• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemedim birtürlü

kesınlıkle yaptım , erkekler biraz kaçan kadınların peşine düşüyorlar , gizmeli , her buluşalım diyene evet demiyenlerı cazip görüyorlar , ısrarcı oluyorlar ,

eşim halaa ; :KK53:çaya davet ettim gelmedi hanım efendi der

Çok tatlısınız.😄 Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Evlenince çocuk ta dogurunca toz pembe mi oluyor hersey... Esas sorunlar o zaman başlıyor. Ayrı eve çık hayatının tadını çıkar. Baktın karşılıklı çok sevdiğin biri oldu evlen. Bence evlilik kabus.

Aslında cevabı burda söylemişsiniz, ablanız hissetmiyormuş ama bu bayan hissediyor
Demekki bu bir "his" meselesi. Her insanın hissi bir olmaz. Kimileri istemez bekarlık daha cazip gelir kimileri de evliliğin kendisini tamamlayacağını düşünür. Benim ablamda 37 yaşında şuan ve evlenmedi. Saygı duyduk ama elbetteki onunda mutlu bir yuvası olmasını çok isterdik. Neticede hayat hep böyle gitmeyecek Allah ömür versin bunun yaşlılığı da var... Ben konuyu açan bayanın hissettiklerini anlıyorum zamanında bende onun gibi çok isterdim ama düzgün bir erkek karşıma çıkmadığından olmazdı yılgınlık gelirdi üstüme ta'ki eşimle internette tanışana kadar. Bence evlilik çok güzel bişey. Tek sorun doğru insan olup olmadığı. İşte kilit nokta bu. Eğer doğru insansa size dünyada cenneti yaşatabilir ama öyle değilse cehenneme çevirir zindana çevirir hayatı. Eğer her konuda desteğiyle kol kanat geren, çıkarsız seven, sayan , koruyup kollayan bir erkek varsa işte siz onunla bir elmanın yarısı gibi olursunuz ve iyiki evlenmişim dersiniz. Ne kadar geniş bi çevreye sahip olursanız olun istediğiniz kadar gezin tozun içteki yalnızlığı doldurmaz bunlar.
Elbetteki herkes böyle hissetmeyebilir. Fakat ben birgün bi yerde bu boşluğun hissedileceğini düşünüyorum en büyük olasılıkla yaşlılıkta. Uzun yıllar önce ben bir darülacezedeki yaşlıları ara ara ziyarete giderdim ve oraya gelen insanlara öyle sevinirlerdiki hepsinin ortak yaşadığı bişey vardı, unutulmak hissiyle yaşamış oldukları yalnızlıktı. Birisi gelince öyle sevinirlerdi ki...
Allah eşinde evladında herkesinde hayırlısını nasip etsin
Özel değilse eğer nasıl tanıştınız internetten, yani instagram vs mi evlilik siteleri üzerinden mi?

Back