Aaaa hayirli olsun canim ovulasyon testi ilemi kaldin anlatsanaBenim ki bugün, ben burdayım dedi2019un son haftası adet oldum ve çok fena bozuldum 2019a meğer son adetimmiş. 6. Yılımız da mutlu son ❤ darısı tüm bekleyenlere.
Sağol canımAaaa hayirli olsun canim ovulasyon testi ilemi kaldin anlatsana
Hep oyle olur zaten canim en iyisi kafaya takmamak. Adete ne kadar kala ogrendin :)Sağol canımşimdi ben 6 yıldır hiç hamile kalmayınca artık kızdım küstüm kendi kendime. Artık yumurta takibi filan yapmayacağım. Olursa olur olmazsa da umrumda değil dedim. Saldım çayıra aralığın son haftası adet olmuştum. Normalde ateş ölçme yöntemi ile yumurta takibi yapıyordum. Dediğim gibi bu ay ateşe bakmadım, yumurtladigim günü bile tam olarak bilmiyorum. Yani umudumu kestiğim anda geldi. Allah isteyen herkesi sevindirsin. Bu saatten sonra inandığım tek bişey var, o da kafaya takmamak ve akışına bırakmak canım
Hep oyle olur zaten canim en iyisi kafaya takmamak. Adete ne kadar kala ogrendin :)
Merhaba. Hayırlı olsunBenim ki bugün, ben burdayım dedi2019un son haftası adet oldum ve çok fena bozuldum 2019a meğer son adetimmiş. 6. Yılımız da mutlu son ❤ darısı tüm bekleyenlere.
Çok heyecanlıandım hamilesin sandımBir gun beklenen mucizem geldi demek cok isterim diyenler burda mi? :) Nasil durumlarınız ?
Günüm gectikten sonra test yaptım canım 2 gün. Tabii ben 5 gün öncesinden hissettim hamile olduğumu
Sağol canım. Henüz doktora gidemedik. Pazartesi inşallah gideceğiz. Aralığın son haftası adet gördüm. Muhtemelen 3 haftalık filan.Merhaba. Hayırlı olsunkaç haftalıksınız
Sayıyorum hemenMerhaba hayırlı olsun bebişiniz. 5 gün önce nasıl belirtiler oldu, nasıl hissettiniz?
Keske... Ama insallah bir gun hepimiz diyecegiz bunu beklenen mucizemiz geldi diye :)Çok heyecanlıandım hamilesin sandım
İnşallah canımKeske... Ama insallah bir gun hepimiz diyecegiz bunu beklenen mucizemiz geldi diye :)
Bugünde yaptım bugün de negatif çıktı aynı marka test,bende sık idrar çıkma ve koku duyarlılığı var tabi birde kaşık batmaları ,bu zamana kadar olsa çıkardı sanırım ,5 gün geciktiBen sana bir şey söyleyeyim mi ; bak ben kan testine göre hamile olduğum halde eve geldim bi heyecanla idrar testi yapayım dedim. Negatif çıktı. İstersen biraz daha bekle. Ya da kan testi yaptır
Hangi markaydıIlginc canim.. benimde kimyasal gebelik oldugu ay 31di degerim ve silik cizgiyle önce idrar testinde öğrendim ve sonra kanda öğrenmiştim.
Ben 7 yil bekledim ve mucize iki tane birden geldi dilerim burdaki herkeste tez vakitte mucizelerine kavuşur biz 2 aylık olduk sadece size manevi destek olayım dedimallah muradinizo versin ins
6 yil boyunca tedavi gördük eşimle en son çare tüp bebek dedi doktor tüp bebekle ilk denemede ikizlerimi aldım kucagimaNasıl oldu
Yerl3sme kanamasıdir canım korkma rahim büyüdükçe kilcal damarlar çatlar ve hafif kanamalar olur ama sen her ihtimale karşı bu durumlarda bol su içip biraz sırt üstü uzan benim doktorun kontrole bile biraz yat evde öyle gel diyordubenim mucizem dun oldu positif gordum ama gunde bir yada iki kere kan geldi hafif boyle wc kagidina bulasacak kadar. korkuyorum niye
Bende aynı durumdayım kan vermedim ama silik görüyorum dün adet olmam lazımdı olmadım SAT 22 ARALIKTI. sanırım seninle aynıyız insallah bende hayırlı haberle gelirimmmSağol canım. Henüz doktora gidemedik. Pazartesi inşallah gideceğiz. Aralığın son haftası adet gördüm. Muhtemelen 3 haftalık filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?