- 6 Haziran 2022
- 665
- 899
Senden de ailene hayır gelmemiş anlaşılan bu kadar kin kustuğunuza göre)Doğurursan hayır gelmez, doğurma diyorum. Önce okuduğunuzu anlayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden de ailene hayır gelmemiş anlaşılan bu kadar kin kustuğunuza göre)Doğurursan hayır gelmez, doğurma diyorum. Önce okuduğunuzu anlayın.
Kalbi atıyor ne diyorsunuz yaaa, tabiki de bebek o capcanlı bir bebek...Anne karnındaki şeyin nesi çocuk pardon? Doğursam mı diye sorduğuna göre süresi 10 haftadan az ki bu şeye çocuk demek de saçma. Kaldı ki 10 haftayı geçse dahi anne istemezse doğurmamalı.
Bana sorsalardı istemezdim dünyaya gelmeyi zaten, sormadılar. O yüzden bu tarz konularda çok katıyım. Şu dünyaya çocuk getirmek kadar aptalca bir şey yok.Senden de ailene hayır gelmemiş anlaşılan bu kadar kin kustuğunuza göre)
Nasıl hayır gelmez mesela? O bebek eve uğursuzluk mu getirir? 4 kollu mu doğar? Nedir yani?Evlilik dışı doğan çocuktan hayır gelmez benim düşüncem. Ben olsam doğurmazdım.
Bunca korunmaya, olmaz demelerine rağmen olunca ister istemez olabilir mi diyorum.O hap+kondom ile hamile kalan üye benim, doğum tanrıçası değilim ikinci çocuğuma 6 ay uğraştım çünkü
Ben doğurdum, ama sizin sağlık problemleriniz de vardı zaten. Doğuramıyordunuz isteseniz de, öyle değil mi?
Bu tarz evlilik dışı dünyaya gelmiş çocukların nasıl büyüdüğüne şahit oldum maalesef. O yüzden doğarsa o çocuğa yazık olacak.Nasıl hayır gelmez mesela? O bebek eve uğursuzluk mu getirir? 4 kollu mu doğar? Nedir yani?
Bebek o bebek. Masum, günahsız. Çocuğun ne suçu var? Madem birine kızacaksınız, daha korunmayı bilmeden, maddi manevi hazır olmadan bodoslama sevişen 2 yetişkine kızın. Çocuğun suçu ne?
Bu 2 insan evli olsaydı ama yine de maddi manevi hazır olmayıp, istemeden bu çocuğu yapsalardı, o zaman doğur derdiniz değil mi?
Yazık ya
O zaman umurumda değil tabiki, kendi kararları. Ama aile birliği sağlanmadan doğan çocuk heder oluyor çok net. O masum dediğiniz, günahsız dediğiniz çocuklar canavara dönüşüyor. Herkes bebek mi kalıyor sandınız?Bu 2 insan evli olsaydı ama yine de maddi manevi hazır olmayıp, istemeden bu çocuğu yapsalardı, o zaman doğur derdiniz değil mi?
Ne hastalıkları varmış? Okumadım benE hani tonla hastalığınız vardı, zaten doğurmayacaktınız?
Bu konuda benim en yakın örneğim dayım ve yengem. Dayımın ikinci evliliğiydi, yengem kayınvalide ile yaşarken hamile kaldı. Dayımda da karakter yok, karısını aldattı, işini bıraktı. Memur adamın her şeyi değişti, kadıncağız 2 sene bekledi evlendikten sonra üstelik.Bu tarz evlilik dışı dünyaya gelmiş çocukların nasıl büyüdüğüne şahit oldum maalesef. O yüzden doğarsa o çocuğa yazık olacak.
O zaman umurumda değil tabiki, kendi kararları. Ama aile birliği sağlanmadan doğan çocuk heder oluyor çok net. O masum dediğiniz, günahsız dediğiniz çocuklar canavara dönüşüyor. Herkes bebek mi kalıyor sandınız?
Ne alakası var hanımefendi? Sokaklarda kadın doğrayan, tecavüz eden, hırsızlık yapan, iftira atıp , uyuşturucu kullanan insanların hepsi mi evlilik dışı doğan çocuklar yani?Bu tarz evlilik dışı dünyaya gelmiş çocukların nasıl büyüdüğüne şahit oldum maalesef. O yüzden doğarsa o çocuğa yazık olacak.
O zaman umurumda değil tabiki, kendi kararları. Ama aile birliği sağlanmadan doğan çocuk heder oluyor çok net. O masum dediğiniz, günahsız dediğiniz çocuklar canavara dönüşüyor. Herkes bebek mi kalıyor sandınız?
Hanımefendi niye ad hominem yapıyorsunuz, sizin söylediğinizle benim dediğimin ne alakası var? Ben her kötülük yapan insan evlilik dışı çocuk mu diyorum? Her türlü insan var zaten, ben kendi gözlemimi söylüyorum. Ne boş konuşuyorsunuz ya vallahi duyar kasacağım diye bu kadar uğraşmayın.Ne alakası var hanımefendi? Sokaklarda kadın doğrayan, tecavüz eden, hırsızlık yapan, iftira atıp , uyuşturucu kullanan insanların hepsi mi evlilik dışı doğan çocuklar yani?
Bu kişinin yeriştirilmesi ve kendini yönlendirmesiyle alakalı.
Evli insanların çocuğu olup da korkunç huylara sahip insanlar daha fazla emin olun. Ne değişik bi sebep sonuç ilişkisi kurdunuz hayret
Buradaki üyeleri aydınlatayım.Ne hastalıkları varmış? Okumadım ben
Sizin zor bir hayatınız olmuşsa ve dünyaya gelmek istememeyi tercih ediyorsanız bunda bizim dünyaya getireceğimiz çocuklarımızın ne suçu var? Ayrıca dünyaya kendimizden bir parça getirmek istemenin neresi aptalca?Bana sorsalardı istemezdim dünyaya gelmeyi zaten, sormadılar. O yüzden bu tarz konularda çok katıyım. Şu dünyaya çocuk getirmek kadar aptalca bir şey yok.
Öncelikle Allah şifa versin.Buradaki üyeleri aydınlatayım.
Beynimde kist var, daha önce omuriliğimde de vardı. Onu aldırdım ama uzun süre yürüyemedim ve koksiks kemiğim kırık kaldı gelişen enfeksiyondan dolayı. Şimdi ise aynı kemikte kemik iliği ödemi ve nodül oluşumu var.
Yumurtalığımda da kist vardı, onu da aldırdım ameliyatla.
Covid olduktan sonra bağışıklık sistemim çok değişti, prematüre bir bebek olduğum için doğduğumdan beri hastanelerdeyim.
Beynimdeki kistten dolayı da bayılmalarım oluyor.
Benim çocuğum evlilik dışında doğdu ve gayet güzel büyüyor. Maddi manevi her türlü ihtiyacına gayet iyi yetişiyorum. Siz dünyanın hangi kısmında doğdunuz da hayattan , dünyadan bu kadar nefret ediyorsunuz anlamadım?Bu tarz evlilik dışı dünyaya gelmiş çocukların nasıl büyüdüğüne şahit oldum maalesef. O yüzden doğarsa o çocuğa yazık olacak.
Aptallık tam da burada. İnsanların kendilerini dünyaya bir parça getirecek kadar değerli görmeleri aptallık. Hem de çok büyük bir bencillik. Ölüp gittikten sonra dünyada bir parçanız olmuş olmamış ne önemi var?Sizin zor bir hayatınız olmuşsa ve dünyaya gelmek istememeyi tercih ediyorsanız bunda bizim dünyaya getireceğimiz çocuklarımızın ne suçu var? Ayrıca dünyaya kendimizden bir parça getirmek istemenin neresi aptalca?