beklemediğim anda hamileyim

denizsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
161
22
2 evladım var biri 5 diğeri birbuçuk yaşında. Hep 2 çocuk istemişimdir. az önce test yaptım hamileyim. 3. çocuk ve hiç hazır olmadığım bi zaman nasıl hissetmeliyim hiç bilmiyorum hiç. Biri okula başlayacak birine çişi bile öğretmedim. Ev işlerinden hiçbir aktiviteye vaktim kalmıyor zaten. Artık ev işinede yetişemem sanırım değilmi

allah dagına gore kar verır
asagı komsum 30 yasında ve 4 cocugu var
her ısede yetısıyor hııc canınızı sıkmayın
sıze umut olsun ınsallah cok guzel bı hamılelık gecırırsınız ınsallah sıze ugur getırır
:)

Korunurkenmi gebe kaldınız
Üç çocuk zordur elbet ama aralarında çok yaş farkı yok iki üç sene sonra iyiki dersiniz bence. Yani inş.

2 çocuğumda aylarca bekledikten sonra olmuştu. 1 defa korunmadık. İçimden olmaz nasılsa o kadar diğerleri için uğraştık demiştim. Demekki 3. gerçekten olmalıymış diyorum artık. Teşekkür ederim arkadaşlar. Allah kolaylık versin bana inşallah

kk kadınları hep korunarak hamile kalır :)

hayırlı olsun

Ben de çevremdeki sürpriz bebekler için böyle diyordum. Sizin yazdığınızı görünce istemsiz gülümsedim, başındaki KK' yı atarsak cümle aynı çünkü :)
Sonuç: Bir defa bile korunmamazlık yapmadığım ve korunma konusunda inanılmaz hassas olduğum halde hamile kaldım. Buradan çıkardığım ve uyguladığım ders; tek korunma yönteminin bana yetmediği ve ikinciye ihtiyaç duyduğum. Bu uyguladığım şekilde bile bir kere daha kazayla hamile kalırsam artık nasıl korunurum bilmiyorum

Konu sahibi; sağlıklı bir hamilelik ve bebek dilerim. Her şeyin en güzeli olsun aileniz için.

Böyle bik bik ederken ben de 2.yi yaparmışım

al bir tane daha korunurken hamile kalma vakası daha hayırlı olsun ne diyelim olan olmuş artık

ne güzel 3 çocuk cıvıl cıvıl birşekilde hallolur bakılır sıkmayın canınızı keşke benmde 1 tane olsa yumuk yumuk ama malesef halinize şükredin benm olursa arka arkaya yapıcam valla

hayirli olsun bebisiniz
ilk zamanlar zorlanirsiniz ama zamanla onlarda buyudkçe hayat daha kolay ve zevkli olacakdir

benim çocuklarin yasi 6.5 5 ve 3 aylik
bizim evde curcuna tantana hiç bitmez,gulerler oynarlar birbirlrine box bile yapiyolar buyukler
kardes gibisi varmi :)

Böyle bik bik ederken ben de 2.yi yaparmışım

Ben hamile kalınca jinekologuma gidip 1 saat ağlayıp nasıl oldu bu diye isyan ettiğimde ben sana %1' lik kısma gireceğinin garantisini hiç vermemiştim demişti, ben de istemiyorum ultrasona girmek diyerek odasından çıkıp, 10 gün sonra tıpış tıpış geri dönmüştüm Şimdi gülüyorum ama çok zor günlerdi. Umarım sizin başınıza gelmez, istediğiniz zaman hamile kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…