- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.850
Gayet iyi anlıyorum , normal değilsiniz ki burada bir sürü kişi aynı anlamış . Size iyi günlerDoğurursan hayır gelmez, doğurma diyorum. Önce okuduğunuzu anlayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet iyi anlıyorum , normal değilsiniz ki burada bir sürü kişi aynı anlamış . Size iyi günlerDoğurursan hayır gelmez, doğurma diyorum. Önce okuduğunuzu anlayın.
İyi aferin size o zaman. Siz gayet güzel büyütüyorsunuz diye kadınlar evlenmeden çiftleşip gebe kalıp doğursunlar. Sonuçta siz güzel büyütüyorsunuz, onlar niye büyütemesin değil mi?Benim çocuğum evlilik dışında doğdu ve gayet güzel büyüyor. Maddi manevi her türlü ihtiyacına gayet iyi yetişiyorum. Siz dünyanın hangi kısmında doğdunuz da hayattan , dünyadan bu kadar nefret ediyorsunuz anlamadım?
Kendimi büyük gördüğümden değil, bu dünyadan göçüp gittiğimde arkamdan dua edecek bir evladın olmasına bakıyorum ben. Anne olmama isteğinize saygı duyuyorum herkes anne olmak zorunda değil, ama bu anneliği, anne olma isteğini aptalca görmenizi açıklamıyor.Aptallık tam da burada. İnsanların kendilerini dünyaya bir parça getirecek kadar değerli görmeleri aptallık. Hem de çok büyük bir bencillik. Ölüp gittikten sonra dünyada bir parçanız olmuş olmamış ne önemi var?
Çokta şey yapma. Pek sağlıklı şeyler yazmıyor. Belli ki sorunları var . Bosver . İnsanlara karşı kinli gibi. İnsanların sevmiyor bir kere . Madem dünyaya gelmek istemiyorsunuz, yasamak istemiyorsun bunun bir tedavisi var. Olun tedavi kurtulun.Gayet iyi anlıyorum , normal değilsiniz ki burada bir sürü kişi aynı anlamış . Size iyi günler
Yalnız bunlar çok ciddi hastalıklar. Her şeyden önce biraz kendinizi mi düşünseniz? Canınızın hiç mi kıymeti yok?Buradaki üyeleri aydınlatayım.
Beynimde kist var, daha önce omuriliğimde de vardı. Onu aldırdım ama uzun süre yürüyemedim ve koksiks kemiğim kırık kaldı gelişen enfeksiyondan dolayı. Şimdi ise aynı kemikte kemik iliği ödemi ve nodül oluşumu var.
Yumurtalığımda da kist vardı, onu da aldırdım ameliyatla.
Covid olduktan sonra bağışıklık sistemim çok değişti, prematüre bir bebek olduğum için doğduğumdan beri hastanelerdeyim.
Beynimdeki kistten dolayı da bayılmalarım oluyor.
Bu yüzden 3 haftalık da olsa ciddi anlamda hissediyorum varlığının farkını, bünyem zayıf olduğu için. Öyle olunca daha garip oluyorum.
Bu söylediklerinizi anlayacağını sanmıyorum.Kendimi büyük gördüğümden değil, bu dünyadan göçüp gittiğimde arkamdan dua edecek bir evladın olmasına bakıyorum ben. Anne olmama isteğinize saygı duyuyorum herkes anne olmak zorunda değil, ama bu anneliği, anne olma isteğini aptalca görmenizi açıklamıyor.
Tamam sizsiniz, hoşçakalınHanımefendi niye ad hominem yapıyorsunuz, sizin söylediğinizle benim dediğimin ne alakası var? Ben her kötülük yapan insan evlilik dışı çocuk mu diyorum? Her türlü insan var zaten, ben kendi gözlemimi söylüyorum. Ne boş konuşuyorsunuz ya vallahi duyar kasacağım diye bu kadar uğraşmayın.
Vallahi sinirlenmeye başlamıştım kahkaha attırdınız bana bu yorumla teşekkür ederim size. Çocuğunuz o kadar güzel şeyler yaşayacak ki, arkanızdan çok dua edecek iyiki annem beni bu dünyaya getirmiş diye (!).Kendimi büyük gördüğümden değil, bu dünyadan göçüp gittiğimde arkamdan dua edecek bir evladın olmasına bakıyorum ben. Anne olmama isteğinize saygı duyuyorum herkes anne olmak zorunda değil, ama bu anneliği, anne olma isteğini aptalca görmenizi açıklamıyor.
Ne alaka ya şimdi?Ben gayet iyi büyütüyorum, eğer bu kadında gayet iyi büyüyeceği düşünüyorsa evet doğursun, eğer ben yapamam diyorsa aldırsın. Ben istemese de çatlasa da patlasa da illa doğuracak dediğimi hatırlamıyorum?İyi aferin size o zaman. Siz gayet güzel büyütüyorsunuz diye kadınlar evlenmeden çiftleşip gebe kalıp doğursunlar. Sonuçta siz güzel büyütüyorsunuz, onlar niye büyütemesin değil mi?
Ama çizgiyi aşıyorsunuz bence artık… bu kadarı da biraz kendini bilmezlik oluyor. Bence daha fazla abartmadan durun.Vallahi sinirlenmeye başlamıştım kahkaha attırdınız bana bu yorumla teşekkür ederim size. Çocuğunuz o kadar güzel şeyler yaşayacak ki, arkanızdan çok dua edecek iyiki annem beni bu dünyaya getirmiş diye (!).
Çizgiyi aştığımı düşünmüyorum. Arkasından dua etsin diye çocuk büyütüp bencil olmadığını iddia eden biri için gayet de sakinim aslında. İnsanların ikiyüzlülüğüne sinirleniyorum ben.Ama çizgiyi aşıyorsunuz bence artık… bu kadarı da biraz kendini bilmezlik oluyor. Bence daha fazla abartmadan durun.
Sizde bana kahkaha attırdınız şuan. Gerçekten dediğimden anladığınız bu mu? Mükemmel ötesi bir hayat yaşayacağı için değil, hiçbirimiz mükemmel bir hayat yaşamıyoruz, ama annelerimize minnettarız, neden? Bizi 9 ay karnında taşıyıp bu yaşa emek emek getirdiği için, şuan ki insan olmamızı sağladığı için. Sizin annenizle kötü tecrübeleriniz varsa ve arkasından dua ya da inancınız farklıysa eğer teşekkür etmeyecekseniz bu benim sorunum değil.Vallahi sinirlenmeye başlamıştım kahkaha attırdınız bana bu yorumla teşekkür ederim size. Çocuğunuz o kadar güzel şeyler yaşayacak ki, arkanızdan çok dua edecek iyiki annem beni bu dünyaya getirmiş diye (!).
Kendine acıyacağına millete verip veristiriyor çok tuhaf kafalar pırıl pırıl.Çokta şey yapma. Pek sağlıklı şeyler yazmıyor. Belli ki sorunları var . Bosver . İnsanlara karşı kinli gibi. İnsanların sevmiyor bir kere . Madem dünyaya gelmek istemiyorsunuz, yasamak istemiyorsun bunun bir tedavisi var. Olun tedavi kurtulun.
Boşver Allah yardımcısı olsun. Kafası iyi demek kiKendine acıyacağına millete verip veristiriyor çok tuhaf kafalar pırıl pırıl.
Aynen baksana ben dediği şeyi soruyorum o neyden bahsediyor . Alakaya maydanozBoşver Allah yardımcısı olsun. Kafası iyi demek ki
Gerçekten hayal ürünümusunİyi aferin size o zaman. Siz gayet güzel büyütüyorsunuz diye kadınlar evlenmeden çiftleşip gebe kalıp doğursunlar. Sonuçta siz güzel büyütüyorsunuz, onlar niye büyütemesin değil mi?