• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekarligimi geri istiyorum evlilik ne kotu:(

31 yaşında evlendim şu an 41 yasındayım vee hallaaaa erken evlendim keşke birazdaha geç evlenseydim diyorum ,

bekarlık GERÇEKTEN SULTANLIK
cok şukur bugunumuze

Her gün ne pişirsem derdi beni de en çok bunaltan şey,birde elim hızlı değildir hani bazı hatunlar tezgahın her köşesinde bişey yapar 1 saat sonra bir bakarsın 3 çeşit yemek çıkmış, öyle bi kadın değilim, nohut yapayım bari bugün
Al benden de o kadar
Bir de esim herseyi yemeyen bir adam, secenek turetmekte zorlaniyorum en cok
Onun disinda bence evlilik cok eglenceli;)

Beni bunaltan tam olarak yemek temızlık değl bekarlımı doya doya yaşayamamak .mesela bekarken istedığm gıbı gıyınırdm simdı ne giysem akrabalarını ailesını dusunuyrm acaba laf yaparlarmı diye örneklerin bıride bu mesela

dikkatimi çekiyor son zamalarda, özellikle 19-22 yaş arasında evlenen kızlar genelde çok çabuk pişman olup, ayrılıyorlar. eskiden de böyle miydi bilmiyorum ama son zamanlarda çevremde çok gördüm bunun örneklerini

neden geri dönüş yokmus gibi yazmıssın? evlendın bitti mi her sey yani? istersen boşanabılırsın
3 yıl olmasına ragmen hala bu sekılde düşünüyorsan boşanmalısın bence..
bır kere gelıyoruz bu hayata, önce sensin.. sonra diğerleri bunu unutma ;)

şanssızsın sebebi kocan bence...

dikkatimi çekiyor son zamalarda, özellikle 19-22 yaş arasında evlenen kızlar genelde çok çabuk pişman olup, ayrılıyorlar. eskiden de böyle miydi bilmiyorum ama son zamanlarda çevremde çok gördüm bunun örneklerini

Pişman olanlardan biride benm 20 yaşında eevlendim ah ah.. gencligimi geri verseler bu kez en çooook kendimi severim :-( 2 Yıl oldu evleneni

Genç evlenenlere hep diyoruz bekarlık sultanlık diye ama bazısı tercih diyor , senin gibi %kaç 'ı mutlu acaba çoğu mutluluk rolü yapıyor , sen niye erken evlendin ? Aşktan mı ev ortamından kaç mak için mi ? Genelde erkeğin ailesi çektiriyor , ve bir elleri Oğulların üstünde oluyor sanırım üni. Gitmedin
Esimle evlenmeyi cok istedim aptal gibi hergun agliyodum zehir ettim kendime en guzel bekarlik yillarimi evlilik sevdam yuzunden ve erken yasda evlendik esimle ama evliligi sevemedim ben 3 seneyi zor ettim resmen....ah kafami kullansaydim da bekarligimi doya doya yasasaydim gezip tozsaydim calisip istedigini alsaydim anamla babamla daha cok vakit gecirseydim suan bekarlik gozumde kaybettigim.koca bir servet.....bekarken cennetteydim simdi cehennemde ,yahu bekarlik gibi bir nimetin kiymetini bilemedim daha ne olsun...neguzeldi bee sorumluluk yok hergun ne pisircem derdi yok bayramda seyranda once esinin bitnek bilmez akraba aile ziyateri yok ,kaynana gorumce k.p derdi yok karisan yok , halbuki bekarken esimi surunduruyodum pesimde az bi canimi slksa tekmeyi basiyodum:KK43:simdi resmen boyun egip oturuyorum sorumluluk cok cunku simdide ipler onun elinde sanki ve omur boyu bu boyle surecek ahhhh bekarlik kiymetini bilemedim bir daha asla geri gelmeyeceksin...suan son istegin ne deseler bekarligimdan sadece birguncuk yasamak isterdim..30 yasinda evlenseydim keske hayata daha cok doysaydim daha cokkkkk

malesef bazilarimiz evlenmeden kurdumuz hayelleri evlenince yasayamiyoruz.hayal krikli yasayib bekarlimizi ozluyoruz.bu durum biaz da karsimiza cikan adamla bagli.allah sabir versin

Esimle evlenmeyi cok istedim aptal gibi hergun agliyodum zehir ettim kendime en guzel bekarlik yillarimi evlilik sevdam yuzunden ve erken yasda evlendik esimle ama evliligi sevemedim ben 3 seneyi zor ettim resmen....ah kafami kullansaydim da bekarligimi doya doya yasasaydim gezip tozsaydim calisip istedigini alsaydim anamla babamla daha cok vakit gecirseydim suan bekarlik gozumde kaybettigim.koca bir servet.....bekarken cennetteydim simdi cehennemde ,yahu bekarlik gibi bir nimetin kiymetini bilemedim daha ne olsun...neguzeldi bee sorumluluk yok hergun ne pisircem derdi yok bayramda seyranda once esinin bitnek bilmez akraba aile ziyateri yok ,kaynana gorumce k.p derdi yok karisan yok , halbuki bekarken esimi surunduruyodum pesimde az bi canimi slksa tekmeyi basiyodum:KK43:simdi resmen boyun egip oturuyorum sorumluluk cok cunku simdide ipler onun elinde sanki ve omur boyu bu boyle surecek ahhhh bekarlik kiymetini bilemedim bir daha asla geri gelmeyeceksin...suan son istegin ne deseler bekarligimdan sadece birguncuk yasamak isterdim..30 yasinda evlenseydim keske hayata daha cok doysaydim daha cokkkkk
başlığı okuyunca içkici dayakçı aldatan vs kocan, burnundan fitil fitil getiren kv kp görümce elti kayın felan var sandım..
evliyiz ve hepimizin üstünde o sorumluluk var.. bu sorumluluklar ve yorgunluk mu seni cehenneme sürükleyen??
burda ne hanımla ne dertler çekiyor sanırım haberin yok da kendine dert arıyorsun..

Ben 18 yasinda evlendim. Onun cok fazla israrci olmasi sebebiyle. Ailemide benide ikna etti. Universiteyi esim okuttu. Hem maddi hem manevi destek oldu.Sinav zamanlarimda vs yemek yapardi ev islerine yardim ederdi bazen odevlerimi yapardi. Yaz tatillerinde butun kis hazirligimi yapardim konserve recel vs dondurucumu doldurup kisin rahat yemek yapardim.Meslegimide elime aldim. Ogrencilik hayatimida tam tasadim. Hem arkadaslarimla gezdim hem onunla rahat rahat gezdim. Bana hic keske daha fazla bekar dursaymisim dedirtmedi. Aileside uzakta baska bir sehirde. O konudada hic sorunum olmadi. Bende ailemi ozledigimde istedigin kadar kal derdi. Zaten o ozgurlugu hissedince fazla kalamaz esimi ozler donerdim. Es anlayisli olduktan ve siz hazir olduktan sonra evlenme yasida cok sorun degil bana gore.

Millette ne dertler varken sizin bu dert dediğiniz bana çok komik geliyor evliliği boyunduruk gibi görürsen asla mutlu olamazsın evet akraba ziyaretleri kimi zaman yildirabilir ama onlar bizi biz yapanlar ..mutlu olmak için illa kendi başına Ohhh gezeyimmi gerekiyor hiç alakası yok bence akşam birlik te yenilen akşam yemeği birlikte içilen çay çocukların evin içinde oynasın ziplasin sağlıklı ol bunları bulamayan okadar insan varki yani bulunduğun durumu değerlendirme ye bak elbette zor günler de olacak ama evliliği ni sevmen için önce eşini sevmelisin

evlenmeseydim de sürekli flört etseydim diyorsunuz gibi geldi

F freeware gel bu konuyu bi oku
Evlenedim bir türlü diye yakınıyosun, hani evlilik için son kişi olmayacak bi adamla ( şeyinde boncuk arayıp vişne çekirdeği bulan hani :D ) vakit harcıyosun da her evlenenin başı arşa değmiyo bi gör istedim.

Tam tersi bekar ken gezemiyordum ben de eşimle heryere gidiyoruz herseyi yapıyoruz simdi. Evlilik benim için özgürlük oldu diyebilirim yani... bu durum tamamen eslerle ilgili bir durum. Bdv konuları bekarlarin gözlerini korkutmasın. Adı üstünde bir derdim var. :))

Mesele kaç yaşında evlendiğin değil bence. Evliliğe hazır olup olmaman. Evet kimsenin derdini çekmek zorunda değilsin ama ev işi,yemek,evin ve evliliğin sorumlulukları,bazen istemesende bazı ziyaretler yapmak,çocuk sahibi olup onun her şeyini ustlenmek gibi gibi sorumluluklarda evliliğin olağan getirileri. Evleneyim ama hiçbişey yapmayım dersen ya ağzından lokmasını alacağın sessiz ve zengin bir koca bulacaksın yada ayaklarının üzerinde duracaksın.
Ha her evlilik kötü mü değil. Ayrıca bende 23 yaşında evlendim. Üniversite bitti mesleğime başladım,doyasıya gezdim,arkadaşlarımla eğlendim,yapmak istediğim her şeyi yaptım ve geriye kalan arzun sevdiğimle yuva kurmaktı ve kurdum. 6 seneyi aşkındır evliyim bana sorarsan evlenmek yaptığım en doğru şeydi
:KK9:

Back