• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekir Coşkun: Bakanlar Kurulu'nda türbanlı bakan Atatürk’e biraz daha taciz, cumhuriyete biraz daha

evet mesela o da modayla ilgili hiç bi topiğe giremesin mesela,
kek yarışmasında 1 yarışmacıya baktım oy verenlerden 2 kişi yeni üyelikti ve hiç mesajı yoktu, yönetime bildirdim herhangi bişi yapıldımı bilmiyorum
yani bir yaptırım olmalı.. cezalar olmalı. yapıyor 2ci üyelik gidiyor. kendi rahat rahat yine yazıyor. birde rahatça yorum yapıyor yakalandığı yere.

ya deşifre olmuşum da ne oldu . ben kötü bir şey yazmıyorum ki. zaten çok az giriyorum. yasakmış ikinci üyelik. nese bi daha olmaz umarım.
yasak tabii.
bak şimdi. herkes 2 ci üyelik alsın her 2 üyeliğiyle yazsa,birilerine saldırsa. hoş olurmu..
zaten kuralları bilmen gerekir. üye olurken okumadanmı oluyorsunuz anlamıyorumki. yazıyor kurallarda.

ya deşifre olmuşum da ne oldu . ben kötü bir şey yazmıyorum ki. zaten çok az giriyorum. yasakmış ikinci üyelik. nese bi daha olmaz umarım.
bahaneye bak.iyi o zaman hepimiz 3-5 üyelik alalım ona buna saydıralım falan.

niye kendi üyeliğin banlı değilken ikinci bir üyelik alıyorsun amaç ne?

hagedanın 2. üyelik olduğunu tahmin ediyordum ama kim olduğunu çözememiştim daha.2 kişi daha var 2. üyelik diye düşündüğüm.bakalım ne çıkacak.bir de birisi var ki.......
abla özelden yaz nolur yaz çatlarım bak :KK57:

ne alaka
atatürk bunların şekilciliklerini görse yüzlerine tükürürdü yazı yazıyorum diye saçmalamış
insanları rahat bırakın artık ya
bu ayrıma da sadece kadınların maruz kalması ne acı
bu hanımı ben de eleştiririm ama donanımsızlıkla erkekleri yüceltmesiyle kadınları börek acacak nesneler olarak adlandırmasıyla ne giydiğii neye ınandıgından kime ne

Madem itham yapılacak ben bu durumda siyasette 2. Üyelik alıp gelen chp li ya da mhpli hatta hdpli hiç görmedim. Ama fetihcenin 2. Hesap alması dahil beyazlıgrili 'W' arkadaşımız dahil ak taraftarı çok arkadaş gördüm.
O zaman bu söz tüm ikili oynayanlara gelsin:
'İkili oynamayı sizden öğrenecek değiliz!'

Hayyal olmadı bu şimdi. :) İkinci üyelikle partiliğin ne ilgisi var ?
Deşifre edilenleri biliyoruz da ondan görmediniz..

Back
X