Gebeliğe Hazırlık Beklenen mucize geldi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa hayirli olsun canim ovulasyon testi ilemi kaldin anlatsana
Sağol canım şimdi ben 6 yıldır hiç hamile kalmayınca artık kızdım küstüm kendi kendime. Artık yumurta takibi filan yapmayacağım. Olursa olur olmazsa da umrumda değil dedim. Saldım çayıra aralığın son haftası adet olmuştum. Normalde ateş ölçme yöntemi ile yumurta takibi yapıyordum. Dediğim gibi bu ay ateşe bakmadım, yumurtladigim günü bile tam olarak bilmiyorum. Yani umudumu kestiğim anda geldi. Allah isteyen herkesi sevindirsin. Bu saatten sonra inandığım tek bişey var, o da kafaya takmamak ve akışına bırakmak canım

OTE="Tugce3333, post: 62382278, member: 888383"]
Adet tarihim 13 Ocak doktorum onu bekle dedi zaten testimde yok 2 3 gün daha beklemem gerek
[/QUOTE]
Ne durumdasın

Hep oyle olur zaten canim en iyisi kafaya takmamak. Adete ne kadar kala ogrendin :)

Merhaba hayırlı olsun bebişiniz. 5 gün önce nasıl belirtiler oldu, nasıl hissettiniz?
Sayıyorum hemen

1. Yumurta akı akıntı

2. Göğüslere hassasiyet

3. Karında şişlik

4. Kasık batmaları

5. Kokuya duyarlılık.

Ben sana bir şey söyleyeyim mi ; bak ben kan testine göre hamile olduğum halde eve geldim bi heyecanla idrar testi yapayım dedim. Negatif çıktı. İstersen biraz daha bekle. Ya da kan testi yaptır
Bugünde yaptım bugün de negatif çıktı aynı marka test,bende sık idrar çıkma ve koku duyarlılığı var tabi birde kaşık batmaları ,bu zamana kadar olsa çıkardı sanırım ,5 gün gecikti

benim mucizem dun oldu positif gordum ama gunde bir yada iki kere kan geldi hafif boyle wc kagidina bulasacak kadar. korkuyorum niye

benim mucizem dun oldu positif gordum ama gunde bir yada iki kere kan geldi hafif boyle wc kagidina bulasacak kadar. korkuyorum niye
Yerl3sme kanamasıdir canım korkma rahim büyüdükçe kilcal damarlar çatlar ve hafif kanamalar olur ama sen her ihtimale karşı bu durumlarda bol su içip biraz sırt üstü uzan benim doktorun kontrole bile biraz yat evde öyle gel diyordu

Sağol canım. Henüz doktora gidemedik. Pazartesi inşallah gideceğiz. Aralığın son haftası adet gördüm. Muhtemelen 3 haftalık filan.
Bende aynı durumdayım kan vermedim ama silik görüyorum dün adet olmam lazımdı olmadım SAT 22 ARALIKTI. sanırım seninle aynıyız insallah bende hayırlı haberle gelirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…