Gayet normal canım sabırlı ol dua et benim mesela adet olsam diye diye hamile kaldım hep adet ağrısı vardı ol cam diyordum hep ilk zamanlarÇok duygusuzum galiba çünkü hiç bişey hissetmyuRum ne olumlu ne olumsuz hiç bir duygu yok sadece korku ve heyecan
Ne bileyim çoğu kişi hissediyormuş bende öyle bişey yok. Ara ara korku ve heyecan hissediyorum o kadar ama gece ve sabah uyandığımda elim hep karnımda oluyorGayet normal canım sabırlı ol dua et benim mesela adet olsam diye diye hamile kaldım hep adet ağrısı vardı ol cam diyordum hep ilk zamanlar
Herkes yaşıyordur bunları eminim baş dönmesi oldu bende o zaman anladım benNe bileyim çoğu kişi hissediyormuş bende öyle bişey yok. Ara ara korku ve heyecan hissediyorum o kadar ama gece ve sabah uyandığımda elim hep karnımda oluyor
Bende yok bişey sadece biraz önce sol tarafımda biraz sancı başladıHerkes yaşıyordur bunları eminim baş dönmesi oldu bende o zaman anladım ben
Benim de var 15 aynı belirtiler bende de var ama psikolojik olabiliyoValla ıslaklık göğüs ağrısı bide arada kramp var canım sen test yapsaydın benim 5 gün geçse evi laboratuvar yapmıştım
Çok kafanda kurma oldumu olmadimi birde stres çok etkiliyor olabildiğince uzak durBende yok bişey sadece biraz önce sol tarafımda biraz sancı başladı
Merhaba canım benim de 13 Ocak yani yarın. Ben 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu kan : 16,77 çıktı. İnşallah sen de güzel haberler alırsınAdet tarihim 13 Ocak doktorum onu bekle dedi zaten testimde yok 2 3 gün daha beklemem gerek
Elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum işteÇok kafanda kurma oldumu olmadimi birde stres çok etkiliyor olabildiğince uzak dur
Allah güzel gönlüne göre versin insElimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum işte
Amin canım hepimizin inşallahAllah güzel gönlüne göre versin ins
Dayanabiliyorsan biraz daha bekle bence canımkızlar herkeze günaydın.. benim bat tarihim 8 ocaktı 10unda gebelik testi yaptım ama negatif çıktı ve hala adet olmadım .. adetlerim çok düzenlidir şimdiye kadar hiç geciktiği olmazdı neden olabilir acaba kan testide versemmi hiç bilemiyorum kafam karmakarışık..
Dayanabiliyorsan biraz daha bekle bence canım
[/QUOTE
10 gün falan olmasını bekliyim dimi canım
Benimde 13 ocaktı adet tarihim daha olmadın 2 gün önce test yaptım negatif çıktı bekliyorum hala YÖKMerhaba canım benim de 13 Ocak yani yarın. Ben 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu kan : 16,77 çıktı. İnşallah sen de güzel haberler alırsın
Ben sana bir şey söyleyeyim mi ; bak ben kan testine göre hamile olduğum halde eve geldim bi heyecanla idrar testi yapayım dedim. Negatif çıktı. İstersen biraz daha bekle. Ya da kan testi yaptırBenimde 13 ocaktı adet tarihim daha olmadın 2 gün önce test yaptım negatif çıktı bekliyorum hala YÖK
Kan testinde kac cikti da idrarda cikmadi canim??? Idrar testin bozuktur veya degerin düşmüş olabilirBen sana bir şey söyleyeyim mi ; bak ben kan testine göre hamile olduğum halde eve geldim bi heyecanla idrar testi yapayım dedim. Negatif çıktı. İstersen biraz daha bekle. Ya da kan testi yaptır
Yo ilerleme gayet iyi. Kanda 30’du idrarda Çıkmadı. 2 ayrı test kullandım ikisinde de çıkmadı. Hassasiyetleri de 20 yazıyordu üstündeKan testinde kac cikti da idrarda cikmadi canim??? Idrar testin bozuktur veya degerin düşmüş olabilir
Ilginc canim.. benimde kimyasal gebelik oldugu ay 31di degerim ve silik cizgiyle önce idrar testinde öğrendim ve sonra kanda öğrenmiştim.Yo ilerleme gayet iyi. Kanda 30’du idrarda Çıkmadı. 2 ayrı test kullandım ikisinde de çıkmadı. Hassasiyetleri de 20 yazıyordu üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?