Transferden sonra 9cu gün idrarda öğrendim belirti herkese göre değişiyor canım o adet ağrıları transferden sonra normal 8 ci 9 cü gün de böyle ağrılar varsa hamilelik olabilir ben ilk migde agerisi kaşık ağrısı hissettim sonra bulantı baslaadiBelirtilerin neler oldu kacıncı günde sonucu aldın birde adet ağrısına benzer ağrım oldu benim ama gecti sonra normal mi
Yumurtlamanin 13. Günündeyim mucize bekliyorum yumurtlamanin 8.gunu adet bitimininde 27. Günü kanda beta 1.60 çıktı bekliyorum öyle inşallah yukselmistir diyeBir gun beklenen mucizem geldi demek cok isterim diyenler burda mi? :) Nasil durumlarınız ?
Bende gördüm onuKızlar bugün iğnenin 16.günü resimle oynamadan atıyorum ben silik görüyorum ya da kafayı yedim
Adet sancım olduğu için Korku var açıkçasıBende gördüm onu
Bende oldu ama gecti. Belirgin olarak sadeceTra
Transferden sonra 9cu gün idrarda öğrendim belirti herkese göre değişiyor canım o adet ağrıları transferden sonra normal 8 ci 9 cü gün de böyle ağrılar varsa hamilelik olabilir ben ilk migde agerisi kaşık ağrısı hissettim sonra bulantı baslaadi
Test bozuk hayalet çizgi çıkmış imkanın varsa tekrar test tapKızlar bugün iğnenin 16.günü resimle oynamadan atıyorum ben silik görüyorum ya da kafayı yedim
Bendede var o 11 gündür kesilmeyen süt beyazı kokusuz akıntıda var ben 8.gunu kanda beta baktırdım 1.60 çıktı adet bitimininde 27. Günüydü ilaçsız çatlama oldu doğal adet olacak gibi arada yokluyor geri gidiyor bazende kasik ağrısı oluyor geri gidiyorAdet sancım olduğu için Korku var açıkçası
Bunu da son anda buldum testim yok diye biliyordumTest bozuk hayalet çizgi çıkmış imkanın varsa tekrar test tap
Sabret yarın ilk idrarla tekrar test yap canım inşaAllah vardır ☺Bunu da son anda buldum testim yok diye biliyordum
Hayalet çizgi nedir biliyor musun canım gebelik hormonunun görüleceği çizgi demek bu da neden olur test ya bozuktur bu çizgi çıkar ya da kişi idrarını çok damlattigi için çıkarHer hayalet çizgi çıkan test bozuk demek değildir ki gebelik çok yenidir belki
Hayalet çizgi nedir biliyor musun canım gebelik hormonunun görüleceği çizgi demek bu da neden olur test ya bozuktur bu çizgi çıkar ya da kişi idrarını çok damlattigi için çıkargebelik çok yeni bile olsa orada çıkan çizgi krem ve beyazimsi değil de çok çok açık pembe bile çıksa pozitif derdim
benim arkadaşta senin o dediğin gibi oldu ama hamileydiistisnalar olabilir demekki
Hadi insallah var gibi canım benimde belim çok agriyo sabah kahverengi akintim oldu sanırım bu ayda olmadiBurda daha net gibi sanki
Hadi insallah var gibi canım benimde belim çok agriyo sabah kahverengi akintim oldu sanırım bu ayda olmadi
Ilaclarda yapıyor evet malesef o yüzden test yapana kadar kesin sonuç alamıyoruzBende oldu ama gecti. Belirgin olarak sadece
Göğüs ağrım var hatta gece uyandım çamaşır imi çıkardım çok canım acıdı ama o da ilaçlardan galiba
Sabırla beklemeye çalışıyorum şimdı test yapsam sonuç ne olursa olsun test gününe kadar zaten inanmam huyumu biliyorum :) o yüzden beklemeye devamIlaclarda yapıyor evet malesef o yüzden test yapana kadar kesin sonuç alamıyoruz
Zaten tutunduysa bebeğin mutlaka hissedersinSabırla beklemeye çalışıyorum şimdı test yapsam sonuç ne olursa olsun test gününe kadar zaten inanmam huyumu biliyorum :) o yüzden beklemeye devam
Çok duygusuzum galiba çünkü hiç bişey hissetmyuRum ne olumlu ne olumsuz hiç bir duygu yok sadece korku ve heyecanZaten tutunduysa bebeğin mutlaka hissedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?