• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemedim birtürlü

Sorumun cevabi bu degil

Sosyal medya aracılığı ile veya arkadaşlar tanıştırıyor.
Ki öyle sürekli yeni birileriyle görüştüğüm gibi birşey sözkonusu değil.

Tanışmak isteyen aslinda çok oluyor ama şans tanıdığım kişilerle birtürlü evlilik nasip olmadi.

Şans tanimadığım kişilerin arasinda mesela aileler beni oğullarına istiyor ...
Ama o tarz kendi başına bir emek göstermeyen ve evlilik sorumluluğunu üstlenmeyen erkeği potansiyel eş adayı olarak görmüyorum.

Allah sizin karşınıza hayırlı birini çıkarsin insallah.. bir defa olsun ömürlük olsun.

Kadınlar kulübünün popüler konu başlıkları
1) Eş sorunları
2) Eş ailesi sorunları
3) Boşanma konuları
4) Neden evlenemiyorum

Unuttuğum var mı bilemiyorum...

Sosyal medya aracılığı ile veya arkadaşlar tanıştırıyor.
Ki öyle sürekli yeni birileriyle görüştüğüm gibi birşey sözkonusu değil.

Tanışmak isteyen aslinda çok oluyor ama şans tanıdığım kişilerle birtürlü evlilik nasip olmadi.

Şans tanimadığım kişilerin arasinda mesela aileler beni oğullarına istiyor ...
Ama o tarz kendi başına bir emek göstermeyen ve evlilik sorumluluğunu üstlenmeyen erkeği potansiyel eş adayı olarak görmüyorum.

Allah sizin karşınıza hayırlı birini çıkarsin insallah.. bir defa olsun ömürlük olsun.
Hepimizin sag olun

Yanlış anlamazsanız birşey sormak isterim. Karşıma çıkmadı derken doğru kişi mi çıkmadı yoksa hiç mi kısmetiniz çıkmadı. Sanırım öğretmensiniz. Bizim toplumda çok rağbet gören bir kadın mesleğidir. Eminim çok isteyeniniz olmuştur.
Güzel soru. Tabiki çıktı da. 2 çocuklu dul. İşsiz vb...profil uygun değildi hiç ve öğretmen oluşum çok önemliydi onlar için. Devlet memuru oluşum fln.

Güzel soru. Tabiki çıktı da. 2 çocuklu dul. İşsiz vb...profil uygun değildi hiç ve öğretmen oluşum çok önemliydi onlar için. Devlet memuru oluşum fln.
[/QUOT
20 li 30 lu yaşlarınızda da çıkan profiller öyle miydi?

Zaten evlilik fikrini rafa kaldırmama ramak kaldı.

Belki iyi bir yuva kurarim ve standart bir hayat yaşarım ailemde torun sever benimde evladim olur diye şans tanıdım kendime ve karşıma cikan adaylara.
Ama olmadı olmuyor.

Umudum kalmadı zaten. Hevesim de kalmadı. Mutluğu kimseden beklemiyorum zaten kendimce mutluyum ama mutluluğumu paylaşacak biri olabilirdi. Herneyse..
Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin tez zamanda 🥰

Bana da artik öyle geliyor.
İnsanın elinde olan birşey değilmiş cidden.

Kendime iki üç yıl veriririm en fazla ama belirli bir yaş sonrasi cocuk da yapmak istemem.. ozaman zaten hiç evlenmeme gerek yok.
Yalniz yaşarım kafamı dinlerim sizin ve gibi erkek kahrı da çekmemiş olurum..daha iyi.

Arkadaşlarimin ve cevremde ki bebekleri de sevsem de yeter bana sanırım.
Kardesim evlilik iyi olmazsaEvet....gayet öyleydi. Bir marliyn Monroe değilim ancak fena da değilim. ☺☺ en iyi profil ailesini sirtlanmisti ve birlikte oturmak zorundayız diyordu. Belki ben kısmetsiz kediyimdir de diyorlar hiç pişman değil misin evlenmediğin için. ..Hayır çünkü en azından kimsenin ailesini ya da çocuğunu hatta kendini parazit diye sırtımda taşımıyorum. Kendime uygun biri olmadı.

Bakın evlilik, annelik fazla abartilip güzel gösteriliyor. Bunlarin zorluklarindan kimse bahsetmiyor. Sosyal medyada göründüğü gibi herkes surekli esiyle bas basa mutlu degil, ya kaynana var ya gecim sıkıntısı. Annelik desen safi uykusuzluk, fedakarlik.
Evlenmek isteyebilirsiniz, ama evliligin mutlu son olmadigini bilin. Hayirlisini isteyin

Kardesim evlilik iyi olmazsa
Evet....gayet öyleydi. Bir marliyn Monroe değilim ancak fena da değilim. ☺☺ en iyi profil ailesini sirtlanmisti ve birlikte oturmak zorundayız diyordu. Belki ben kısmetsiz kediyimdir de diyorlar hiç pişman değil misin evlenmediğin için. ..Hayır çünkü en azından kimsenin ailesini ya da çocuğunu hatta kendini parazit diye sırtımda taşımıyorum. Kendime uygun biri olmadı.
bir tanıdığın 45 yaşındayken, 45 yaşında ve kendisi gibi hiç evlilik yapmamış ve mesleğine eğitimine uygun biriyle evlendi. Çok mutlu. Bazısı 20 sinde bazısı 30 bazısı da 40 larında buluyor doğru insanı. Hepimiz için hayırlısı olsun.

bekar vergiside gelirse tuz biber ekecek bekarların evlenemedim sendromuna:KK53:bekarlık sultanlıktır bence.bir erkekle aynı evi paylaşıp mutlu olmak çok zor.evlenmek istiyorsanız fazla beklentiye girmeden gelen kısmetleri değerlendirmekten başka çare yok.hayata küsüp kendinizi kapasanız bir faydası olmayacak sonuçta.29 yaş geç değil birkaç yıla evlenseniz fazla beklemeden çocukta yaparsınız.kaderde yoksa zaten erken evlensenizde olmaz yani evlilik,annelik illa olacak diye birşey yok.ayrı ev içinse eğer hayatınız kısıtlanıyorsa bence evlenmeyi beklemeyin.hayat kısa istediğiniz düzeni kuracak maddi imkanınız varsa ayrı eve çıkın.

Aklima su okudugum yazi geldi konuyu okuyunca.
erkeksiz doğurmaya gerek yok aslında toplumsal tabular olmasa.sperm bankasından kadınlar hamile kalıp tek başlarına çocuk büyütebilirlerdi.bazı ülkelerde serbest.doğruluğu yanlışlığı tartışılır ama çoğu insanın derdi yaşım geçmeden evleneyimde çocuğum olsun.çocuk olsun diye önüne gelenle evlenen çok insan tanıyorum.

Anne olma isteğinizi anlıyorum, hamilelerin duası kabul olur derler, inşallah tez zamanda en hayırlı eş ve baba adayı sizi bulur 🙏

Ama şöyle düşünün hemen evlenip çocuk sahibi olmak degil mesele, önemli olan o evladı huzurlu mutlu bir yuva da büyütüp, ortak kararlarda olduğunuz birbirinize sevgiyle baktığınız eşinizle göz göze, diz dize büyütmek.
Bunun içinde ha 30 olmuş, ha 35 o kısma odaklanmayin derim.
Önemli olan sonsuz mutluluğa erişin inşallah🤗

Biz evlendik mutluluktan kuduruyoruz, valla başka ülke görmedim ama yurdum kızlarının kızgınlık zamanları da evde kaldım kompleksleri de ve arkadaşlıkları da çekilmiyor, tabi haklılar bu toplumda kocan kadar konuşmalısın, olsun da sinekten olsun diyen insanlarla yaşıyoruz, koca bulanlarda ve kocası olanlarda herşeye rağmen -herşeye rağmen kelimelerinin yerine şiddeti, aldatılmayı vb. Koyabilirsiniz-buldumcuk halleriyle ayrı bayıyorlar, biz düzelmeyiz gerçekten, bi kadın yalnızsa eksiktir, ya unutamamıştır geçmişte birini, ya hiç beğenilmemiştir, sanki evlenenler sadrazamın oğlunu alıyorlar gibi, anne olamazsa kadın olamamıştır, olduysa ben anaaayımmm diye her lafın sonuna yapıştırır, şimdiden müstakbel gelinine veya damadına yapacaklarının sinyallerini verir, bu toplumda kadın düzelmezse kimse düzelmez, ama kadınlarımız eksik, ezik, egolu, yani sevgi dolu bi dünyada herkes için şiddete hayır demek ve böyle bi dünya oluşturmak bu kafalarla zor
Bence evde kalmadın, her kelin bi kör alıcısı vardır merak etme, bulduktan sonra Anya Konya görülüyor, şans gerekli tabi....

En temizi arkadaş tanıştırması. Arkadaşlarınıza ve ailenize söyleyin bir de dans kursları acayip işe yarıyor. Dansa giden arkadaşlarımın bu konulardaki şansları çok açılıyor. Haberiniz olsun 😉
Dans konusunda bir beceriksizim bir beceriksizim ki sorma.gidersem acilmak soyle dursun kapanir

Biz evlendik mutluluktan kuduruyoruz, valla başka ülke görmedim ama yurdum kızlarının kızgınlık zamanları da evde kaldım kompleksleri de ve arkadaşlıkları da çekilmiyor, tabi haklılar bu toplumda kocan kadar konuşmalısın, olsun da sinekten olsun diyen insanlarla yaşıyoruz, koca bulanlarda ve kocası olanlarda herşeye rağmen -herşeye rağmen kelimelerinin yerine şiddeti, aldatılmayı vb. Koyabilirsiniz-buldumcuk halleriyle ayrı bayıyorlar, biz düzelmeyiz gerçekten, bi kadın yalnızsa eksiktir, ya unutamamıştır geçmişte birini, ya hiç beğenilmemiştir, sanki evlenenler sadrazamın oğlunu alıyorlar gibi, anne olamazsa kadın olamamıştır, olduysa ben anaaayımmm diye her lafın sonuna yapıştırır, şimdiden müstakbel gelinine veya damadına yapacaklarının sinyallerini verir, bu toplumda kadın düzelmezse kimse düzelmez, ama kadınlarımız eksik, ezik, egolu, yani sevgi dolu bi dünyada herkes için şiddete hayır demek ve böyle bi dünya oluşturmak bu kafalarla zor
Bence evde kalmadın, her kelin bi kör alıcısı vardır merak etme, bulduktan sonra Anya Konya görülüyor, şans gerekli tabi....

Uslubunuz cok cirkin.
Ne demek evde kalmadin?
Evde kaldığımdan nerde bahsetmişim acep..

Bana cevremde eski jenerasyon kafasındakı bir insan evde kaldın dese gülüyorum siz beni nelerle itham etmişsiniz.

Tabirlerinize dikkat edin bence.

Ben kendi ayaklarimin üzerinde durabilen. Ve maddi manevi doyum içerisinde yaşayan bir insanim. Eksikliğim de yok.
Kendi başıma bir bütünüm.
Ve kendi başına bütün olan karşıcins bir eşim olsun isterim ki sağlıklı bir evlilik içerisinde olayım..dünyaya cocuk getirirsem de yine kendini bir bütün olarak görmesine yönelik yetiştirir ve tek başina ayakta durabilen bir birey olmasina önem veririm.

Bilip bilmeden konuşmayın.

Sizin küstahca yazdığınız sacmaliklarin benimle bir alakası yok.

Son düzenleme:
Uslubunuz cok cirkin.
Ne demek evde kalmadin?
Evde kaldığımdan nerde bahsetmişim acep..

Bana cevremde eski jenerasyon kafasındakı bir insan evde kaldın dese gülüyorum siz beni nelerle itham etmişsiniz.

Tabirlerinize dikkat edin bence.

Ben kendi ayaklarimin üzerinde durabilen. Ve maddi manevi doyum içerisinde yaşayan bir insanim. Eksikliğim de yok.
Kendi başıma bir bütünüm.
Ve kendi başına bütün olan karşıcins bir eşim olsun isterim ki sağlıklı bir evlilik içerisinde olayım..dünyaya cocuk getirirsem de yine kendini bir bütün olarak görmesine yönelik yetiştirir ve tek başina ayakta durabilen bir birey olmasina önem veririm.

Bilip bilmeden konuşmayın.

Bi kere burada bu konuyu açıcaksın, sonra benim böyle bi sorunum yok diye inkar edeceksin, orda ironi var, toplumsal bakış açısıyla yaklaştım, öyle diyorlar, yaşlı teyzeler diil, genç ve eğitimli kadınların bile bakış açısı bu, bu hepimize söylenmiş bişi, hayat nasip elbette ki ama çok takmamalı,
Olacağı varsa olur, olmuyorsa eksik hissetmemeliyiz, saygısızlık yapmak diildi amacım.

Dans konusunda bir beceriksizim bir beceriksizim ki sorma.gidersem acilmak soyle dursun kapanir
Yahu herkes mükemmel mi dans ediyor sanki 😂Herkes öğrenmek için gidiyor. Kimler kimler sevgili buldu oralarda bilsen şaşarsın. Şaka yapmıyorum bu arada çok ciddiyim.

velevki öyle nolmuş ?
kendi yuvasını kurmak isteyen ( mutlu olcağını düşünüp , çocuk sahip olmak isteyen ) biri niye garip karşılanıyor ??
Bir şey olmuş mu dedim?
Evlilik meraklısı DEĞİLİM demiş ben de evlilik meraklısı olduğunu söyledim.

Back