• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekarligimi geri istiyorum evlilik ne kotu:(

Ben 18 yasimda evlendim. Ailemin rizasi olmadan evlendim. Suan 2 yillik evliyim. Ben anne baba sevgisi gormedim anne babam beraber ve hayatta olmalarina ragmen yanlarinda buyumedim. Cunku babam beni babanneme vermis. Annemin ailesi yuzunden. Hic bir sey hic bir sebep bunu aciklayamaz ama oyle... Benim bir yanim hep eksik oldu hep ezildim. Rizalari olmadan evlendim cunku 18 yasima kadar benim bir copume elleri uzanmadi. Esimin yasi buyuk diye kucumsediler. 32 yasinda esim suan. Ve bana onlarin vermedigi sevgiyi verdi. Gormedigim tadamadigim aile sicakligini verdi.. Bende kayinvalidemle yasiyorum. İlk zamanlarin acemiliginden cok eziliyordum ama simdi calisiyorum dublex bir eve ciktim ve hic bir seyi umursamiyorum. Esimmi agzini acamiyor cunku ben her zorluga onun icin katlandim. Cekilmez bir adam oldu yeri geldi ama onu daha cok sevdigimi göstererek bir gun yaninda annesinin olmayacagini benimle yaslanacagini sevgimle gostererek ben kazandim. Annesinede hayatta bir oglu olmadigini 2 cocugu daha oldugunu oglunun benimle evli oldugunu bir hayatini oldugunu gosterdim. Bana yapilan hic birseyine terbiyesizlik yapmayarak gunun birinde yasi buyuk olsada yasi kucuk birinin ona nasil olgun oldugunu gostererek ben kazandim. Evlilik kotu degil onu kotu yapan icindeki insanlar. Yasayanlar... Siz sadece sabredin ve gercekten cabalanacak bir evlilikse cabalayin.. Eminolun kazanirsiniz... Cunku gunun birinde sizde yaslanip cocuk sahibi olup kayinvalide olucaksiniz. Unutmayin ki ne ekerseniz onu bicersiniz... Saglicakla kalin..

Back