Tesekkur ederiz insallah bizimde mucizelerimiz tez zamanda gelir :) insallah sende saglicakla kavuşursun yavrularina canim :)Ben 7 yil bekledim ve mucize iki tane birden geldi dilerim burdaki herkeste tez vakitte mucizelerine kavuşur biz 2 aylık olduk sadece size manevi destek olayım dedimallah muradinizo versin ins
AminnnHer zmn ediyorum canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah❤ bu yol çok zor
Benim iğneden beri sağ kasığımda sıkça giren ağrı var. Bugün de göğüslerimin yanlarında ağrı var. Adet belirtisi mı başka şey mi bilmiyorum. Regl gününe ne kadar var?Afedersin ama ıslaklık hissediyorum ve arada giren çok kısa sancılarım oluyor bide göğüslerim çok olmasa da hassas ama bunlar adet belirtisi de olabilir
Sağda mıyumurtan vardı Bat pzartesi canım senin ?Benim iğneden beri sağ kasığımda sıkça giren ağrı var. Bugün de göğüslerimin yanlarında ağrı var. Adet belirtisi mı başka şey mi bilmiyorum. Regl gününe ne kadar var?
Benim 16si bat gunum. Yumurta ne taraftaydı hatırlamıyorum hicSağda mıyumurtan vardı Bat pzartesi canım senin ?
Seninle günlerimiz aynı canımBen sabırla o günü bekliyorum ... çatlatma iğnemin 16.gününe an itibariyle girmiş bulunuyorum nasip kısmet
Bu bekleyiş psikolojikmen yorucu canım ya sen idrar testi yaptın mı hiçBenim 16si bat gunum. Yumurta ne taraftaydı hatırlamıyorum hic( dr gösterdi ultrasonda ama... hatta iyi olgunlaşmış catlatalim deyip iğne verdi. 1 ocakta nöbetçi eczane bulup vuruldum ))
Valla ıslaklık göğüs ağrısı bide arada kramp var canım sen test yapsaydın benim 5 gün geçse evi laboratuvar yapmıştımSeninle günlerimiz aynı canımbenimde 16. Gün fakat benim adet günüm geceli 5 gun oluyor 25 günde bir olurdum belirtin varmı canm
Yok yapmadım. Daha erken gibi geliyor. Idrara gec geliyormuş ya hcg. Sen yaptın mı?Bu bekleyiş psikolojikmen yorucu canım ya sen idrar testi yaptın mı hiç
12. Ve 13. Gün yaptım aşırı silik çizgi gördümYok yapmadım. Daha erken gibi geliyor. Idrara gec geliyormuş ya hcg. Sen yaptın mı?
Ay hadi inşallah koyu çizgiler görürüz12. Ve 13. Gün yaptım aşırı silik çizgi gördüm
Yanıltıcı çizgiler olabiliyormuş bakalım amin inşallahAy hadi inşallah koyu çizgiler görürüz
Yaptim canm 14 negatif gördüm 11 12 pozitifti bir dahada yapmiycam pazartesiyi bekliycem canm ya negatif gorceksemde kanda göreyim diyorumValla ıslaklık göğüs ağrısı bide arada kramp var canım sen test yapsaydın benim 5 gün geçse evi laboratuvar yapmıştım
Bende aynı moddayım göreceksem de adetimi göreyimYaptim canm 14 negatif gördüm 11 12 pozitifti bir dahada yapmiycam pazartesiyi bekliycem canm ya negatif gorceksemde kanda göreyim diyorum
Sor tabikiYaa o zaman size sorqbilevegim çok sorum var ama sizin için sakincasi yoksa
Değer düşüp bir daha yükselebilir gebelik varsa 10.günden sonra yükseliyor diye biliyorum canım10. Günüm bekliyorum 8.guju beta 15 cıktı 9. Günü 14 çıkınca bidaha bktirmadım idrar testi negatif
Aminnn
Belirtilerin neler oldu kacıncı günde sonucu aldın birde adet ağrısına benzer ağrım oldu benim ama gecti sonra normal miSor tabikine sakıncası olacak ben bu konuda çok yanlozdim size destek olcaksam ne mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?