Bekler miydiniz?

Beni bekleme başkasıyla da olabilirsin diyecek kadar gevşek ve boşboğaz.
Arkadaşına sizi emanet edip kıskanmış gibi rol yapacak kadar sahtekar.

Hangi çelişik tavrına tav oldunuz?
Niye peki rollere girsin ki benden elde edebildiği bir kazanım yok. İlgili bile değilim ona. Hele ki şu zor sürecinde daha rahat gezip tozacağı trip atmayacak umursamaz bir kıza giderdi diye düşünüyorum.
O söylediği ilk cümle bence de ofsayt. Ama işte onu da kendince açıkladı. Oldu da ilgisizliğimden üzüldün arkadaşlığını da kaybetcem çünkü biz arkadaşlığı da çok güzel kurduk. Seni tamamen kaybetmiş olurum öyle. Ben senin kişiliğini de çok sevdim. Bencillik yapıp net olmayan bu süreçte beni bekle dersem bu da ayıp dedi. Sonuçta yolunu çizmek istiyorsun ama bu süreçte sana gelenler olursa beni beklerken hayatını etkilemiş olcam. O yüzden o cümleyi kurdum dedi. Tamam bakayım o zaman dedim. Ama aynı sakinlikte değildi tabi ki ben bu cümleyi şakayla bile kurunca. Yine de tabi hoş değil bence de

Illa biri olmak zorunda mi sinav calisicam o sirada beni bekle ama biri cikarsa bir sey diyemem vs sirf iliskiler uzerine kurulu gibi konu bana karisik geldi. Ayrica bu kadar vazgecilmez olsaydin sinavi bahane etmez her turlu yuruturdu. Biz de nelerden gectik ama su sira isim var bekleme modunda kal demedik

Yine görüşcez ama sen benden hep daha fazlasını bekleyeceksin ben sana ilgisizim diye hissedip üzüleceksin dedi. Yani konuşmayacağız falan durumu yok. Sadece sürekli görüşemeyeceğiz konuşamayacağız dedi. Aradığı zaman bitircem sanırım. Burası fikrimi çok etkiledi şu an.

İyi birşey olsa o kız kaçırmazdı. Çünkü biz kadınlar hep en iyisini isteriz, başkasının çöpünü değil.

Bu konuyu ona sorayım mı sence ? Açıkça ?
Hayır
Sordukça hatırlatırsın
O isterse anlatır
Anlatırsa da soru sorma sallama
O kişiyle rekabete girersen adamın gözünde o değerlenir
Anlatırsa dinle ama yorum yapma önemsiz birşeyi dinliyormuş gibi yap

O halde sadece arkadaş kalın, kimse üzülmesin.

Az önce aradı dedim ki vaktin ne kadar 6-7 dk falan dedi. Bir yere yetişiyordu tamam o zaman sonra dedim ne oldu dedi telaşlandı yok bir şey sonra dedim çok ısrar etti. Kızacaksın ama şimdi dedim. Stres oldu ne oldu yine kim yazdı sana biri mi yazdı dedi. Hayır ya dedim başka bir şey. Ben yoğun duygular olmadan kendimi veremiyorum sende de yok bence . Beni başkasını unutmak için kullanamazsın dedim. Ya dedi saçmalama öyle yapacak olsam seni mi kullanırdım görüşmek isteyen 2 kız oldu senin tanıdığın ben niye onları istemedim dedi. Daha yeni falan bitmedi dedi. Eylülde bitti. E dedim 6 ay dedin hayır dedi eylülde bitti. Zaten baya anlaşmazlıklar vardı aramızda arkasından konuşmak istemiyorum ona biraz haksızlık ettim son zamanlarda kendimi geri çektim o aynı şekilde yakın devam etti . Ayrıldıktan sonra niye geri dönmek istedin deyince dedi bunu. Çünkü ona haksızlık ettiğimi düşünmüştüm dedi. Gecmiş bir şey için konuşmak istemiyorum artık falan dedi. Sen sana güvenir miydin yani diyordum ki. Kapatmak zorunda kaldık. Kızdım hatta böyle mi kapatacaksın yüzüme mi diye ararım dedi.Eve gitti bir işi vardı acil annesiyle :/
bir kere açtım konuyu daha da açmam aklımı kurcalayacaktı çünkü. Ama öyle git başkasıyla görüş rahatlığı konuşmayalım dediğimde yoktu. Biraz daha emin oldum tavrının kesinliğinden sanki. Bir daha arasın eğer bitirmeden kapatabilirsem bu konuyu daha sabırlı bir şekilde davranacağım. Fazla sosyal birisi yerinde durmuyor aslında bu sınav biz tanıyana dek birbirimizi avantaj oldu belki de.

En iyisi arkadaş kalalım ben sana engel olmak istemiyorum yazdı. Yine dilimi tutamadım her gün aynı şeyi diye diye. Bakalım konuşcaz birazdan ne olacak. Üzülmek istemiyorum artık.

ayran gönüllü gibi o kız dönmeyince siz ama ahiret sınavına mı girecek ne kadar uzun sürecek ki

valla değişik bir tip bence hayatına bak hiç sevimli sevimli laf söylemelerine girme

Benimle keşke başka zaman karşılaşsaymış. Ciddi bir şeye hazır hissetmediği için şu an böyle arada sıkışmış. Sınavdan sonra olsaymış keşke o zaman karşısına çıksaymışım en azından. Kafasındaki durumlar çözülürmüş. Bana aşık olmaktan da korkmuş o yüzden kontrollü gitmek istemiş. Kontrol varsa gerçek değil demek ki dedim. Zaten körkütük aşık olmadım ki sana hoşlanıyorum çok fazla etkileniyorum vs dedi. Her şeyinle mükemmelsin gerçekten. Ama işte garanti istiyorum deyince sen bn biraz düşündüm senle olursa her şey mükemmel olmalıymış gibi geldi baskı kurdun dedi bana. Ne diyosun sen dedim ben onu mu demek istedim. Senin duygularını anlayamadığım için garanti dedim sanki ben sana açılmışım gibi davranıyorsun ya dedim.
Arkadaş kalalım deyince istemiyor sonra tamam diyor bencil olamam sen istemedin diyorum hayır duygum var diyor sana. Ama bana bunları dedin diyorum böyle ben biriyle görüşürsem nasıl olacak. Bilmiyorum deme bunları diyo. Görüşmemeni çok istiyorum. Ya aptal aptal konuştuk işte. Bu çocuk ciddi ilişkiye hazır hissetmiyor. Bana da açıldığı zaman tutamamış içinde herkes anlıyordu çok heyecanlanıyordum resmen her tarafımda hissediyordum diyor. Seninle çok güzel oluruz biliyorum bunu da ama sana söz verir gibi yapıp sonra olmazsa ahını almak istemiyorum dedi. Benim hassas olduğumu anladı ve de kendi hazır değil. Böyle arada derede kapandı ile kapanmadı arasında kaldık.

Ama kapandı gibi daha çok. Yavaş yavaş soğumam lazım bu raddeden sonra. İnşallah çok üzülmem. Şu an çok yeni konuştuk diye anlayamadım belki ama çok üzüldüm içten içe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…