- 2 Haziran 2015
- 291
- 162
Bizim gibilerin de olur inşallah canim bi gün ne diyelim .... Hayırlısı diyip sunuyoruz. ... Yarın bebek görmeye gidicem ve yanımda gelecek arkadaşlardan da bi tanesi hamile Allahım bana dayanma gücü versin.. Nasıl üzülücem onların yanında bir ben bir Allah biliyor..Ahhhh ahhh! Keşke bende beklemediğim anda hamile kaldığımı öğrensem... 1,5 senedir bebek için korunmadan gün aşırı birlikte olmama rağmen hala ne gelen var, ne giden... Bu yüzden tek bir korunmasız ilişkide hamile kalanları o kadar çok kıskanıyorum ki... Allahımmmm beni ve benim gibileri de gör artık ne olur
Kusura bakmayın konunuzu okuyunca içimdekileri dökmek istedim biraz.Konunuza gelecek olursak eğer çalışmıyorsanız çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tamam eskisi kadar iş yapamazsınız, bir süre sıkıntı çekebilirsiniz çünkü 2. çocuğunuzun da yaşı oldukça küçükmüş ama azıcık daha büyüdüğünde rahata kavuşursunuz. Sadece biraz sabır
Tebrikler, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Korunmadan iliskiye girip beklemiyordum demek bana cok garip geliyo kkdan ogrendim bunu :/ Allah saglicakla kavustursun bence cok cocuk iyi bi sey kardes kardes buyurler arkadas olurlar2 çocuğumda aylarca bekledikten sonra olmuştu. 1 defa korunmadık. İçimden olmaz nasılsa o kadar diğerleri için uğraştık demiştim. Demekki 3. gerçekten olmalıymış diyorum artık. Teşekkür ederim arkadaşlar. Allah kolaylık versin bana inşallah
2 yıldır korunmuyorum hala hamile kalamadim....Bundan sonra ben de korunucam bakalım inşallah
Konu Sahibi arkadaşım,izninle seni kınıyorum :)
Aa kaçıncı yuzyildayiz kazayla hamile kalmak çok saçma,ben olsam dikkat ederdim ve ASLA kazayla hamile kalmazdim...
hani kinadigin şey başına gelirmiş ya
inşallah Güle güle büyüt evlatlarini,sağlıkla huzurla....
Hep beraber gulelim inşallahçok güldürdünüz beni, Allah da sizi güldürsün inşallah
Bende anlamadım şoktayım hala. Allahım sizede beklemediğiniz anda en kısa süre içerisinde nasip etsin inşallahYa bir bucuk senedir istiyoruz. Bir senedir doktor doktor geziyorum. Yok yani olmayınca olmuyoristemeden ya da beklemeden nasıl oluyo ya. Allah hyrlı uğurlu etsin. İnşallah bize de nasib olur bir gün
2 yıldır korunmuyorum hala hamile kalamadim....Bundan sonra ben de korunucam bakalım inşallah
İzninle kahkaha atıyorumKonu Sahibi arkadaşım,izninle seni kınıyorum :)
Aa kaçıncı yuzyildayiz kazayla hamile kalmak çok saçma,ben olsam dikkat ederdim ve ASLA kazayla hamile kalmazdim...
hani kinadigin şey başına gelirmiş ya
inşallah Güle güle büyüt evlatlarini,sağlıkla huzurla....