Durumunuz çok yönlü ele alınması gereken bir konu.Sağlık problemlerinizden bahsettiniz,eğer hamileliğiniz sağlığınızı riske atacaksa önce kendinizi düşünmelisiniz.Hic bir şey sağlığınızdan daha önemli değil.Hamilelik geçirmek sağlığınız açısından sorun olmayacaksa ve anne olmak için ( sağlık açısından) başka bir şansınız yoksa tabiiki düşünün.Yalnız hamileliğin özellikle son dönemi,lohusalık dönemi çok çok hassa yaşanır.Gercek anlamda baba adayı, babanın ilgisine ihtiyaç duyulan dönemdir.Sizin anlattığınız ilişkide baba bir gelecek vadetmiyor yani sizin ve çocuğun hayatında ne zamana kadar olacak belirsiz.O yüzden bu ihtimali göz önünde bulundurmanız lazım maddi kısmını geçiyorum manevi olarak çocuk büyütmek çok zordur.İstersen doğur derken belki vicdanen kendini rahatlatmak istemiştir,sizin kararınızla hamilelik sonlanırsa topu size atmış olacak.
Çocukları sevmemek bir ölçüt değil,insan her şartta kendi çocuğunu sever ve anne baba olunca çocuk algısı değişir.
Kültürel fark derken yöre, eğitim,yaşam tarzı bilemiyorum ne yaşıyorsunuz ama dile getirdiginize göre ciddi bir uyum sorunu var.Ailenizde ayrı bir faktör.İlişkinizin mevcut durumunu göz önüne alarak bekar anne olmak artı ,ekşi,ne getirir,ne götürür hepsini yazın.Sağlıklı düşünün, anlık duygusallığa kapılmayın.
Benim şahsi fikrim bir bebek dünyaya gelecekse anne baba karşılıklı olarak istemeli ve resmi bir evlilik çatısı altında bebek dünyaya gelmelidir.
Hayat sizin,dilerim kendiniz için en doğru kararı alırsınız