- 13 Haziran 2018
- 1.069
- 527
Bu konuyu ona sorayım mı sence ? Açıkça ?Eski sevgili mevzusuna takılma
Herkesin eski sevgilisi var sonuçta
Bizimse vardı
Yavaş yavaş ilerle işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuyu ona sorayım mı sence ? Açıkça ?Eski sevgili mevzusuna takılma
Herkesin eski sevgilisi var sonuçta
Bizimse vardı
Yavaş yavaş ilerle işte
27 uzmanlık sınavına girecekYaşlar kaç ve girecegi sinav ne ona gore değişir
Okuyunca bile canım acıdı. Allah korusun yaşamayayım öyle olacaksa.Bu durum aklında o kişi olduğu gerçeğini değiştirir mi ? Kız tamam dese sizi köşeye itip aşık olduğuna koşacaktı. Siz 2. plandasınız.
Okuyunca bile canım acıdı. Allah korusun yaşamayayım öyle olacaksa.
Niye peki rollere girsin ki benden elde edebildiği bir kazanım yok. İlgili bile değilim ona. Hele ki şu zor sürecinde daha rahat gezip tozacağı trip atmayacak umursamaz bir kıza giderdi diye düşünüyorum.Beni bekleme başkasıyla da olabilirsin diyecek kadar gevşek ve boşboğaz.
Arkadaşına sizi emanet edip kıskanmış gibi rol yapacak kadar sahtekar.
Hangi çelişik tavrına tav oldunuz?
Yine görüşcez ama sen benden hep daha fazlasını bekleyeceksin ben sana ilgisizim diye hissedip üzüleceksin dedi. Yani konuşmayacağız falan durumu yok. Sadece sürekli görüşemeyeceğiz konuşamayacağız dedi. Aradığı zaman bitircem sanırım. Burası fikrimi çok etkiledi şu an.Illa biri olmak zorunda mi sinav calisicam o sirada beni bekle ama biri cikarsa bir sey diyemem vs sirf iliskiler uzerine kurulu gibi konu bana karisik geldi. Ayrica bu kadar vazgecilmez olsaydin sinavi bahane etmez her turlu yuruturdu. Biz de nelerden gectik ama su sira isim var bekleme modunda kal demedik
İyi birşey olsa o kız kaçırmazdı. Çünkü biz kadınlar hep en iyisini isteriz, başkasının çöpünü değil.6aydır bitmiş. Sınava çalışmış sınav bitince herhalde denemek istemiş son kez kız hayır demiş. Sonra aradan zaman geçiyor 20 gün falan biz tanışıyoruz. Yani 6 aydır kimse yok hayatında aslında.
Doğru söyleyip söylemediğini ilişki içinde olmadan bilemezsiniz ama şaşmaz bir istatistikle doğrudur ki bu tip sözler söyleyen erkeklerden bir cacık olmuyor.
HayırBu konuyu ona sorayım mı sence ? Açıkça ?
Kesinlikle öyle. Yapacak olan söylemeden yapıyor böylelerinin de diline vuruyor işte.Dimi.
Bana vaat verme, bana öyle olduğunu göster. :)
O halde sadece arkadaş kalın, kimse üzülmesin.Niye peki rollere girsin ki benden elde edebildiği bir kazanım yok. İlgili bile değilim ona. Hele ki şu zor sürecinde daha rahat gezip tozacağı trip atmayacak umursamaz bir kıza giderdi diye düşünüyorum.
O söylediği ilk cümle bence de ofsayt. Ama işte onu da kendince açıkladı. Oldu da ilgisizliğimden üzüldün arkadaşlığını da kaybetcem çünkü biz arkadaşlığı da çok güzel kurduk. Seni tamamen kaybetmiş olurum öyle. Ben senin kişiliğini de çok sevdim. Bencillik yapıp net olmayan bu süreçte beni bekle dersem bu da ayıp dedi. Sonuçta yolunu çizmek istiyorsun ama bu süreçte sana gelenler olursa beni beklerken hayatını etkilemiş olcam. O yüzden o cümleyi kurdum dedi. Tamam bakayım o zaman dedim. Ama aynı sakinlikte değildi tabi ki ben bu cümleyi şakayla bile kurunca. Yine de tabi hoş değil bence de
Az önce aradı dedim ki vaktin ne kadar 6-7 dk falan dedi. Bir yere yetişiyordu tamam o zaman sonra dedim ne oldu dedi telaşlandı yok bir şey sonra dedim çok ısrar etti. Kızacaksın ama şimdi dedim. Stres oldu ne oldu yine kim yazdı sana biri mi yazdı dedi. Hayır ya dedim başka bir şey. Ben yoğun duygular olmadan kendimi veremiyorum sende de yok bence . Beni başkasını unutmak için kullanamazsın dedim. Ya dedi saçmalama öyle yapacak olsam seni mi kullanırdım görüşmek isteyen 2 kız oldu senin tanıdığın ben niye onları istemedim dedi. Daha yeni falan bitmedi dedi. Eylülde bitti. E dedim 6 ay dedin hayır dedi eylülde bitti. Zaten baya anlaşmazlıklar vardı aramızda arkasından konuşmak istemiyorum ona biraz haksızlık ettim son zamanlarda kendimi geri çektim o aynı şekilde yakın devam etti . Ayrıldıktan sonra niye geri dönmek istedin deyince dedi bunu. Çünkü ona haksızlık ettiğimi düşünmüştüm dedi. Gecmiş bir şey için konuşmak istemiyorum artık falan dedi. Sen sana güvenir miydin yani diyordum ki. Kapatmak zorunda kaldık. Kızdım hatta böyle mi kapatacaksın yüzüme mi diye ararım dedi.Eve gitti bir işi vardı acil annesiyle :/Hayır
Sordukça hatırlatırsın
O isterse anlatır
Anlatırsa da soru sorma sallama
O kişiyle rekabete girersen adamın gözünde o değerlenir
Anlatırsa dinle ama yorum yapma önemsiz birşeyi dinliyormuş gibi yap
Kızı daha az taktığını düşünmeye başlayıp sevinmiştim oysa kiayran gönüllü gibi o kız dönmeyince siz ama ahiret sınavına mı girecek ne kadar uzun sürecek ki