Ben en cok eltinle esi neden ayri oda da yatiyor da siz kv kp yatiyosunuz klimali oda neden onlara kaliuor bunun aciklamasini cok merak ettim cok.sinir bozucu yaaaa
Gel bide bana sor sen :)
Simdi esimin ailesi köyde yasiyolar eski evlerinde 2 oda vardi birinde eski demir divanlardan birinde yeni kaneperler bi bayram geldi ben gttim kanepeli odayi hazirladim kendmize ozman cocuk yoktu hamileydim sonrasinda esyalarmizi koydum yataklari yaptim bunlar geldi odaya kondular.
Ben dedimki tvsiz yatamam ben burda yatcam bunlar triplendi eltim ben cocuk emziriyom dedi yatamam onlarla dedi kocasina kalk gidelim madem dedi esimde neyse bosver yatsinlar dedi bana kacga cikcakti sinir ola ola gttim kp kv horultulariyla uyuyamadm sabah kadar.
Ben baskasiyla yatamam ayni odada heleki kp kv yani rahatsiz oldum bide.
Neyse gene bi bayram evi degstrdiler 3 oda var köyde ev yaptilar baska oraya tasindilar biz gttik ozman cocugm vardi arti hamileydim yine .
Bi tane klimali oda vardi sicakti onlar gtti yine klimali odaya ben dedim bende yatamam ay benim.kocam yatamaz dedi biz neyiz dedim baktim gene olay büyücek esimin hatrina sustum.
Sabaha kadar ne cocuk uyudu ne ben sicak ter akiyo antalyanin sicagi biseye benzemez heleki temmuz agustos ayiydi bayram rezillik diz boyu sabaha kadar gezdim evde kp kv dama cikip yattilar serin oluyo diye sivrisinek yemedik yerimi brakmamis döndüm 10 gün kasindim resmen .
Neyse kurban bayraminda eltimler köyde kesti biz sehirde o gün gtmedim ben kalmak sorun oluyo diye ertesi sabah gttik aksama kadar 9 aylik karnimla doguma 10 gün kalmis gelene gidene hizmet ettim yemek bulasik temizlik canim cikti sirf yaslilar diye sonra yemek yerken kp yarin dedi salatalik ekilcek yardim edin bayramin 3.günü kastediyo bende dedimki cocugun mamasi bitti gtmemiz lazm süt ver dedi icmiyo dedim bayramda kalmak istemedim sonucta bende bayramda gezicem yani.
Esim hususi getrmedin demi mama dedi kavga ettik gercektende hususi götrmemistim cnkü hep rezil oluyorum gttk gördk iste nye kalcazki hemde bayramda ilk gün klimali odada eltimgil kaliyo gidiyolar onlar gttikten sonra 1 gün daha kalin klimali odayi size veririz diyolar onlar gtmis zaten versen nolur ben cekcegm rezlligi cekmisim kalirmiyim onlar varken nye vermedin orayi bana.
Neyse esimle bi tartisma geldik eve yattik bayramin 3.gün sabah esim beni evde brakti hamile halimle elimde cocukla salatalik ekmeye ogün orda kaldi ta bayramin 4.günü ögleden sonra geldi aksam oldu bayram zehir oldu.
Bayram kime bayram oldu?
Ahh ne cektim ben bee :)))
Orda bigün kalmadim diye acisini cikardilar bende ben bayramda yalniz kaldim.
Bazen bunlar bana tak ediyir ama iste sabir diyorum sabir nolacak bakalim ..
Bu arada yarin yine köye gtme olayi var gene hizmet gene yorgunluk gene bi can sikintisi 1 haftadir evden cikmadim skldim burdan cikcam arabaya bncem köye gidicem eve kapancam ciko cay koy ciko yemek yap ciko kahve yap ciko bulasik yika.
Allah sonumuzu hayir etsin annesinden babasnda sorunum yok ama bazen bende kendim gezmek istyrm esimle 1 hafta skldm evde diyorum kòye gdelim diyor.
2 gòrmcem var biri sehr disnda buraya gelmis bebegi grmeye 2 görmcem geldiler sehr disinda olanin byuk kizlari var biri 19 biri 17 yasinda 17 yasinda olanla gelmis neyse aksam yemek yedk otururz konu cocuklardan acldi burdaki görumcem ay ben evde duramam dedi sklrm 60 yssina kadar caliscam dedi ben napayim evde patlyrm esime dyrm ama napalm diyo geciyo dedim esim bana triplendi onu cekistrdim diye sonucta ablalari diye syledim ele söylemedimki neyse sehir disinda olan görmcemin kiziyla öyle pek muhabetmz yok soguklardir biraz tam gdiiyolardi benim oglanda skldi esim brakcakti onlari arabayla arkalarndan gtmek istedi esimde ver onuda gtrim bi hava alsin dedi tamam dedim ceket gydiriyodum o sirada görumcemin kizi geldi elni omzuma koydu nasil acidiysa bana artik dayim yarin senide gezdirir gezersiniz dedi güldüm dayinmi götrcek dedim köy var dedim gectim.
Sevmiyorum arkadas köyü ssevmiyorum kimse anlamiyo ne bakkal var ne komsu ne bisey ruhum daraliyo.
Esime diyorum keske burda sehirde yasalar giderim hep ama köye gdesim gelmiyo burda yasasalar gtmezsin diyo vallahi gderim köye gdesim hic gelmiyo isinamadim cok uzak itici soguk geliyo bana ilk cocugumuda köyde doguruyodm nerdeyse 33 haftalik fasulte toplatrlarsa suyum patladi o köyun bozuk yollarinda tangur tungur zor yetistik hastaneye.
Hastanede dogurdum heleki genelde köye gttmzde bizden baska kmse yoksa kp kv napynz neydiyonz der gider odaya biri bi kanepe biri bi kanepeye yatarlar biz esimle oturuz mutfakta bunun icinmi geldik derim evde otrsaydik bura kadar gelmeseydik madem yada kp kahveye gider baska köye kv yatar yalnz oturuz esim ava gider ciko otursun kendi basina.
Genellikle giderken annemleride cagiriyom yada eltimgille ayni zamana denk getremye calsyrm en azndan bi muhabet oluyo canm sklmiyo ben evde zaten hep yalnzm bi pazar günü bisey olsun yani bi pazarim var dimi ama eltimler eveli hafta gtmisler yarin gelmzler kòye annemlere dedim bakalim gelirlerse insallah.
Bu arada biz bi hafta sehirde bi hafta köydeyiz ama eltimler 1 ayda 1 bucuk ay da bikere giderler.
Köylerden sogudum resmen burasi köyden de kúcúk 10 ev bakkal cakkal yok tarla takka okadar còp tenekesi bile bu yil koymuslar :)
Git git btmez okadar ogrenc bozuk yollari vardir.
Yilbasida zorla esimi ikna ettim sehir disina ablamn yanna gttk burnumdan getrdi yolda yagmur kar varmidir diye gdecegimiz gece 12 de belli oldu sabah 7 de ciktik yola 1 ay yalvartti .
Simdi burda deli gibi yagmur yagiyo yarin oraya gidilcek ama umrunda degil orasi olunca akan yagmurlar durur.
Ay ne dolmusum ya kbkma baya yazdm canim arada icimi dökmezsem patliyorm vallahiiii
Kasimda evlilik yldnumuzdede ayni sekilde 10 gun evden ckmadim skldm esime dedim tam pazara denk geldi evlilk yldünmumuz esim köye gdelim dedi haftaya gdelim bgún evlilik yldnumumuz dedim beni brakti gtti o gün bile sirf bazi seyler bana gicikligina yapiliyo farkindayim ama sabrediyorummmm hayrlisi olsn braz yanlis ekssik bozuk yazmis olablrm hzlica yazdm kbkma smdiden :)
Rahatladim braz yada braz dhaa snir oldum :) kariisk duygular icindeyim iste