beklemediğim anda hamileyim

seni en iyi ben anlarum.iki kizim var biri 10digeri 3yasinda ve ben 7haftalik hamileyim hemde spiral ve arti esim korunurken sok gecirdim ufak kizim cok hareketli bense uc cocuga nasil yetecegimi dusunuyorum bunca seye ragmen olduysa vardir bir rabbimin bir bikdigi diyip kendimi avutuyorum

dur mesaj atayım sana :KK53:
bu arada o komık gelenler bence çok iyi yontemler
Ay bilmediğimz bi şey kaldı mı acaba ya. Bak merak ettm ben de :KK70: sogan yastk keciboynuzu denendi sonuc yok. Ovulasyon denendi yok.esimin tahlili yapıldı, yine yok. Klomen vs denendi sonuc yok. Rahim filmi çekildi yok yok yok. Bu ay değişik bi şey denedim ilk orucu üzerine meryem suresi okunmus hurma ile açmak. Bunun sonucu beklemede :KK70: ama daha degişik fikir varsa öneriye açığım :)

Ay bilmediğimz bi şey kaldı mı acaba ya. Bak merak ettm ben de :KK70: sogan yastk keciboynuzu denendi sonuc yok. Ovulasyon denendi yok.esimin tahlili yapıldı, yine yok. Klomen vs denendi sonuc yok. Rahim filmi çekildi yok yok yok. Bu ay değişik bi şey denedim ilk orucu üzerine meryem suresi okunmus hurma ile açmak. Bunun sonucu beklemede :KK70: ama daha degişik fikir varsa öneriye açığım :)
nöbet şekerini denememişiz

arkadaşlar çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadınız yorumlarınızla. Demekki olması gerekiyormuş. İnşallah vatana millete eşine dostuna hayırlı bi evlat olur. Darısı olmayan arkadaşlarımın başına inşallah

2. Evladiniz daha kucukmus ee hamilelik de zor bir surec ama biz kadinlar guclu varliklariz evelAllah her seyin ustesinden geliriz Allah size bir evlat daha nasip etmis sabrini da verir diye umarim
Hayirli olsun evlatlariniz saglikli olsun mutlu huzurlu olun insaAllah 3-4 cocuklu aileler var etrafimda biraz buyuduklerinde cok guzel oluyor baslarda zor gelir tabi :)
Hayirli olsun tekrardan

X