• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekarligimi geri istiyorum evlilik ne kotu:(

ben sadece bayramda degıl 1 senede en az 5,6 kez yatılı kalmaya gıdıyoz en ufak bı tatılde gıderız ve kaynanmda bıze gelır yatılı.cok zor seyler yasadım kaynanmla bırlıktede yasadım ayrıldım bırlestık tekrar vb.cok kıskançkaynanam....neler yasadm neler ama smdı çocuk var napım sımdılık ıdare edıyom ama zor.

elseven kesınlıkle dısardan müdahale olmazsa kesınlıkle 2 kışı bı sekılde anlaşır ama kaynanalar bızı kuma gıbı goruyo sankı.en azından benmkı oyle..yoksa evlılık ıdare edılır es kazanılır evlılıkte dıger seyler cozulur 3.kısıler gırmesın araya yeter kı

icimi daralatin valla hahah :KK70: sabah sabah
nisanli bir kiz olarak sunlar okurken icim daralio :KK70:
valla neblimmm gezdim tozdum parami doyasiya harcadim :KK70: calistim biraz karriyerde yaptim galiba eehh smdide evlenelim demi colcuk cocuga karisalim bukadar karamsar olmayin iyi yönlerini görün
hem bukadar pismansan bukadar bekar hayatini özlüyorsan problem var evliginde demek
allah yardimcin olsn
Ooo super canim tam zamani ozaman:)
Canim bence sansi degil kendi secimi. eşini ona göre seçmiş işte. Bak 32 yasinda evlenmis, ailesi seninkinin ki gibi olan tiplerde cikmistir karsisina illaki.

22 gerçekten çok erken. İlk karşına cikana aşık olmuş evlenmis gibisin. Bu işin bu noktaya gelmesinde kadınlarda çok kabahat var. Yani niye onun tarafinin bitmek bilmeyen akraba ziyaretleri oluyor da senin tarafinin yok. Valla onun ailesine 1 gidiyorsaniz kendi ailene 2 gidin. Bak ne güzel söylemiştin keşke annem babamla daha fazla vakit geçir şeymişim demişsin. Ben senin yerinde olSam kayin aileyle arama mesafe koyar ve kendi aileme siginirim. Onlar senin hala ailen ve onlarla daha çok vakit geçirmende fayda var bence.

Allah kolaylik versin, bu kadar daraliyorsan isyan bayrağını çek hayatım.
İste canim.beni bu noktaya getiren bu ailesek.meselelr aslinda ben annemleri 2 gun ust uste goruyorum diye kaynanam annemlere sikayete gelmisti surekli size geliyo diyo daha neler neler esimde cahildi pek sahip cikmiyodu bana simdi saolsun benden merakli annemlere gitmeye hani evliyken tek basina kararlar alamiyosun cok karisik yaa neyse
erken evlenmeye her zaman karsı olan bırıydım ve 30 umda evlendım, kısmetse 31 imde anne olacagım.
gezdım, tozdum, flortlerım oldu, buyuk bır sehırde ıyı bır unıversıtede okudum doya doya o hayatı yasadım, iş tecrubelerım oldu farklı alanlarda ve sonunda memur olup kendı meslegımı yapma sansını elde ettım.
aılemle, arkadaslarımla doyasıya vakıt gecırdım, sonra esımle tanıstım...
5 yıl suren ınıslı cıkıslı calkantılı bır ılıskı sonucu herseyı gerıde bırakıp evlendık..
ama bız problem olan herseyı maddı manevı evlenmeden once yasayıp, sorunları aşmıstık, kalanlarda ufak tefek seylerdı...
o da bende doymustuk bazı seylere, ne gozumuz dısarda oldu ne fazlasında ama bırbırımızı bogmadık hıc bır zaman , aileler de eş gudumlu ıdı aynı kafadan aynı tarzdan olunca herkeste kaynastı..
sımdı ıyıkı evlenmısım dıyorum ama doygunluk sevıyesıne gelmeden evlenseydım bende sızın gıbı dusunurdum...
evlılık zaten bır kumar bana gore, onemlı olan dogru zamanda dogru kısı ıle yapılması...
Of of offf yazmak istediklerimmmm iste bu yaziyla noktalansin...bundan bahsetmek istedim cok sanslisin canim gorumcemi anlatmissin resmen 28 e kadar gezdi tozdu yedi icti kokune kadar bekarlini yasadi ve evlendi simdi diyorki asla ozleiuorum.ne ozlucem gezdim iste diyor ama sen 22 de evlendin ve kardesim seni slklyodu sen ozlersun haklisin diyor

ben sadece bayramda degıl 1 senede en az 5,6 kez yatılı kalmaya gıdıyoz en ufak bı tatılde gıderız ve kaynanmda bıze gelır yatılı.cok zor seyler yasadım kaynanmla bırlıktede yasadım ayrıldım bırlestık tekrar vb.cok kıskançkaynanam....neler yasadm neler ama smdı çocuk var napım sımdılık ıdare edıyom ama zor.
Bende birlik durdumbayrildik bundan belkide bukadar yiprabdim direk kendi evime gecseydimnboyle olmayabilirdi

aynen kaynanamın ınadı yüzünden beraber yasadık ben hep dedım yüzgöz olmayalım evı ayıralım dıye ama esımde kaynanamda oralı olmadı snradan sonraya evı ayırdık.bastan aynı ev olmasaydı belkı bu kadar skntı olmzdı su an.

Canim.hevesin yok olmasin bak sana iyi yanlarini da anlatabilirim:) oncelikle kac yasindasin lutfen 19 20 22 falan deme cok kucuksun derim ve maddi ozgurlugun varmi oku yada caliisyo ol evlenince kolunda.mutlaka altin bilezigin olsun bu seni esine ve ailesine karsi zirh gibi koruyacaktir ve simdeden herkeze tavrini belli et asla kisiliginden odun verme gerisi zaten hallolur tamammi canim sevdiginle bir yuvayi paylasmak coook guzel ikinizin duzeni olmasi ben bile bu dusuncelere sahip oldugum halde annemlere gidince evimi ozluyorum yeterki o yivaya disaridan midahale edilmesin ve o yuvaya hapis olma

4 ay sonra 25 yaşında oluyorum.. üniyi bitirdim 2 buçuk yıldır kendi mesleğimi yapıyorum çok şükür iyi kazanıyorum.
4 yıldır nişanlımla birlikteyiz 5 aydır da nişanlıyız. Ekim de düğünümüz var ayları sayıyoruz şuan.. :))
Ama gelin görelim ki düğün tarihini aldığımızdan beri çok hassaslaştım.. sürekli ailemi düşünür oldum (Anneme abartılı şekilde düşkünüm) sizin yazdıklarınızı da görünce bir tuhaf oldum :))

Bekarligini istiyorsan var cozumu bosan bekarliga devam et pisman olmayacaksan...
Ben de cok tembel yetistim zorlanıyorum bir de oglum var ustelik ama yani aşkı oyle baskin ki bir kez olsun bekarken daha iyiydi diye dusunmedim...

Bosanacak kadar aci cekmiyorum tabiki sadece icimde kaldi bazi seyler bekarlima doyamadan evlendim heves ugtuna aslinda esim cok iyi birisi bazen ailesine asiri duskun olduhu icin sorun yasiyoruz ama bunlar genelde her evlilikte degil birazcikda geri kafali gibi hani carsiya ciksam izin almak gibisinden..bunlar baydi beni biraz

Aldatma ve şiddet yoksa ..
Eşini seviyor ve seviliyorsan Şükret. .

Günümüz genç kizlarinin sorunu bu bence. Evde kalmamak icin birbirleriyle yarisip ilk onlerine cikanla evleniyorlar. Bi kere evlilik kutsal bi olaydir. Kötü diyemezsin. Evlendigim adam kotu diyebilirsin. Ben 25 yasindayim anca okul bitti evliligi dusunur oldum. Simdi 18 yasindaki kizlar gozume sokuyor bak bn birini buldum oh evleniyorum diyip ceyiz alisverisi yapıyor 30 ustu bekar bayanlar beni daha iyi anlar.

4 ay sonra 25 yaşında oluyorum.. üniyi bitirdim 2 buçuk yıldır kendi mesleğimi yapıyorum çok şükür iyi kazanıyorum.
4 yıldır nişanlımla birlikteyiz 5 aydır da nişanlıyız. Ekim de düğünümüz var ayları sayıyoruz şuan.. :))
Ama gelin görelim ki düğün tarihini aldığımızdan beri çok hassaslaştım.. sürekli ailemi düşünür oldum (Anneme abartılı şekilde düşkünüm) sizin yazdıklarınızı da görünce bir tuhaf oldum :))
Yok canim bi tuhaf olma sen cunku uni okumussun meslegin var tamam iste :)) o aileye duskunluk dahada artiyor ama zamanla aliisuorsun merak etme allah gonlune gore versin herkezin

Günümüz genç kizlarinin sorunu bu bence. Evde kalmamak icin birbirleriyle yarisip ilk onlerine cikanla evleniyorlar. Bi kere evlilik kutsal bi olaydir. Kötü diyemezsin. Evlendigim adam kotu diyebilirsin. Ben 25 yasindayim anca okul bitti evliligi dusunur oldum. Simdi 18 yasindaki kizlar gozume sokuyor bak bn birini buldum oh evleniyorum diyip ceyiz alisverisi yapıyor 30 ustu bekar bayanlar beni daha iyi anlar.
Kotu derim de kendiminkine derim
Herkezin kotu olcak diye bisey yok
Bu benim kendi dusuncem
Evet heves ugruna rekabet ugruna evlenmek cok yaygin kizlar arasinda bende bir heves kurbaniyim

Bence siz mutlu olmayı bilmiyorsunuz. Elinizde olmayan için dövünüyorsunuz. Bekarken evlilik, evliyken bekarlık gibi. Şu an çocuğunuz yokmuş, isteklerniz de var, ana babanız da hayatta, engel olan ne size? Boşanın demiyorum, evliliğin sevdiğiniz adamla birlikte olmanın tadını çıkarın, bekar olsam yaparım dedklerinizi de yapmaya başlayınz

Bence siz mutlu olmayı bilmiyorsunuz. Elinizde olmayan için dövünüyorsunuz. Bekarken evlilik, evliyken bekarlık gibi. Şu an çocuğunuz yokmuş, isteklerniz de var, ana babanız da hayatta, engel olan ne size? Boşanın demiyorum, evliliğin sevdiğiniz adamla birlikte olmanın tadını çıkarın, bekar olsam yaparım dedklerinizi de yapmaya başlayınz
Cocgum var benim
Ya esi olunca insanin pek kafasina gore olamiyor bu bi gercek ama yinede cok sukur

Esimle evlenmeyi cok istedim aptal gibi hergun agliyodum zehir ettim kendime en guzel bekarlik yillarimi evlilik sevdam yuzunden ve erken yasda evlendik esimle ama evliligi sevemedim ben 3 seneyi zor ettim resmen....ah kafami kullansaydim da bekarligimi doya doya yasasaydim gezip tozsaydim calisip istedigini alsaydim anamla babamla daha cok vakit gecirseydim suan bekarlik gozumde kaybettigim.koca bir servet.....bekarken cennetteydim simdi cehennemde ,yahu bekarlik gibi bir nimetin kiymetini bilemedim daha ne olsun...neguzeldi bee sorumluluk yok hergun ne pisircem derdi yok bayramda seyranda once esinin bitnek bilmez akraba aile ziyateri yok ,kaynana gorumce k.p derdi yok karisan yok , halbuki bekarken esimi surunduruyodum pesimde az bi canimi slksa tekmeyi basiyodum:KK43:simdi resmen boyun egip oturuyorum sorumluluk cok cunku simdide ipler onun elinde sanki ve omur boyu bu boyle surecek ahhhh bekarlik kiymetini bilemedim bir daha asla geri gelmeyeceksin...suan son istegin ne deseler bekarligimdan sadece birguncuk yasamak isterdim..30 yasinda evlenseydim keske hayata daha cok doysaydim daha cokkkkk

Ah resmen hislerime tercüman olmuşsun vallahi.
Heleki bugünlerde daha bi bunalimdayim gezmek tozmak desen yok eskiden kafam estimi gezme imkanim vardi bi cikip hava alayim sansim vardi simdi yok.
Ayni sekilde bayram desen arifeden köye gidilir orda kalinir.
Kalinir ama nasil gel bide bana sor.
Ya iki oda vardir birinde esimin abisigil digerinde biz kp kvgil ayni odada.
Yada sicakta ayni sekilde esimin abisigil klimali odada bizse sivrisinekli sicak odada sabahi sabah ederim cocuk uyumaz terlerim dururum.
Ve ertesi gün bayram ziyaretleri gelene gidene hizmet yemek bulasik bütün isler.
Iki cocukla biyere cikamiyorum zaten ikiside kücük olunca biri 15aylik biri 3 aylik
Ayda bi köye gtmedmz zaman disari cikariz cocuklardan ne gezdigimi anlarim ne baktgimi.
Cocuklarimdan sikayetcimiyim asla onlar benim icin bambaska ama özgürlügüm uykusuz gecelerim sorumluluklarim ev temizlik bulasik yemek .
Bende erken evlendim ve kendimden büyük sorumluklarim var.
Bazen bunlar bana cok agir geliyo 1 haftadir evdeyim mesela hic biyere gitmedim en son pazar günü yemek yemeye ciktik 1 saat falan okdar evde ayni odada aksama kadar otur otur okdar bunaliyorumki biri olsn gezim shbet edim .
Esim gelir yorgun yemek yer tv bakar yatar klasik monoton seyler bu ara bende ayni sekilde bunalimlardayim.
Millete bakarim gezer tozar.
Eltim desen onunda 2 cocugu var biri 7 yasinda biri 2 ama evde durdugunu gormedim hic altinda araba gezer durur bazen kiskanmiyorum ama imreniyorum bende gezsem dolassam byerlere gtsem oturmaya gtsem diye.
Bu arada esimle abisi ortaklar araba verdi kocasi ona daha dgrusu esimgil yenisini alnca öncekini ona verdiler ben desen ev timee.
Skldm bunaldm desem bide ben suclu olurum her defasinda kmse anlamiyo ama bende cok bunaldim.
Nasil olcak bilmiyorum ama inan söyle cikip yarim saat hava alsam bile yeticek suan ama ben evde cocuklarla oturuyorum bunada sükúr diyorum.
Bilmiyorum nolacak ama hayirlisi olsn hakkimda

valla beni annem babam uyardı kızım gezin gezebildiğiniz kadar biz heryeri gezdik gezdiğimiz kadar o anları yaşadık sizde yaşayın dedi. bizde az çok öyle yapıyoruz. önemli olan eglenmeniz. evet yemek bulaşık ziyaretler sıkıcı ama yemeği yaktiginizda kızan yok ziyaretler bunaltıcı ama tanımadığınız insanlar biseyler öğrenebilirsin bulaşığa bişey bulamadım zira benimkiler demin 5ti şimdi 15 olmuş :( :-( keşkeler sana bişey kazandırmaz geçmişe takılıp kalma

Yok canim bi tuhaf olma sen cunku uni okumussun meslegin var tamam iste :)) o aileye duskunluk dahada artiyor ama zamanla aliisuorsun merak etme allah gonlune gore versin herkezin

Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın.. hep mutlu olalım inşallah:)

Ah resmen hislerime tercüman olmuşsun vallahi.
Heleki bugünlerde daha bi bunalimdayim gezmek tozmak desen yok eskiden kafam estimi gezme imkanim vardi bi cikip hava alayim sansim vardi simdi yok.
Ayni sekilde bayram desen arifeden köye gidilir orda kalinir.
Kalinir ama nasil gel bide bana sor.
Ya iki oda vardir birinde esimin abisigil digerinde biz kp kvgil ayni odada.
Yada sicakta ayni sekilde esimin abisigil klimali odada bizse sivrisinekli sicak odada sabahi sabah ederim cocuk uyumaz terlerim dururum.
Ve ertesi gün bayram ziyaretleri gelene gidene hizmet yemek bulasik bütün isler.
Iki cocukla biyere cikamiyorum zaten ikiside kücük olunca biri 15aylik biri 3 aylik
Ayda bi köye gtmedmz zaman disari cikariz cocuklardan ne gezdigimi anlarim ne baktgimi.
Cocuklarimdan sikayetcimiyim asla onlar benim icin bambaska ama özgürlügüm uykusuz gecelerim sorumluluklarim ev temizlik bulasik yemek .
Bende erken evlendim ve kendimden büyük sorumluklarim var.
Bazen bunlar bana cok agir geliyo 1 haftadir evdeyim mesela hic biyere gitmedim en son pazar günü yemek yemeye ciktik 1 saat falan okdar evde ayni odada aksama kadar otur otur okdar bunaliyorumki biri olsn gezim shbet edim .
Esim gelir yorgun yemek yer tv bakar yatar klasik monoton seyler bu ara bende ayni sekilde bunalimlardayim.
Millete bakarim gezer tozar.
Eltim desen onunda 2 cocugu var biri 7 yasinda biri 2 ama evde durdugunu gormedim hic altinda araba gezer durur bazen kiskanmiyorum ama imreniyorum bende gezsem dolassam byerlere gtsem oturmaya gtsem diye.
Bu arada esimle abisi ortaklar araba verdi kocasi ona daha dgrusu esimgil yenisini alnca öncekini ona verdiler ben desen ev timee.
Skldm bunaldm desem bide ben suclu olurum her defasinda kmse anlamiyo ama bende cok bunaldim.
Nasil olcak bilmiyorum ama inan söyle cikip yarim saat hava alsam bile yeticek suan ama ben evde cocuklarla oturuyorum bunada sükúr diyorum.
Bilmiyorum nolacak ama hayirlisi olsn hakkimda
Ben en cok eltinle esi neden ayri oda da yatiyor da siz kv kp yatiyosunuz klimali oda neden onlara kaliuor bunun aciklamasini cok merak ettim cok.sinir bozucu yaaaa

Back