Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım en kısa sürede sizede nasip etsin inşallah canım benim. Çalışmıyorum güya 1 yıla kadar çalışma hayatına dönecektim ama artık hayal oldu.Ahhhh ahhh! Keşke bende beklemediğim anda hamile kaldığımı öğrensem... 1,5 senedir bebek için korunmadan gün aşırı birlikte olmama rağmen hala ne gelen var, ne giden... Bu yüzden tek bir korunmasız ilişkide hamile kalanları o kadar çok kıskanıyorum ki... Allahımmmm beni ve benim gibileri de gör artık ne olur
Kusura bakmayın konunuzu okuyunca içimdekileri dökmek istedim biraz. Konunuza gelecek olursak eğer çalışmıyorsanız çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tamam eskisi kadar iş yapamazsınız, bir süre sıkıntı çekebilirsiniz çünkü 2. çocuğunuzun da yaşı oldukça küçükmüş ama azıcık daha büyüdüğünde rahata kavuşursunuz. Sadece biraz sabır
Tebrikler, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
öyle düşünme canım benim . Bende diğer 2 si için baya uğraşmıştım aylarca. Bu nasıl oldu anlamadım bende. Allahım sizede nasip etsin inşallahAy valla ben artık şu istemeyipte hamile kalanları gordukce çığlık atmak istiyorum. Ben bitarafımı yırtıyorum resmen yok arkadaş böyle bi korunmasız iliskide maşallah. Ya ben hariç diğer herkes çok doğurgan yada bende büyük bir sorun var
ben zaten 3. yü hakkıyla yetişemem diye istemiyordum. eğitimi ilgisi sevgisi. şimdi 3 üne yetişmek çok daha zor olcak.zor 3 cocuk.anne icin zor tabi.
yoksa pisen yemekten iki kasikta o yer.Rabbim illaki rizkini verir ama evlat buyutmek hele ki hakkiyla evlat buyutmek zor iş.
kolay gelsin simdiden
Amin canım benjm inşallah. Allah senin bebeginide sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin. Sen tecrübelisin bilirsin hamileliklerinde dış kamasması oldu mu hiç böyle bi belirti?öyle düşünme canım benim . Bende diğer 2 si için baya uğraşmıştım aylarca. Bu nasıl oldu anlamadım bende. Allahım sizede nasip etsin inşallah
yalnız konu sahibinin korunmasız ilişkisi olmuşal bir tane daha korunurken hamile kalma vakası daha hayırlı olsun ne diyelim olan olmuş artık
hayır kondomla korunuyordumyalnız konu sahibinin korunmasız ilişkisi olmuş
korunmadan hamile kalmış yani.
konu sahibi korunuyorum dediğin de geri çekilme yöntemi miydi?
2 yıldır korunmuyorum hala hamile kalamadim....Bundan sonra ben de korunucam bakalım inşallahkk kadınları hep korunarak hamile kalır :)
hayırlı olsun