Gebeliğe Hazırlık Beklenen mucize geldi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok duygusuzum galiba çünkü hiç bişey hissetmyuRum ne olumlu ne olumsuz hiç bir duygu yok sadece korku ve heyecan
Gayet normal canım sabırlı ol dua et benim mesela adet olsam diye diye hamile kaldım hep adet ağrısı vardı ol cam diyordum hep ilk zamanlar

Gayet normal canım sabırlı ol dua et benim mesela adet olsam diye diye hamile kaldım hep adet ağrısı vardı ol cam diyordum hep ilk zamanlar
Ne bileyim çoğu kişi hissediyormuş bende öyle bişey yok. Ara ara korku ve heyecan hissediyorum o kadar ama gece ve sabah uyandığımda elim hep karnımda oluyor

Ne bileyim çoğu kişi hissediyormuş bende öyle bişey yok. Ara ara korku ve heyecan hissediyorum o kadar ama gece ve sabah uyandığımda elim hep karnımda oluyor
Herkes yaşıyordur bunları eminim baş dönmesi oldu bende o zaman anladım ben

Adet tarihim 13 Ocak doktorum onu bekle dedi zaten testimde yok 2 3 gün daha beklemem gerek
Merhaba canım benim de 13 Ocak yani yarın. Ben 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu kan : 16,77 çıktı. İnşallah sen de güzel haberler alırsın

kızlar herkeze günaydın.. benim bat tarihim 8 ocaktı 10unda gebelik testi yaptım ama negatif çıktı ve hala adet olmadım .. adetlerim çok düzenlidir şimdiye kadar hiç geciktiği olmazdı neden olabilir acaba kan testide versemmi hiç bilemiyorum kafam karmakarışık..

Dayanabiliyorsan biraz daha bekle bence canım

Bata 3gun var sizce yarın sabah idrarda test yapayim mı? Önereceğiniz markalar neler?

Merhaba canım benim de 13 Ocak yani yarın. Ben 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu kan : 16,77 çıktı. İnşallah sen de güzel haberler alırsın
Benimde 13 ocaktı adet tarihim daha olmadın 2 gün önce test yaptım negatif çıktı bekliyorum hala YÖK

Benimde 13 ocaktı adet tarihim daha olmadın 2 gün önce test yaptım negatif çıktı bekliyorum hala YÖK
Ben sana bir şey söyleyeyim mi ; bak ben kan testine göre hamile olduğum halde eve geldim bi heyecanla idrar testi yapayım dedim. Negatif çıktı. İstersen biraz daha bekle. Ya da kan testi yaptır

Ben sana bir şey söyleyeyim mi ; bak ben kan testine göre hamile olduğum halde eve geldim bi heyecanla idrar testi yapayım dedim. Negatif çıktı. İstersen biraz daha bekle. Ya da kan testi yaptır
Kan testinde kac cikti da idrarda cikmadi canim??? Idrar testin bozuktur veya degerin düşmüş olabilir

Kan testinde kac cikti da idrarda cikmadi canim??? Idrar testin bozuktur veya degerin düşmüş olabilir
Yo ilerleme gayet iyi. Kanda 30’du idrarda Çıkmadı. 2 ayrı test kullandım ikisinde de çıkmadı. Hassasiyetleri de 20 yazıyordu üstünde

Yo ilerleme gayet iyi. Kanda 30’du idrarda Çıkmadı. 2 ayrı test kullandım ikisinde de çıkmadı. Hassasiyetleri de 20 yazıyordu üstünde
Ilginc canim.. benimde kimyasal gebelik oldugu ay 31di degerim ve silik cizgiyle önce idrar testinde öğrendim ve sonra kanda öğrenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…