• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beklenen mucize geldi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 7 yil bekledim ve mucize iki tane birden geldi dilerim burdaki herkeste tez vakitte mucizelerine kavuşur biz 2 aylık olduk sadece size manevi destek olayım dedim🤗🤗😅allah muradinizo versin ins
Tesekkur ederiz insallah bizimde mucizelerimiz tez zamanda gelir :) insallah sende saglicakla kavuşursun yavrularina canim :)

Afedersin ama ıslaklık hissediyorum ve arada giren çok kısa sancılarım oluyor bide göğüslerim çok olmasa da hassas ama bunlar adet belirtisi de olabilir 🤪
Benim iğneden beri sağ kasığımda sıkça giren ağrı var. Bugün de göğüslerimin yanlarında ağrı var. Adet belirtisi mı başka şey mi bilmiyorum. Regl gününe ne kadar var?

Benim iğneden beri sağ kasığımda sıkça giren ağrı var. Bugün de göğüslerimin yanlarında ağrı var. Adet belirtisi mı başka şey mi bilmiyorum. Regl gününe ne kadar var?
Sağda mıyumurtan vardı Bat pzartesi canım senin ?

Sağda mıyumurtan vardı Bat pzartesi canım senin ?
Benim 16si bat gunum. Yumurta ne taraftaydı hatırlamıyorum hic:(( dr gösterdi ultrasonda ama... hatta iyi olgunlaşmış catlatalim deyip iğne verdi. 1 ocakta nöbetçi eczane bulup vuruldum ;)))

Ben sabırla o günü bekliyorum ... çatlatma iğnemin 16.gününe an itibariyle girmiş bulunuyorum nasip kısmet 🥰
Seninle günlerimiz aynı canım 😊benimde 16. Gün fakat benim adet günüm geceli 5 gun oluyor 25 günde bir olurdum belirtin varmı canm

Benim 16si bat gunum. Yumurta ne taraftaydı hatırlamıyorum hic:KK43:( dr gösterdi ultrasonda ama... hatta iyi olgunlaşmış catlatalim deyip iğne verdi. 1 ocakta nöbetçi eczane bulup vuruldum :KK66:))
Bu bekleyiş psikolojikmen yorucu canım ya sen idrar testi yaptın mı hiç

Seninle günlerimiz aynı canım 😊benimde 16. Gün fakat benim adet günüm geceli 5 gun oluyor 25 günde bir olurdum belirtin varmı canm
Valla ıslaklık göğüs ağrısı bide arada kramp var canım sen test yapsaydın benim 5 gün geçse evi laboratuvar yapmıştım 😅

Valla ıslaklık göğüs ağrısı bide arada kramp var canım sen test yapsaydın benim 5 gün geçse evi laboratuvar yapmıştım 😅
Yaptim canm 14 negatif gördüm 11 12 pozitifti bir dahada yapmiycam pazartesiyi bekliycem canm ya negatif gorceksemde kanda göreyim diyorum 😊

10. Günüm bekliyorum 8.guju beta 15 cıktı 9. Günü 14 çıkınca bidaha bktirmadım idrar testi negatif

Günaydın kızlar benimde Adetim 5 gün geçti ama testlerim negatif çıktı halada adet olmadım bekliyorum bakalım🙄

Kızlar bugün iğnenin 16.günü resimle oynamadan atıyorum ben silik görüyorum ya da kafayı yedim

Eklentiler

• 47ACF4E3-F5F6-420F-BA3D-DFDC0BB42FD8.jpeg
    47ACF4E3-F5F6-420F-BA3D-DFDC0BB42FD8.jpeg
    27,6 KB · Görüntüleme: 101
Back