• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekir Coşkun: Bakanlar Kurulu'nda türbanlı bakan Atatürk’e biraz daha taciz, cumhuriyete biraz daha

Kk de bile var. Cimcime yi çok paylaşım yapıyor diye, mune hanıma Şikayet ettiler. Sırf akp li diye. Chp ye ve
yandaşlarına Asla güvenmem.

tamamda bunları ikinci üyeliğinle değilde esas üyeliğinle yazsaydın ya...

be hesap ; fetihce nin ikinci üyeliğidir.

Ama kadesa sen cidden baskasin sen alaycı değilsin,hakaret ettiğine, dalga geçtiğine hiç rastlamadım.. Hanım ablada onuda pek severim..
Sag ol kakao.hakaret olmasa da bazen Demirtaş ve hdp ile bazen de akp ve erdogan ile dalga geçiyorum.dayanamıyorum napayım :)

Hanim ablam bir tanedir:KK15:

tamamda bunları ikinci üyeliğinle değilde esas üyeliğinle yazsaydın ya...

be hesap ; fetihce nin ikinci üyeliğidir.

artık böyle madem kurallar burada işlemiyor direk deşifre...

Zaten hem bdv de hem de siyasette aylardir bunu istiyorduk biz.ikinci üyelikleri deşifre edin diye kaç defa yazmıştık.sonunda bu gerçekleşti ve cok da iyi oldu.

Bence bdv de de aynı şeyi uygulamalisiniz.çünkü sayfalarca yorum yapıp da aa ikinci üyelikmis dediğimiz çok kişi oldu.hatta iki nickiyle birden konuyu karistiranlar bile var.ifşa ederseniz böylece iki üyelik alan kişi sayısı da azalır.

Ülkem gözü dönmüş para babası yandaş müteahhitlere peşkeş çekilen toprakları ile 'İnşaatiye' olmak yolunda altın çağını yaşıyor.
Vay anasını. Böyle gelişme görülmedi.
Her karış toprakta bir inşaat yaşasın inşaat kardeşliği. Asgari ücretli her emekçiyi trilyonluk ev sahibi yapacağız. En Büyük TÜRKİYE

Madem itham yapılacak ben bu durumda siyasette 2. Üyelik alıp gelen chp li ya da mhpli hatta hdpli hiç görmedim. Ama fetihcenin 2. Hesap alması dahil beyazlıgrili 'W' arkadaşımız dahil ak taraftarı çok arkadaş gördüm.
O zaman bu söz tüm ikili oynayanlara gelsin:
'İkili oynamayı sizden öğrenecek değiliz!'

Madem itham yapılacak ben bu durumda siyasette 2. Üyelik alıp gelen chp li ya da mhpli hatta hdpli hiç görmedim. Ama fetihcenin 2. Hesap alması dahil beyazlıgrili 'W' arkadaşımız dahil ak taraftarı çok arkadaş gördüm.
O zaman bu söz tüm ikili oynayanlara gelsin:
'İkili oynamayı sizden öğrenecek değiliz!'

söz güzelmiş benden de bir iki kişiye gitsin bu söz :)

hayal ben beyazgrinin o kişi olduğunu düşünmüyorum ve artık kazen bu konuya bir açıklık getirse iyi oyur.çünkü çok kişiden duydum bunu hatta bana soranlar bile oldu.yok bence değil dedim.

weiss çok tahrik edici can sıkıcı kavga eder modda yazardı hatta bazen msjlarını okumazdım bile ancak hiç bir zaman beyazgri gibi bel altı yazmadı çatlayın patlayın gibi basit cümleler kurmadı.evet ikisinden de haz etmiyorum hatta weiss için hiç bir iyi düşüncem yok asla geri dönsün istemem ama bence sanıldığı gibi değil.

fetihce ye gelince madem ilk üyeliğin banlı değil neden ikinci üyelik alıp geliyorsun? neyden korkuyorsun neye cesaretin yok da ilk üyeliğinle değil ikinci üyeliğinle yazıyorsun?

söz güzelmiş benden de bir iki kişiye gitsin bu söz :)

hayal ben beyazgrinin o kişi olduğunu düşünmüyorum ve artık kazen bu konuya bir açıklık getirse iyi oyur.çünkü çok kişiden duydum bunu hatta bana soranlar bile oldu.yok bence değil dedim.

weiss çok tahrik edici can sıkıcı kavga eder modda yazardı hatta bazen msjlarını okumazdım bile ancak hiç bir zaman beyazgri gibi bel altı yazmadı çatlayın patlayın gibi basit cümleler kurmadı.evet ikisinden de haz etmiyorum hatta weiss için hiç bir iyi düşüncem yok asla geri dönsün istemem ama bence sanıldığı gibi değil.

fetihce ye gelince madem ilk üyeliğin banlı değil neden ikinci üyelik alıp geliyorsun? neyden korkuyorsun neye cesaretin yok da ilk üyeliğinle değil ikinci üyeliğinle yazıyorsun?
bu msjımın tahmin ile kısmını tamamen geri alıyorum.:KK53:

fetihce, ikinci üyelikmiymiş hah hah hayy:KK70::KK70:

biliyordum zaten, mesela bugun üyelik alıyorlar, ilk mesajı siyasette birine carlama... noluyoruz ya, kk nın birincil poplülerliği siyasetmiş gibi... kadın ilk defa kk ya üye oluyor, siyasette, ona laf, buna sataşma, niyet okuma akabinde hakaret,
hayır konuya da yorum yapmıyorlar, paso yoruma yorum... bal gibi belli bunların ikinci üyelik olduğu

biliyordum zaten bugun üyelik alıyor, ilk mesajı siyasette birine carlama... noluyoruz ya, kk nın birincil poplülerliği siyasetmiş gibi... kadın ilk defa kk ya üye oluyor, siyasette, ona laf, buna sataşma, niyet okuma yoluyla hakaret,
hayır konuya da yorum yapmıyorlar, paso yoruma yorum... bal gibi belli bunların ikinci üyelik olduğu

bu konuya ne zaman girsem illa bir şeyle karşılaşıyorum dün yeni sistem di bugün fetihçe

gerçekten fetihçe haaa aaa diyesim geldi

biliyordum zaten, mesela bugun üyelik alıyorlar, ilk mesajı siyasette birine carlama... noluyoruz ya, kk nın birincil poplülerliği siyasetmiş gibi... kadın ilk defa kk ya üye oluyor, siyasette, ona laf, buna sataşma, niyet okuma akabinde hakaret,
kendi üyeliği ile neden yazmayıp ikinci üyelik tercih etti acaba

aslında üzücü bir durum, bi kaç üyelik alıp kendini beğeniyo, kendine destek oluyo falan, sen haklısın kendim zaten bunlar hep böyle falan:KK70::KK70:

başka hak veren olmayınca benim en iyi dostum yine benim dedi herhalde :27: ya da kendi halimden bir kendim anlarım da demiş olabilir :70:

Back
X