Bekler miydiniz?

Kızlar ne diyorsunuz bu çocuk kafasını toplar ve dönüş yapar mı ? Hala daha hoşlandığını beni hayatında en az arkadaş olarak görmek istediğini vs dedi arkadaş olmak istemiyorum olamam ama emin de olamıyorum dedi yani. Ciddi ilişkiye hazır mıymış bilmediğini sınav stresi ile iyice kafasının karıştığını bana duygusu olduğunu aşık olmaktan korktuğunu acı çekmekten de artık çekindiğini söyledi. Bana o yüzden hemen açılıp kafasında büyütmek istememiş benim hareketlerime göre frenlemiş kendini
kafam böyle karışık olmasa sana da kaptıracaktım çok yanlış zamanda çıktın karşıma dedi. Doğru insan için zaman farketmezdi bence dedim evet ama biz seninle daha tanışamadan bu sınav girdi araya görüştükçe aşka dönermiş duygular. Ben de sen öyle mi aşık oluyorsun dedim evet dedi.
Ben başkalarıyla görüşeyim dediğimde hem tepki verdi hayır görüşmeyeceksin kimseyle ben de görüşmeyeceğim yok vs. Ne istiyorsun dedim bekleme görüş dedin ben de tamam diyorum işte dedim. Ne yapayım serbest ilişki moduna mı geçeyim dedim istersen sosyal medyada da ilan edeyim dedim serbest ilişki diye.
Bencillik yapmak istemiyorum sana dedi. Tamam o zaman dedim bu cümleyi kuruyorsan demek ki beklemem saçma deyince sen de görüşcem diyorsun demek senin de duygun yok öyle mi o zaman diyo. Bugün morali çok bozukmuş zaten niye dedim her şey ters gitti sen de telefonla konuşunca da çok moralim bozuldu artık dedi. Niye dedim sen de kapadın konuşmadan düzgün. Çünkü konuşmak istemedim o an. Niye dedim . Çünkü bana dediğin şey yüzünden dedi. Ne dedim ki dedim? Upuzun ilişkiden çıkmışsın şöyle böyle seni bekleyemem dedim onu mu diyorsun dedim. Evet dedi.
Geçmiş ilişkisi ile alakalı bir şey kalmadığını sadece o ilişkiden sonra hiç ciddi ilişki yaşamadığını ve buna hazır olup olmadığını bilmediğini söyledi.
Kızlar ne yapcam. Göğsüm sıkışır gibi oluyor yavaş yavaş üzülmeye başladım dünden sonra.
Uykumdan mutsuz uyanıyorum resmen içime oturdu bu durum. Ben ne yaşıyorum böyle her seferinde olacak hissi yaşayıp tepetaklak olmaktan psikolojim altüst oldu.

Son düzenleme:
O da kendinden emin değil zaten. Ciddi ilişki kafasına erişebildiğine emin değil ve beni de böyle harcamak istemiyor emin olmadan dediğine göre. Aslında erdemli bir davranış. Ama çok üzüldüm. Çünkü bana duygusu olduğunu görebiliyorum. Zaman geçirebilsek böyle şeyler kafamda olmasa ben sana çoktan kaptırırdım akar giderdi biliyorum. Aşık olunca çok acı çekiyorum. O yüzden sana açılıp tepkine göre kendimi frenledim korkuyorum dedi.
Yaktın beni valla dedi. Bırak dedim böyle yanma mı olur. Git sor inanmazsan anlayan anladı dedi.
Benim sert duvarlarımdan korktu ve kendi şu an sınava odaklanacak ciddi ilişki için enerjisi de yok. Bunlar olmasa belki çok güzel gidecekti her şey. Keşke dediği gibi daha doğru zamanda rastlasaydık o sorunlarını ve sınavını aşmış olsaydı

O da kendinden emin değil zaten. Ciddi ilişki kafasına erişebildiğine emin değil ve beni de böyle harcamak istemiyor emin olmadan dediğine göre. Aslında erdemli bir davranış. Ama çok üzüldüm. Çünkü bana duygusu olduğunu görebiliyorum. Zaman geçirebilsek böyle şeyler kafamda olmasa ben sana çoktan kaptırırdım akar giderdi biliyorum. Aşık olunca çok acı çekiyorum. O yüzden sana açılıp tepkine göre kendimi frenledim korkuyorum dedi.
Yaktın beni valla dedi. Bırak dedim böyle yanma mı olur. Git sor inanmazsan anlayan anladı dedi.
Benim sert duvarlarımdan korktu ve kendi şu an sınava odaklanacak ciddi ilişki için enerjisi de yok. Bunlar olmasa belki çok güzel gidecekti her şey. Keşke dediği gibi daha doğru zamanda rastlasaydık o sorunlarını ve sınavını aşmış olsaydı
Canım benim de erkek arkadasım uzmanlık sınavına hazırlanıyor be kadar stresli oldugunu onun kadar biliyorum. Bence sen onunla artık biz nolucaz konusmaları yapmayı bırak evet o da hatalı ne istedigi belli değil ama sınav sürecinde halletmeye calısırsan bu işi daha cok üzülürsün. Sana tecrübeli olarak tavsiyem, her seyi akısına bırak sınav calısırken ben senin yanındayım sen bi sınavını atlat da hayırlısı olsun de. Bu sırada da kendi hayatına bak ona bagımlı kalma böyle yaptıgın zman zaten anlarsın onun tavır hareketlerinden yavas yavas senle olup olmak iatemedigini belli eder ve sen de ona göre yola bakarsın. Ama karsında 27 yasında sınava hazırlanan olgun bi yaş var ve erkek yani onu iliski konusurak bunaltma sacmalar ve kaçar. Ben akısına bıraktım havasına gir bak nasıl köpek oluyo pesinde

Anlattıklarınıza bakarak, erkek arkadaşınız ilişki olgunluğunda birisi değil. Ne demek sınavlarım var, senle ilgilenemem vs, bunun pazarlığı mı olur? İki tarafta isterse ilişkiye başlarsınız, ilerleyen zamanda koşullar değişirse ona göre hareket edilir.Canı isteyince görüşecek, istemeyince yoğunum vs diyecek. Hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı. Ben hiç ayakları sağlam yere basan biri olarak görmedim erkek arkadaşınızı. Ben olsam hiç uğraşmaz iletişimimi keserdim.

Yeni şeyler oldu bugün bir konu açacağım şimdi canım :KK66: akıl danışacağım size

X