• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beklenen mucize geldi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tra
Belirtilerin neler oldu kacıncı günde sonucu aldın birde adet ağrısına benzer ağrım oldu benim ama gecti sonra normal mi
Transferden sonra 9cu gün idrarda öğrendim belirti herkese göre değişiyor canım o adet ağrıları transferden sonra normal 8 ci 9 cü gün de böyle ağrılar varsa hamilelik olabilir ben ilk migde agerisi kaşık ağrısı hissettim sonra bulantı baslaadi

Bir gun beklenen mucizem geldi demek cok isterim diyenler burda mi? :) Nasil durumlarınız ?
Yumurtlamanin 13. Günündeyim mucize bekliyorum yumurtlamanin 8.gunu adet bitimininde 27. Günü kanda beta 1.60 çıktı bekliyorum öyle inşallah yukselmistir diye 😊

Tra

Transferden sonra 9cu gün idrarda öğrendim belirti herkese göre değişiyor canım o adet ağrıları transferden sonra normal 8 ci 9 cü gün de böyle ağrılar varsa hamilelik olabilir ben ilk migde agerisi kaşık ağrısı hissettim sonra bulantı baslaadi
Bende oldu ama gecti. Belirgin olarak sadece
Göğüs ağrım var hatta gece uyandım çamaşır imi çıkardım çok canım acıdı ama o da ilaçlardan galiba

Adet sancım olduğu için Korku var açıkçası
Bendede var o 11 gündür kesilmeyen süt beyazı kokusuz akıntıda var ben 8.gunu kanda beta baktırdım 1.60 çıktı adet bitimininde 27. Günüydü ilaçsız çatlama oldu doğal adet olacak gibi arada yokluyor geri gidiyor bazende kasik ağrısı oluyor geri gidiyor

Her hayalet çizgi çıkan test bozuk demek değildir ki gebelik çok yenidir belki 😂😂😂😂

Her hayalet çizgi çıkan test bozuk demek değildir ki gebelik çok yenidir belki 😂😂😂😂
Hayalet çizgi nedir biliyor musun canım gebelik hormonunun görüleceği çizgi demek bu da neden olur test ya bozuktur bu çizgi çıkar ya da kişi idrarını çok damlattigi için çıkar 😅 gebelik çok yeni bile olsa orada çıkan çizgi krem ve beyazimsi değil de çok çok açık pembe bile çıksa pozitif derdim

Burda daha net gibi sanki

Eklentiler

• 217C85E6-3B06-4528-956D-166FED1AA0DB.jpeg
    217C85E6-3B06-4528-956D-166FED1AA0DB.jpeg
    38,3 KB · Görüntüleme: 84
Hayalet çizgi nedir biliyor musun canım gebelik hormonunun görüleceği çizgi demek bu da neden olur test ya bozuktur bu çizgi çıkar ya da kişi idrarını çok damlattigi için çıkar 😅 gebelik çok yeni bile olsa orada çıkan çizgi krem ve beyazimsi değil de çok çok açık pembe bile çıksa pozitif derdim

Bende oldu ama gecti. Belirgin olarak sadece
Göğüs ağrım var hatta gece uyandım çamaşır imi çıkardım çok canım acıdı ama o da ilaçlardan galiba
Ilaclarda yapıyor evet malesef o yüzden test yapana kadar kesin sonuç alamıyoruz

Ilaclarda yapıyor evet malesef o yüzden test yapana kadar kesin sonuç alamıyoruz
Sabırla beklemeye çalışıyorum şimdı test yapsam sonuç ne olursa olsun test gününe kadar zaten inanmam huyumu biliyorum :) o yüzden beklemeye devam

Back