- 12 Ağustos 2022
- 250
- 222
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlilik dısı bir çocuk dünyaya getirme cesaretinizi kutluyorum gercekten.Evliyken her an yanında destek olan bir eş varken bile öyle büyük ve ağır bir sorumluluk ki..Hayranım sevgi kelebeği hamilelere.Ben de hamileyim hiç mutlu bir sevgi kelebeği değilim..Cünkü o kadar büyük bir sorumluluk ki bu gercekten..Resmen kendimle vedalaşıp yeni bir hayata başlamak cocuk sahibi olmak..Smdiden hastalığı,eğitimi,bakımı,ülkenin durumu,ona babasıyla birlikte verebileceklerimiz,veremeyeceklerimiz vs kafamda yiyip bitiriyor beni daha doğmadan.Hala diyorum ülke bu haldeyken bu Ülkeye bir insan daha getirmek doğru bir karar mıydı?Altından kalkabilecek miyiz?Mutlu bir hayatı,iyi bir geleceği olacak mı ?derken..Sizinki tek başınıza iyi cesaret gercekten.Ve insan dediğimiz varlık cok hassas,kafaya taktıkları,travmaları,psikolijisini etkileyen faktörler,karakterini belirlerken sizin cesaretinizi tebrik ediyorum..Anne olmak,isteyen ve tabi ki cocuğa iyi bir gelecek verebilecek imkanlara sahip olan tüm kadınların hakkı,bunun icin evli olmak şart olmamalı,aynı sizin yaptığınız gibi..Babadan destek görüyor musunuz acaba?Sizde bana kahkaha attırdınız şuan. Gerçekten dediğimden anladığınız bu mu? Mükemmel ötesi bir hayat yaşayacağı için değil, hiçbirimiz mükemmel bir hayat yaşamıyoruz, ama annelerimize minnettarız, neden? Bizi 9 ay karnında taşıyıp bu yaşa emek emek getirdiği için, şuan ki insan olmamızı sağladığı için. Sizin annenizle kötü tecrübeleriniz varsa ve arkasından dua ya da inancınız farklıysa eğer teşekkür etmeyecekseniz bu benim sorunum değil.
Devlete verince vicdan azabi cekmeyecek mi?O cocuk buyuyunce anne babasini bulmak istemeyecekmi?Onlari suclamayacakmi?Disarida bir yerde senden bir parca zorluklar icinde sevgisiz yurtlarda buyuyecek vicdan azabi duymayacakmisiniz?Boyle olacagina hic gelmesin kimsenin onu istemedigi dunyaya.Cok sacma dusunuyorsunuz!!Dogurun bi cana kiymanin vicdan azabini bir ömür çekersiniz doğurun istemezseniz devlete verin en azindan vicdan azabindan kurtulmuş olursunuz
Tm bi siz haklisinizDevlete verince vicdan azabi cekmeyecek mi?O cocuk buyuyunce anne babasini bulmak istemeyecekmi?Onlari suclamayacakmi?Disarida bir yerde senden bir parca zorluklar icinde sevgisiz yurtlarda buyuyecek vicdan azabi duymayacakmisiniz?Boyle olacagina hic gelmesin kimsenin onu istemedigi dunyaya.Cok sacma dusunuyorsunuz!!
Konu sahibi herkes olaya kendi acisindan bakiyor.Benim cocugum yok.Bu konuda pismanligimda yok.Zira kedi sahiplenmeyi dusunurken bile o sorumluluk beni korkutuyor bazen.Yetememezlik hissi.Sizi saklayan,evlenmek istemeyen,baba bile olmak istemeyen birinden cocuk sahibi olmayi birak,birlikte bile olmazdim ben.