Esimle evlenmeyi cok istedim aptal gibi hergun agliyodum zehir ettim kendime en guzel bekarlik yillarimi evlilik sevdam yuzunden ve erken yasda evlendik esimle ama evliligi sevemedim ben 3 seneyi zor ettim resmen....ah kafami kullansaydim da bekarligimi doya doya yasasaydim gezip tozsaydim calisip istedigini alsaydim anamla babamla daha cok vakit gecirseydim suan bekarlik gozumde kaybettigim.koca bir servet.....bekarken cennetteydim simdi cehennemde ,yahu bekarlik gibi bir nimetin kiymetini bilemedim daha ne olsun...neguzeldi bee sorumluluk yok hergun ne pisircem derdi yok bayramda seyranda once esinin bitnek bilmez akraba aile ziyateri yok ,kaynana gorumce k.p derdi yok karisan yok , halbuki bekarken esimi surunduruyodum pesimde az bi canimi slksa tekmeyi basiyodum
simdi resmen boyun egip oturuyorum sorumluluk cok cunku simdide ipler onun elinde sanki ve omur boyu bu boyle surecek ahhhh bekarlik kiymetini bilemedim bir daha asla geri gelmeyeceksin...suan son istegin ne deseler bekarligimdan sadece birguncuk yasamak isterdim..30 yasinda evlenseydim keske hayata daha cok doysaydim daha cokkkkk
Ah resmen hislerime tercüman olmuşsun vallahi.
Heleki bugünlerde daha bi bunalimdayim gezmek tozmak desen yok eskiden kafam estimi gezme imkanim vardi bi cikip hava alayim sansim vardi simdi yok.
Ayni sekilde bayram desen arifeden köye gidilir orda kalinir.
Kalinir ama nasil gel bide bana sor.
Ya iki oda vardir birinde esimin abisigil digerinde biz kp kvgil ayni odada.
Yada sicakta ayni sekilde esimin abisigil klimali odada bizse sivrisinekli sicak odada sabahi sabah ederim cocuk uyumaz terlerim dururum.
Ve ertesi gün bayram ziyaretleri gelene gidene hizmet yemek bulasik bütün isler.
Iki cocukla biyere cikamiyorum zaten ikiside kücük olunca biri 15aylik biri 3 aylik
Ayda bi köye gtmedmz zaman disari cikariz cocuklardan ne gezdigimi anlarim ne baktgimi.
Cocuklarimdan sikayetcimiyim asla onlar benim icin bambaska ama özgürlügüm uykusuz gecelerim sorumluluklarim ev temizlik bulasik yemek .
Bende erken evlendim ve kendimden büyük sorumluklarim var.
Bazen bunlar bana cok agir geliyo 1 haftadir evdeyim mesela hic biyere gitmedim en son pazar günü yemek yemeye ciktik 1 saat falan okdar evde ayni odada aksama kadar otur otur okdar bunaliyorumki biri olsn gezim shbet edim .
Esim gelir yorgun yemek yer tv bakar yatar klasik monoton seyler bu ara bende ayni sekilde bunalimlardayim.
Millete bakarim gezer tozar.
Eltim desen onunda 2 cocugu var biri 7 yasinda biri 2 ama evde durdugunu gormedim hic altinda araba gezer durur bazen kiskanmiyorum ama imreniyorum bende gezsem dolassam byerlere gtsem oturmaya gtsem diye.
Bu arada esimle abisi ortaklar araba verdi kocasi ona daha dgrusu esimgil yenisini alnca öncekini ona verdiler ben desen ev timee.
Skldm bunaldm desem bide ben suclu olurum her defasinda kmse anlamiyo ama bende cok bunaldim.
Nasil olcak bilmiyorum ama inan söyle cikip yarim saat hava alsam bile yeticek suan ama ben evde cocuklarla oturuyorum bunada sükúr diyorum.
Bilmiyorum nolacak ama hayirlisi olsn hakkimda