beklemediğim anda hamileyim

teşekkür ederim arkadaşlar inşallah ruh haliyetim düzelir yarına. İnanın bi garibim.

Ahhhh ahhh! Keşke bende beklemediğim anda hamile kaldığımı öğrensem... 1,5 senedir bebek için korunmadan gün aşırı birlikte olmama rağmen hala ne gelen var, ne giden... Bu yüzden tek bir korunmasız ilişkide hamile kalanları o kadar çok kıskanıyorum ki... Allahımmmm beni ve benim gibileri de gör artık ne olur

Kusura bakmayın konunuzu okuyunca içimdekileri dökmek istedim biraz. Konunuza gelecek olursak eğer çalışmıyorsanız çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tamam eskisi kadar iş yapamazsınız, bir süre sıkıntı çekebilirsiniz çünkü 2. çocuğunuzun da yaşı oldukça küçükmüş ama azıcık daha büyüdüğünde rahata kavuşursunuz. Sadece biraz sabır

Tebrikler, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Allahım en kısa sürede sizede nasip etsin inşallah canım benim. Çalışmıyorum güya 1 yıla kadar çalışma hayatına dönecektim ama artık hayal oldu.

Mübarek günde geldi size. Hayırlı evlat olur inşallah. Benimde ikizlerim var. Biraz büyüsünlwr yine yapıcam:)

Ay valla ben artık şu istemeyipte hamile kalanları gordukce çığlık atmak istiyorum. Ben bitarafımı yırtıyorum resmen yok arkadaş böyle bi korunmasız iliskide maşallah. Ya ben hariç diğer herkes çok doğurgan yada bende büyük bir sorun var

zor 3 cocuk.anne icin zor tabi.
yoksa pisen yemekten iki kasikta o yer.Rabbim illaki rizkini verir ama evlat buyutmek hele ki hakkiyla evlat buyutmek zor iş.
kolay gelsin simdiden

öyle düşünme canım benim . Bende diğer 2 si için baya uğraşmıştım aylarca. Bu nasıl oldu anlamadım bende. Allahım sizede nasip etsin inşallah

zor 3 cocuk.anne icin zor tabi.
yoksa pisen yemekten iki kasikta o yer.Rabbim illaki rizkini verir ama evlat buyutmek hele ki hakkiyla evlat buyutmek zor iş.
kolay gelsin simdiden
ben zaten 3. yü hakkıyla yetişemem diye istemiyordum. eğitimi ilgisi sevgisi. şimdi 3 üne yetişmek çok daha zor olcak.

öyle düşünme canım benim . Bende diğer 2 si için baya uğraşmıştım aylarca. Bu nasıl oldu anlamadım bende. Allahım sizede nasip etsin inşallah
Amin canım benjm inşallah. Allah senin bebeginide sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin. Sen tecrübelisin bilirsin hamileliklerinde dış kamasması oldu mu hiç böyle bi belirti?

John Lennon'ın en sevdiğim özlü sözü "hayat siz başka planlar yapmakla meşgulken başınıza gelendir." Rahme düşmesi böyle kolay olan çocuğun büyümesi de kolay olur. Dilerim yaşadığı her gün size iyi ki doğurmuşum dedirten bir evlat olur.

Allah anali babali buyutsun. Ne guzel yaslari yakın biz de 3 kardesiz daha hos bence. Hic uzulmeyin.

hayirli olsun cnim allah saglikla kucagnza almayi nasip etsn. uzulme sakin alLahin verdgne uzunulur mu hic. dogunca ufaklik iyki dogurmusum diyeceksin emin ol. :) bereketiyle gelecek inşallah.

Bebegin saglikli olsunda diger isler olur elbet sıkma canini.. ev biraz tozlu, utuler daginik olsa da olur.. hayirli olsun insallah omru guzel olsun. Evlatlarinizi Rabbim size bagislasin.

Canım, hayırlı uğurlu olsun. Arası sık. Ama yaparsın inşallah. Benim arkadaşım da bir baktı ikizlere hamile 1. Çocuktan sonra. Şimdi büyüdüler bile. Evin neşesi oldular. 28 yaşında 3 çocuk annesi oldu. Keyfi çok iyi. Popum yeri görmüyor ama çok mutluyum diyor. Bir bakmıştın büyümüşler. Allah yardımcın olur. Biraz sabır sana gereken. Çekeceğin 2-3 yıl sıkıntı evet ama sonrasında rahmet. Onlar birbirleriyle oynarken sen rahat edersin. Bol dua et. Allah yar yardımcın olsun. Bebeğin bereketinde gelsn inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…