibi değilim şöyleyim böyleyim diyen adam baştan arızadır. Bunu bilir bunu söylerim. Bekleme.
Vaatçi bir tip değil doğru söylüyor ama tripli bir tip ve arıza aynen :)) belki de şu sürecin yavaş olması iyi oldu bilemiyorum. Çok teşekkürler yorumların için :)

Eski sevgili mevzusuna takılma
Herkesin eski sevgilisi var sonuçta
Bizimse vardı
Yavaş yavaş ilerle işte

Şöyle bir okudum da siz başınıza dert alırsınız bu ilişki ile. Mutlu olacağınızı pek sanmıyorum.

Bu durum aklında o kişi olduğu gerçeğini değiştirir mi ? Kız tamam dese sizi köşeye itip aşık olduğuna koşacaktı. Siz 2. plandasınız.

Beni bekleme başkasıyla da olabilirsin diyecek kadar gevşek ve boşboğaz.
Arkadaşına sizi emanet edip kıskanmış gibi rol yapacak kadar sahtekar.

Hangi çelişik tavrına tav oldunuz?

Vaatçi bir tip değil doğru söylüyor ama tripli bir tip ve arıza aynen :)) belki de şu sürecin yavaş olması iyi oldu bilemiyorum. Çok teşekkürler yorumların için :)
Doğru söyleyip söylemediğini ilişki içinde olmadan bilemezsiniz ama şaşmaz bir istatistikle doğrudur ki bu tip sözler söyleyen erkeklerden bir cacık olmuyor.

İşte erkeğinegosunu şişirme orneği ...Hala düşünüosan bişi demiorum...sonra burda evlenemiorum die konular açılıo

Başkasına aşık olduğum zaman kimseye bakamadım bırakın birinin peşinden koşup onunla ekstra ilgilenmeyi. O kadar enerjik yapamazdı diye düşünüyorum. Yani belki aklında kalmıştır bir şekilde ama aşk olsa şu an hiç kimseyi alamazdı hayatına teşebbüs bile etmezdi. Benim için çok mu makul peki? Hayır çok riskli biliyorum. Burayı okudukça bırakasım geliyor zaten. Onu tanıyan yakın çevrem onu samimi bulduğu için bu kadar şans verdim başta ilgimi bile çekmiyordu

İşte erkeğinegosunu şişirme orneği ...Hala düşünüosan bişi demiorum...sonra burda evlenemiorum die konular açılıo
Egosunu hiç şişirecek bir şey yapmadım bu çocuğa. Beklerim de demedim. Hatta ilk ay çok kötü muamele yaptım peşimi bıraksın diye. Şimdi normal insan gibi davranıyorum arkadaş gibi. Yani egoluk bir şey yok. Ha sürecin ilerisinde yapar mıyım inşallah yapmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…