Beklenmeyen Hamileliğim Var Ama Aldırmak İstemiyorum

Daha önceki konunuzda yorumuma bozulmustunuz.Size yorum yazmak istemedim.Ama dayanamadim.43 yaşındayım ve 15 yildan sonra aldatilinca tek başıma 7 yasinda kızımla yeni bir hayat kurdum.Hayat deneyimi olarak belki almak isterseniz diye yazıyorum.

Yaşınız çok genç.Ve sevgi aşk adi her neyse malesef erkekler biz kadinlar gibi algılamiyor bu duygulari.Adam size doğurursan sorumluluk alırım diyor ama evlenelim gel aile olalim demiyor.
Bebeği doğurunca da sizin öncelikleriniz değişeceği için bir daha eskisi gibi olmaniz zor olacak.Belki ailesi kendilerine göre biriyle evlendirecek ve başka çocukları olacak ama onlar önceliği olacak sizin ki dışarida kalacak.
Bu adamdan size fayda yok olmayacak da .Sizi daha fazla kullanmasına izin vermeyin

Eğer bu çocuğu gerçekten kendiniz için istiyorsaniz doğurun.Ama o adama güvenmeden.Onunla ilgili beklentiye girmeden yapın.
Evlilik icerisinde bile erkekler çocuktan sonra sorumluluk artinca başka denizlere yelken açıp kayboluyor.Beklentiyle planlar kurmaniz sizi hayal kırıklığına uğratir.

Evet tek başına anne olmak çok zor.Ama biz kadinlar güçlüyüz ve istersek yapariz.Maddi gücünüz varsa hersey daha kolay yürür.
Ayri bir sehirde ailenizi de arkaniza alarak bir hayat kurarsiniz.Belki ileride gerçekten sizi hakeden biri çıkar ve çocuğunuza da gerçekten babalik yapar.
Hakkınizda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim böyle yol göstermek adına hikayenizi anlattığınız için.

Ben yalnız büyütemem çünkü güzel bir çocukluk geçirdim, ergenlikte çocukluğumu çok özledim babamla çatışınca. Bu yoksunluk çok büyük.

Kaldı ki doğurdum, ama yürütemedik ve ben başkasına aşık oldum. Başkası bana veya. Bu durum daha da zor olacak, belki de engel olacak. O çocuğa da yazık, bana da.

Anne karnındaki şeyin nesi çocuk pardon? Doğursam mı diye sorduğuna göre süresi 10 haftadan az ki bu şeye çocuk demek de saçma. Kaldı ki 10 haftayı geçse dahi anne istemezse doğurmamalı.
"Şey" diye nitelendirdiginiz bir yaratilan varlık + insan ! Önce siz şey nedir onu öğrenin,saçma olan sizin kafanız ve cahilliginiz

Bu adama kesinlikle güvenme. Tek başıma doğurur bakarım diyorsan doğur ama bekar anne olmak çok çok zor. Benim 4,5 aylık bebeğim var. Babası olmasa delirirdim herhalde. Hep çalışıp hem çocuk bakmak benim yapabileceğim iş değil. 7/24 iş benim için çocuk bakmak. Sizin babasız çocuk büyütme stresiniz de olacak. Hadi hepsinin üstesinden geldiniz diyelim daha çok gençsiniz. Çocuk büyüyünce siz de romantik ilişki isteyeceksiniz sonra çocuğunuz olduğu için çok daha zor olacak.

Ben olsam doğurmazdım. Ki 36 yaşımda gayet istediğim zaman iyi para kazanabilecek biri olacak yazıyorum. Kesinlikle aldırırdım.

"Şey" diye nitelendirdiginiz bir yaratilan varlık + insan ! Önce siz şey nedir onu öğrenin,saçma olan sizin kafanız ve cahilliginiz
Yahu hanımefendi cahil olan sizsiniz. Hiç embriyo gördünüz mü hayatınızda bilmiyorum, ben canlı gördüm, o şeye insan demek gerçekten komik yani. Bildiğin plastik gibi sıvımsı bir şey. Milletin karnındaki şeyin bekçiliği size mi kaldı?

Ben çocukken yakınımızda olan bir hikaye anlatayım, kız sevgilisinden evlilik dışı hamile kaldı, adamın anası asla istemedi, çocuk adamın nüfusuna yazıldı ama adam çocuğa da onu doğurana da sahip çıkmadı, anasının karşısına çıkamadı, anası buna bir kız buldu everdi, o herif ondan olan çocuklara da babalık etmedi, çalışmadı öyle parazit gibi yaşadı, babasının emekli maaşı ile beslendiler, birbirlerini yiye yiye yaşadılar bi evde. İlk çocuğun şansı ile babaannesi tarafından o evde istenmemek oldu, karı tam bir ruh hastasıydı.
Ayy Katip o ilk çocuk mutlu oldu, iyi yaşadı de lütfen. :KK43:

Bu bebeğe o adam olmadan maddi manevi yetebilecekmisin .bir yola çıkıp tercih yapicaksan en kötü halini düşün .tek başına maddi manevi yetebilecek misin .işin de zor olmayacak öyle düşün .ben olsam önümü görmeden yapmazdım bebeğe yazık

Anneye muhtaç olduğu sürece annenin kararı önemlidir. Cinayet falan da değil bu kadar dramatize etmeyin.
Tamamen cinayet . Sonuçta herkes o süreçlerden sonra insan oluyor ya . İnancım geregi söylüyorum zaten gayrimeşru bir çocuk olmus. Ama olan olmus . Inşallah bir daha böyle bir hataya duşmez konu sahibi .Bu saatten sonra o hamileliğin varlığını degistiremeyiz. Bence sevgiliniz ile ciddi ciddi konuşun. Ailesine karşı durabilecek mi ? Bu konularda sınırları nelerdir ? Ve gerçekten kaldırabilecek mi durumu ?

Bakmak konusuna gelince benim fikrim gelen çocuk rızkı ile gelir . Sizin maddi manevi gücünüz illa ki önemli ama o masumiyete Allahu Teala gerçekten rızık veriyor.

Allah yardımcınız olsun.

Yahu hanımefendi cahil olan sizsiniz. Hiç embriyo gördünüz mü hayatınızda bilmiyorum, ben canlı gördüm, o şeye insan demek gerçekten komik yani. Bildiğin plastik gibi sıvımsı bir şey. Milletin karnındaki şeyin bekçiliği size mi kaldı?
Komiksiniz önde evlilik dışı çocuktan hayır gelmez dediniz ,sonra şey ,embriyo ...saçma sapan yoruma evrildi . Diz değil misiniz evlilik dışı çocuktan hayır gelmeyeceğini diyen ?
Evlilik dışı doğan çocuktan hayır gelmez benim düşüncem. Ben olsam doğurmazdım.
sizin kafanizdaki insanlar hiç çocuk dogurmasın topluma daha faydası olur !

Komiksiniz önde evlilik dışı çocuktan hayır gelmez dediniz ,sonra şey ,embriyo ...saçma sapan yoruma evrildi . Diz değil misiniz evlilik dışı çocuktan hayır gelmeyeceğini diyen ?

sizin kafanizdaki insanlar hiç çocuk dogurmasın topluma daha faydası olur !
Doğurursan hayır gelmez, doğurma diyorum. Önce okuduğunuzu anlayın.

asla doğurmazdım. evlilik içi dışı konusuna hiç takılmıyorum bile. allah da kimseye kafasını kullanmadan rızık falan vermez. allah rızkını verir diyen olmuş şaka gibi. akıl vermiş zaten kullan diye. böyle safsatalara asla takılma. hazır değilim diyorsa anne bitmiştir. hadi yanında güvenceğin partnerin olsa bi nebze diycem beraber büyütürsünüz, o da yok. ömür boyu hayatını etkileyecek bir karar, çok iyi düşün.

Kendi adima cevaplayim. Kendi hayatimdan da ornek verecegim..

25 yasinda 1 senedir beraber oldugum erkek arkadasimdan korundugumuz halde hamile kaldim. O zamanlar isim vardi calisiyordum, tek yasiyordum, evli veya nisanli degildim ve erkek arkadasimla evlilikten uzak bi iliskimiz vardi. Ama ben kafaca her zaman “bu halti bilerek ve isteyerek yapiyorum, hamile kalirsam dogururum” diye dusunuyordum. Hamile kaldigimi ogrendigimde doktorum ne yapmak istedigimi sordu. IUD (dogum kontrol methodum) vucudumdan cikaralim sonrasi da nasip dedim. Bu islem sirasinda %50 oraninda dusuk oluyormus. Iki hafta sonra gidip baktik ve cocuk dusmedigi gibi kalp atislarini da duyduk.

Hamileligi kabullenmem uzun surse de kizima asik oldum. Tabi bu surede hemen evlendik, beraber yasamaya basladik, cocuk icin hazirliklar yaptik vs vs. cok stresli zamanlardi. Bir suru degisikligi ayni anda yapmak ama hic bir pismanligim yok.

Kendi adima kurtaj yaptirsaydim hayatim boyunca pismanlik ve aldirdigim cocugu merak etme, yasasaydi su yasinda olacakti falan diye dusunme olacagini dusundum. Bu sekilde yasamak istemedim. Ve bana tutunmus bir bebege kiyamadim

Tamamen cinayet . Sonuçta herkes o süreçlerden sonra insan oluyor ya . İnancım geregi söylüyorum zaten gayrimeşru bir çocuk olmus. Ama olan olmus . Inşallah bir daha böyle bir hataya duşmez konu sahibi .Bu saatten sonra o hamileliğin varlığını degistiremeyiz. Bence sevgiliniz ile ciddi ciddi konuşun. Ailesine karşı durabilecek mi ? Bu konularda sınırları nelerdir ? Ve gerçekten kaldırabilecek mi durumu ?

Bakmak konusuna gelince benim fikrim gelen çocuk rızkı ile gelir . Sizin maddi manevi gücünüz illa ki önemli ama o masumiyete Allahu Teala gerçekten rızık veriyor.

Allah yardımcınız olsun.
İyi siz cinayet olarak görün. E hadi o zaman korunmadan suriyeliler gibi doğuralım 8-10 tane, rızkını Allah veriyor sonuçta değil mi? Sokak köpekleri gibi büyüsün çocuklar ondan sonra.

Kendi adima cevaplayim. Kendi hayatimdan da ornek verecegim..

25 yasinda 1 senedir beraber oldugum erkek arkadasimdan korundugumuz halde hamile kaldim. O zamanlar isim vardi calisiyordum, tek yasiyordum, evli veya nisanli degildim ve erkek arkadasimla evlilikten uzak bi iliskimiz vardi. Ama ben kafaca her zaman “bu halti bilerek ve isteyerek yapiyorum, hamile kalirsam dogururum” diye dusunuyordum. Hamile kaldigimi ogrendigimde doktorum ne yapmak istedigimi sordu. IUD (dogum kontrol methodum) vucudumdan cikaralim sonrasi da nasip dedim. Bu islem sirasinda %50 oraninda dusuk oluyormus. Iki hafta sonra gidip baktik ve cocuk dusmedigi gibi kalp atislarini da duyduk.

Hamileligi kabullenmem uzun surse de kizima asik oldum. Tabi bu surede hemen evlendik, beraber yasamaya basladik, cocuk icin hazirliklar yaptik vs vs. cok stresli zamanlardi. Bir suru degisikligi ayni anda yapmak ama hic bir pismanligim yok.

Kendi adima kurtaj yaptirsaydim hayatim boyunca pismanlik ve aldirdigim cocugu merak etme, yasasaydi su yasinda olacakti falan diye dusunme olacagini dusundum. Bu sekilde yasamak istemedim. Ve bana tutunmus bir bebege kiyamadim
Aileniz hemen evlenmenize ne dedi, çocuk doğunca öğrendiler mi bu süreci?

İyi siz cinayet olarak görün. E hadi o zaman korunmadan suriyeliler gibi doğuralım 8-10 tane, rızkını Allah veriyor sonuçta değil mi? Sokak köpekleri gibi büyüsün çocuklar ondan sonra.
ben de gördüm, ya allah rızkını verir yazmış gel de delirme. akıl vermiş kullan da salak durumlara düşme diye. ne zihniyetler var inanılır gibi değil.

Ne alaka ??? Ne alakaaaaa ben öyle mi yazmışım. Madem böyle tepkiler vereceksiniz neden yazıyorsunuz? E o zaman aldır gitsin . Doğma sende . Ben cinayet olarak düşünüyorum. Size iyi forumlar . Suriyeymis . Irkçılık bir hastalık haberiniz olsun .

Anne karnındaki şeyin nesi çocuk pardon? Doğursam mı diye sorduğuna göre süresi 10 haftadan az ki bu şeye çocuk demek de saçma. Kaldı ki 10 haftayı geçse dahi anne istemezse doğurmamalı.
yazık kafanıza.... O bir canlı daha ilk günden beri büyayen bir canlı bu ne biçim bir kafa yapısı gerçekten şok oldum

ben de gördüm, ya allah rızkını verir yazmış gel de delirme. akıl vermiş kullan da salak durumlara düşme diye. ne zihniyetler var inanılır gibi değil.
Hocam delirecek ne var ? Ben bu konu için dedim. Gerçekten eleştiri yapmak ne kadar hoşunuza gidiyor ya. Peki ne diyeyim . Bir zihniyet sahibi zaten sizsiniz . Sadece zihniyet sizde var

X