Eneee enişteden önce bizim haberimiz oldu ya zupper :))))))) Allah sağ salim kavuştursuninşallah arkadaşlar teşekkür ederim. Biz 2 kardeştik 3 bana bi garip geldi sanırım. Eşim çok sevinecek biliyorum teravihten gelmesini bekliyorum. İlk sizinle paylaşmak nasip oldu :)
Ailemizden çok uzaktayız canımSıkmayın canınızı. Kv yada annenizden destek alamaz mısınız bu süreçte?
inşallah çok teşekkür ederim. Darısı olmayanlara inşallahSağ salim alırsın kucağına inşallah canım.
kk kadınları hep korunarak hamile kalır :)
hayırlı olsun
Ben de çevremdeki sürpriz bebekler için böyle diyordum. Sizin yazdığınızı görünce istemsiz gülümsedim, başındaki KK' yı atarsak cümle aynı çünkü :)
Sonuç: Bir defa bile korunmamazlık yapmadığım ve korunma konusunda inanılmaz hassas olduğum halde hamile kaldım. Buradan çıkardığım ve uyguladığım ders; tek korunma yönteminin bana yetmediği ve ikinciye ihtiyaç duyduğum. Bu uyguladığım şekilde bile bir kere daha kazayla hamile kalırsam artık nasıl korunurum bilmiyorum
Konu sahibi; sağlıklı bir hamilelik ve bebek dilerim. Her şeyin en güzeli olsun aileniz için.
Böyle bik bik ederken ben de 2.yi yaparmışım