• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beklenen mucize geldi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
y
Yerl3sme kanamasıdir canım korkma rahim büyüdükçe kilcal damarlar çatlar ve hafif kanamalar olur ama sen her ihtimale karşı bu durumlarda bol su içip biraz sırt üstü uzan benim doktorun kontrole bile biraz yat evde öyle gel diyordu
tmm canim. cok tesekkur dedim tecrube olmayinca insan. panik oluyo

y tmm canim. cok tesekkur dedim tecrube olmayinca insan. panik oluyo
Sen gene ilk 3 ay dikkatli ol çok ağır kaldırma anı hareketler gerinme tarzı hareket yapma acı şeyler yeme eksi şeyler yeme fırsat buldukça uzan sol tarafına o zaman bebeğe kan daha iyi gidiyor

Sen gene ilk 3 ay dikkatli ol çok ağır kaldırma anı hareketler gerinme tarzı hareket yapma acı şeyler yeme eksi şeyler yeme fırsat buldukça uzan sol tarafına o zaman bebeğe kan daha iyi gidiyor
dun gece aacile gittim 1353 beta cikti。 2 gun sonranin betasina bakacakmis ya yerlesir ya kurtaj dedi moralim bozuldu

dun gece aacile gittim 1353 beta cikti。 2 gun sonranin betasina bakacakmis ya yerlesir ya kurtaj dedi moralim bozuldu
Beta değerin çok yüksek aslında ama tabi doktordan daha iyi bilemeyiz sen bol bol su içip meyve ye bide sol tarafına yat 2 gün boyunca allah'ın izni ile tutulur bebegin üzülme kanamam çok değil demiştin arttı mı acile gittin

Beta değerin çok yüksek aslında ama tabi doktordan daha iyi bilemeyiz sen bol bol su içip meyve ye bide sol tarafına yat 2 gün boyunca allah'ın izni ile tutulur bebegin üzülme kanamam çok değil demiştin arttı mı acile gittin
arttida gittim bugun azaldi gibi anlamiyorumki。aminn insallah hayirlisiyla olsunda allah herkese en sagluklisindan nasip etsin ins

Kızlar merhaba size danışmak istediğim bazı şeyler var aralıkta ayın 5 inde olmam gereken adet 31 inde başladı ve 1 gun sürdü takvimden takip ediyodumerken oldu bu ay 1 inde olması gerekiyodu 3 unde gecikti diye kan verdim 0.9 cıktı doktor adet olmazsan gel dedi pazar gunu oglen gibi baslayip aksamina tamamen kesildi çok değildi ama ader gibiydi pazartesi tekrar kan verdim 2.50 cıktı hemşire çarşamba tekrar gel bakalım dedi gittim gene 2.50 cıktı bi daha da gitmedim aradan 4 gün geçince kahverengi akintim oldu 1 2 gün ama sürekli değildi ve ilişki yaşadığımda afedersiniz ama sümük gibi sıvı ve açık kahve kan geldi adetim tahminen gene 4 unde olursa 14 gün var bu durumla4 benim kafamı karıştırdı göğüslerim acayip dereced3 o zamandan beri hassas çevresi ve ucu ve iç çamaşırı takamıyorum fikirlerinizi bekliyorum uzun oldu kusura bakmayin

Back