• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekarligimi geri istiyorum evlilik ne kotu:(

Bende erken yasta evlendim. 1,5 yil olacak evleneli, birde cocuk yaptim.Memnun musun desen ogluma sahip oldugum icin hergun Rabbim e binlerce sukrediyorum . Esimle cok severek evlendik, onceden hep benim sözüm geçerdi. Simdi ise daha baskin olan onun istekleri. Şükürler olsun ki esimden yana problemim yok ama ailelerin isin icine girmesi olayi gercekten huzur bozucu. Onun ailesinden olmasa pek sorunumuz olmaxdi heralde. Ama bekarlik gercekten guzel sana katılıyorum.

Anlıyorum ama bu tarz baslıklarla bekar ve evlenmek uzere olan gençlerimizi evliliğe karsı korkutuyorsunuz.
Kotu olan evlilik degildir hayatınızı birleştirdiğiniz yanlış insandır.

Anlıyorum ama bu tarz baslıklarla bekar ve evlenmek uzere olan gençlerimizi evliliğe karsı korkutuyorsunuz.
Kotu olan evlilik degildir hayatınızı birleştirdiğiniz yanlış insandır.
Konu sahibini eşi dövmüyor sövmüyor aldatmıyor evine bakmamazlık etmiyor sorun kendisinde yani, burda evlilik ne biçim şeymiş diye milletin gözünü korkutuyor. Tuhaf

Turkiye sartlarinda evlilik, iki taraf icin de kolelik tasmasidir, ama bir taraf (genellikle erkekler) dominantliga oynar ve kadinin hayatini bitirir. Evlilik cogu gelismi ulkede tedavulden kalkmistir. Ozellikle kadin istihdami ve egitimi yuksek ulkelerde evlilige degil beraber hareket etmeye ve biribirine cekici olmaya onem verilir. Turk kadini cogunukla cahil ve issiz oldugundan evlilige bir is gozuyle bakmaktadir.
Kadinlar sosyal baski olmasa, ve ellerinde yeterince finans varsa cocugunu tek basina da yetistirir, ve sanirim birkac yil sonra bu hizla yukselen bir hayat stili olacak.

İşte senin bu yazın evlenmek için acele eden, sevgilıyken her turlu davranış bozukluklarına ses etmeyip yeterki evlenelim diyen, daha ergenlikten çıkamadan sırf heves için evlilik (pardon) evcilik oyunu oynamak isteyen arkadaşlara en güzel mesaj olmuş.
Evlilik kotu birşey değil sadece doğru insani bulduğun zaman. Allah herkesin yuvasını huzurlu mutlu kilsin inş.
Bence o kadarda boyun eğme bütün bunlara. Konuşmayı denemişsindir bi daha dene.
Sana değer veren bir adama yemek yapmak dünyanın en güzel duygusu. Ama tam tersi bi durumda bu bile işkence olabilir.
İnsAllah duzelir
Ben aynen bunu demek istiyorum benim gibi gozu kara olupta cahillik edip erken ve hazir olmadan heves ugruna evlenmeyin kizlar ve bekarlinizi doya doya yasayin tabiki bekar hayati yasar gibi cok relaks evliliklerde vardir e tabi bu da dogal olarak es den kaynaklaniyor allah gonlunuzue gore versin

İyiki evlenmişim yada keşke evlenmeseydim diyebiliriz. .
Şans mı ?kader mi?tercih mi? neyse artık. .
Bu kadar istemiyorsan ayrıl. .
Bana göre evlilik güzel bir çerçeve ✔❤

E boşan bu kadar şikayetçiysen
Bosanacak kadar aci cekmiyorum tabiki sadece icimde kaldi bazi seyler bekarlima doyamadan evlendim heves ugtuna aslinda esim cok iyi birisi bazen ailesine asiri duskun olduhu icin sorun yasiyoruz ama bunlar genelde her evlilikte degil birazcikda geri kafali gibi hani carsiya ciksam izin almak gibisinden..bunlar baydi beni biraz

Erken evlenmekle alaksı olduğunu sanmıyorum benimde arkadaşlarım var 18-21 arası evlenen ama maşallahları var...Yani demek istediğim o eşinin karakteri seninle alakalı birsey değil ister 5 yıl sevgili ol ister 10 yıl o çatının altına girmeden bilemezssin..Bekarken çok rahat bi kızdın galiba eğer öyleyse sorun yaşamana şaşırmam cünkü beklenti yüksek oluyor uzun lafın kısası'BEKLENTİLER SADECE SENİ ÜZER'..
Tam tersi
Bekarken hep evde durdum esim biyere gibdermedi aptal gibi dinledim karisi gibiydim sanki uzaktan beni yonetiyodu eee bastirilmis duygular simdi gun yuzune cikti

başlığı okuyunca içkici dayakçı aldatan vs kocan, burnundan fitil fitil getiren kv kp görümce elti kayın felan var sandım..
evliyiz ve hepimizin üstünde o sorumluluk var.. bu sorumluluklar ve yorgunluk mu seni cehenneme sürükleyen??
burda ne hanımla ne dertler çekiyor sanırım haberin yok da kendine dert arıyorsun..
Evet dogru yinede allahima cok sukur ediyorum sadece bekarlik ayri bir guzeldi ailenin yaninda olmak onlara ait olmak nebilim.karmakarisigim

He iyi bari :) benim sahsen hoç hosuma gitmez 0yle yapsa
İste cahillik canim simdiki aklim olsa bana suraya gitme dediginde sen buna karisamassin saygidanbhaber veririm sadece der niktayi koyardim 22 yas 26 yas dusunceleri cook farkliymis 22 yasinda nasil hosuma gidiyordu ah bu cahillik

evlenip şu dediklerinizi çekmeyenler de var
hani insan kendini tanıyınca karşısındakini tanıyınca doğru kararı doğru zamanda verince
falan filan
evlilik çok da güzel bir şey olabiliyor
Dogrudur cekmeyen de vardi benim evlilige karsi hislerim bunlar bana ait bir dusunce sende diyosun ya dogru zaman,,,, benim zamanlama yanlisti

evlenmeseydim de sürekli flört etseydim diyorsunuz gibi geldi
Surekli derken bikac sene daha
Kusura bakmada çok saygısızsın ve bencil.
Sizde kusura bakmayinda asil saygisiz sizssiniz konuya dalip direkt saygisiz yazdiniz icin
Bencillige gelince bu benim hissettiklerim benim yasantim herkezinki boyle olacak diye birsey yok ama.su da bir gercek erken evlilik olmamali ustune basa basa soyluyorum istisnalar haric genelde erken evlenen kadin ve erkekler zamanla benim.gibi hissediyor benim gibi plansiz cahilce evlilik yapmasin hemcinslerim onlari dusundum onlara mesaj vermek istedim adi bencillikse eger

bende cok pişmanım bende ısterdım bekârlığımın gerı gelmesını...ınsan flört ederken anlamı ozgurlugun kıymetını....aptallık ıste bayramlardakı ozel gunlerdekı zıyaretler kı bz gttk mı yatılı kalıyoz kaynanamda...ınan ölecek gıbı oluyorum...bılemedk kıymetını bekârlığın

neden geri dönüş yokmus gibi yazmıssın? evlendın bitti mi her sey yani? istersen boşanabılırsın
3 yıl olmasına ragmen hala bu sekılde düşünüyorsan boşanmalısın bence..
bır kere gelıyoruz bu hayata, önce sensin.. sonra diğerleri bunu unutma :KK66:
Yok bekarligi ozledim.diye bosanacak da degilim cocuk da var gerek yok yani:) ama siddet falan olsaydi kesinlikle bosanirdim esim.iyi biri sadece ailesine fazla duskun
şanssızsın sebebi kocan bence...
Yinede cok sukur
Pişman olanlardan biride benm 20 yaşında eevlendim ah ah.. gencligimi geri verseler bu kez en çooook kendimi severim :-( 2 Yıl oldu evleneni
Bendensin oyleyse bacim

bende cok pişmanım bende ısterdım bekârlığımın gerı gelmesını...ınsan flört ederken anlamı ozgurlugun kıymetını....aptallık ıste bayramlardakı ozel gunlerdekı zıyaretler kı bz gttk mı yatılı kalıyoz kaynanamda...ınan ölecek gıbı oluyorum...bılemedk kıymetını bekârlığın
Aynen bizde yatili kaliyoruz:( neyseki senede bir kere cok sukur gercekten bekarken o gunlerin kiymeti bilinmiyor insan kendine hic deger vermiyor asik olunca gozun kapali hayatini mahfedecek kararlar verebiliyor cok sukur hayatim.mahfolmadi ama cokk uuzldugum seyler oldu

ayrıca kımse kımseyı de durduk yere ıcını ne yasadıgını bılmeden yargılayamaz yargılayabılmemız ıcın onun gectıgı yollardan yıllardan gecmemız o skntıları yasamamız lazım....herkes yasadıgını kendı bılır bıde allah...allah herkese herseyın hayırlısını versın zor ınsanla evlılıkte ınsanın hayatını cehenneme cevırır....ama ıyı bı esınız varsa da hayat cennet olur...allah yardımcımız olsun

Ben de şuan çok rahat bekarlık sürüyorum.. ama nişanlımla evlenmekte çok istiyorum :))
Yeminle korkuttun gözümü ya! Hevesimi yok ettin saniyede :))
Canim.hevesin yok olmasin bak sana iyi yanlarini da anlatabilirim:) oncelikle kac yasindasin lutfen 19 20 22 falan deme cok kucuksun derim ve maddi ozgurlugun varmi oku yada caliisyo ol evlenince kolunda.mutlaka altin bilezigin olsun bu seni esine ve ailesine karsi zirh gibi koruyacaktir ve simdeden herkeze tavrini belli et asla kisiliginden odun verme gerisi zaten hallolur tamammi canim sevdiginle bir yuvayi paylasmak coook guzel ikinizin duzeni olmasi ben bile bu dusuncelere sahip oldugum halde annemlere gidince evimi ozluyorum yeterki o yivaya disaridan midahale edilmesin ve o yuvaya hapis olma

Back