beklemediğim anda hamileyim

Ahhhh ahhh! Keşke bende beklemediğim anda hamile kaldığımı öğrensem... 1,5 senedir bebek için korunmadan gün aşırı birlikte olmama rağmen hala ne gelen var, ne giden... Bu yüzden tek bir korunmasız ilişkide hamile kalanları o kadar çok kıskanıyorum ki... Allahımmmm beni ve benim gibileri de gör artık ne olur :KK61:

Kusura bakmayın konunuzu okuyunca içimdekileri dökmek istedim biraz. :KK17: Konunuza gelecek olursak eğer çalışmıyorsanız çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tamam eskisi kadar iş yapamazsınız, bir süre sıkıntı çekebilirsiniz çünkü 2. çocuğunuzun da yaşı oldukça küçükmüş ama azıcık daha büyüdüğünde rahata kavuşursunuz. Sadece biraz sabır :KK66:

Tebrikler, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. :KK9:

Bizim gibilerin de olur inşallah canim bi gün ne diyelim .... Hayırlısı diyip sunuyoruz. ... Yarın bebek görmeye gidicem ve yanımda gelecek arkadaşlardan da bi tanesi hamile Allahım bana dayanma gücü versin.. Nasıl üzülücem onların yanında bir ben bir Allah biliyor..

Ya bir bucuk senedir istiyoruz. Bir senedir doktor doktor geziyorum. Yok yani olmayınca olmuyor :KK43: istemeden ya da beklemeden nasıl oluyo ya. Allah hyrlı uğurlu etsin. İnşallah bize de nasib olur bir gün :KK43:
rabbim sizlerede en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...
kızımı 8 ay bekledim.. ama oğlumu tam 2 sene ağlardım sabahlara kadar niye olmuyor diye .. hani bi tane var çook şkür diyorsun ama için istiyor bekliyorsun yok.. herkesin oluyor (maşallah) senin yok.. kullanmadığım ilaç denemediğim koca karı yöntemi ( sütte kaynamış maydanoz buharına oturmaktan ilişki öncesi kendimi sıcak tutmaktan dahası dahası) kalmadı.. artık tamam bırakıyorum dediğim ay hamile kaldım.. ikiz bebeklere ... 7. hafta kaybettik birini oğlumu sağ salim aldım kucağıma bin şükür..
10 aylıkken bacaklarım çok ağrıyor diye gittiğim doktorda hamile olduğumu öğrendim adet bile görmemiştim hemde korunuyordum... kısmet.. ağlayarak gittim doktora.. doktor burda bu ay da olmadı diye ağladığın günleri hatırladım deyince silkindim biraz..
RABBİM ol dedikten sonra olacak herşey inşallah.. saffat suresi 100. ayet dilime yapışmıştı.. rabbim salihlerden bir evlat ver bana ..
hayır bizim için nezaman bilemeyiz inşallah en kısa zamanda hayır haberleriniz gelir..

konu sahibi hayırlı olsun..
aylar önce aynı şoku bende yaşadım kızım 5 yaşında oğlum 10 aylıktı.. ve ben çalışıyorum..
ağladım üzüldüm.. kendimi paraladım... çoook akıllıyımya ondan..
eşim annem herkes mutlu ben içten içe düşse diyorum...
oysa nekadar uğraşmıştım ilk ikisi için..
yeni yeni kendimi topluyorum inan.. halbuki ben hep üç çocuk istiyordum.. RABBİM vermiş daha ne..
iş güç yemek çocuklarla ilgilenmek ben nasıl yetişecem diye düşünmekten harap olmuştum.. şimdi diyorum ki ALLAH büyük.... bir mucize konmuş kalbime tadını çıkarayım..
sende mutlu ol.. kardeş dünyanın en değerli şeyi.. çocuklarımız çok şanslı olacak inşalah

arkadaşlar çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadınız yorumlarınızla. Demekki olması gerekiyormuş. İnşallah vatana millete eşine dostuna hayırlı bi evlat olur. Darısı olmayan arkadaşlarımın başına inşallah

Ya çok kötü oldum korunurken hamile kalmanıza okadar imrendimki...ben vajinusmusu yendim ilişkiye girerken kayganlaştırıcı bile sürmüyorum canım acıyo sırf bebeğimin olmasını engeller diye...ovulasyon testi o bu şu herşeyi deniyorum...Bence mutlu ol çok şanslısın hemde çokk..
Keşke dedim keşke benimde olsa..İnan insan bebek olsun diye uğraşırken denedikten sonra bekleme süresi olumsuz sonuç kocaman bir yıkım...Bebeğinizi sağlıkla kucağına al inşallah,meleğin geliyor üstüne üstlük 2 çoçuğunda var nekadar imrendim anlatamam.. hamilesin senin duan dahada geçerli olur lütfen banada dua edermisin ...

Ya çok kötü oldum korunurken hamile kalmanıza okadar imrendimki...ben vajinusmusu yendim ilişkiye girerken kayganlaştırıcı bile sürmüyorum canım acıyo sırf bebeğimin olmasını engeller diye...ovulasyon testi o bu şu herşeyi deniyorum...Bence mutlu ol çok şanslısın hemde çokk..
Keşke dedim keşke benimde olsa..İnan insan bebek olsun diye uğraşırken denedikten sonra bekleme süresi olumsuz sonuç kocaman bir yıkım...Bebeğinizi sağlıkla kucağına al inşallah,meleğin geliyor üstüne üstlük 2 çoçuğunda var nekadar imrendim anlatamam.. hamilesin senin duan dahada geçerli olur lütfen banada dua edermisin ...
etmem mi canım benim. İnşallah şu mübarek ayların hatırına rabbim en kısa zamanda nasip etsin sizede.

Hayırlı olsun.. :)
Korunurken hamile kalan bunca arkadaş bana özelden yazsın bir zahmet.
Zira 18 aydır korunmayıp hamile kalamayan ben, artık bu iş hakkında bilmediğim ciddi bir ayrıntı olduğunu düşünmeye başladım :KK53::KK53:

bende kk dan okuduklarımı yaptım :KK53: 3. ayda oldu
tabıi ki her seyı deneyıp gerısı allaha kalıyor. ama bazı seylerı de yapmak lazım:KK45:

Ben de çok okudum böyle başkasına anlatınca bu kadar şeyi nerden biliyorsun diye şaşıran arkadaşım
ilk denemesinde hamile kaldı:KK53::KK53:
Aslında biliyorum sanırım ama hepsini uyguladım desem yalan olur, komik geliyor da bazısı. :KK45::KK45:
Sen neleri uyguladın yazarsan sevinirim.:KK66:

Ben de çok okudum böyle başkasına anlatınca bu kadar şeyi nerden biliyorsun diye şaşıran arkadaşım
ilk denemesinde hamile kaldı:KK53::KK53:
Aslında biliyorum sanırım ama hepsini uyguladım desem yalan olur, komik geliyor da bazısı. :KK45::KK45:
Sen neleri uyguladın yazarsan sevinirim.:KK66:
dur mesaj atayım sana :KK53:
bu arada o komık gelenler bence çok iyi yontemler

HAyirli olsun allah kolayliklar versin ramazan aylarinda gelmesi bereketli gelecegini gösteriyor sanki :)

3 cocuk iyidir yaa :))
Benim de hep gonlumden gecen 2+1 yada 1+2 de olabilir :KK70:

Madem okadar kolay hamile kalmissiniz,
gelecegi varmis 3.nun zaten..
Hayirli olsun..
Saglicakli dogsun buyusun.

X