- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
Evli değilim ama çok merak ederek soruyorum, bu haplar yani korunmak için içilen haplar kilo aldırıyor mu ? Birde her hapa güven olmuyormuş vallahi tırstım.
Ahhhh ahhh! Keşke bende beklemediğim anda hamile kaldığımı öğrensem... 1,5 senedir bebek için korunmadan gün aşırı birlikte olmama rağmen hala ne gelen var, ne giden... Bu yüzden tek bir korunmasız ilişkide hamile kalanları o kadar çok kıskanıyorum ki... Allahımmmm beni ve benim gibileri de gör artık ne olur
Kusura bakmayın konunuzu okuyunca içimdekileri dökmek istedim biraz.Konunuza gelecek olursak eğer çalışmıyorsanız çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tamam eskisi kadar iş yapamazsınız, bir süre sıkıntı çekebilirsiniz çünkü 2. çocuğunuzun da yaşı oldukça küçükmüş ama azıcık daha büyüdüğünde rahata kavuşursunuz. Sadece biraz sabır
Tebrikler, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bizim gibilerin de olur inşallah canim bi gün ne diyelim .... Hayırlısı diyip sunuyoruz. ... Yarın bebek görmeye gidicem ve yanımda gelecek arkadaşlardan da bi tanesi hamile Allahım bana dayanma gücü versin.. Nasıl üzülücem onların yanında bir ben bir Allah biliyor..
rabbim sizlerede en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...Ya bir bucuk senedir istiyoruz. Bir senedir doktor doktor geziyorum. Yok yani olmayınca olmuyoristemeden ya da beklemeden nasıl oluyo ya. Allah hyrlı uğurlu etsin. İnşallah bize de nasib olur bir gün
etmem mi canım benim. İnşallah şu mübarek ayların hatırına rabbim en kısa zamanda nasip etsin sizede.Ya çok kötü oldum korunurken hamile kalmanıza okadar imrendimki...ben vajinusmusu yendim ilişkiye girerken kayganlaştırıcı bile sürmüyorum canım acıyo sırf bebeğimin olmasını engeller diye...ovulasyon testi o bu şu herşeyi deniyorum...Bence mutlu ol çok şanslısın hemde çokk..
Keşke dedim keşke benimde olsa..İnan insan bebek olsun diye uğraşırken denedikten sonra bekleme süresi olumsuz sonuç kocaman bir yıkım...Bebeğinizi sağlıkla kucağına al inşallah,meleğin geliyor üstüne üstlük 2 çoçuğunda var nekadar imrendim anlatamam.. hamilesin senin duan dahada geçerli olur lütfen banada dua edermisin ...
ben 2-3 taktıgı yazayım ıstersenHayırlı olsun.. :)
Korunurken hamile kalan bunca arkadaş bana özelden yazsın bir zahmet.
Zira 18 aydır korunmayıp hamile kalamayan ben, artık bu iş hakkında bilmediğim ciddi bir ayrıntı olduğunu düşünmeye başladım
ben 2-3 taktıgı yazayım ıstersen
eger sorun yoksa siz de tabi
bende kk dan okuduklarımı yaptımYaz valla yaz bilmediğim bir şey var artık eminim
Dr a gittik ikinizde de sorun yok dediler.
Ama artık ondan da şüphe etmeye başladım yalan yok..
bende kk dan okuduklarımı yaptım3. ayda oldu
tabıi ki her seyı deneyıp gerısı allaha kalıyor. ama bazı seylerı de yapmak lazım
dur mesaj atayım sanaBen de çok okudum böyle başkasına anlatınca bu kadar şeyi nerden biliyorsun diye şaşıran arkadaşım
ilk denemesinde hamile kaldı
Aslında biliyorum sanırım ama hepsini uyguladım desem yalan olur, komik geliyor da bazısı.
Sen neleri uyguladın yazarsan sevinirim.
dur mesaj atayım sana
bu arada o komık gelenler bence çok iyi yontemler
dur mesaj atayım sana
bu arada o komık gelenler bence çok iyi yontemler
canım kk da arastırma yaptıysan bildiklerimle aynılar :=)heyyy o mesajdan bende istiyorum....yaklasik 3 yildir bekliyoruz olmuyor
konu sahibi ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin.bizede dua et.