- 12 Ekim 2012
- 1.286
- 3.681
- 133
C
Bende sizin dualar iniza amin diyorum çok tesekkuler. Benzer şeyleri bende yaşadım nisanliligimda esimde farkında benim ailem olmasa bu kadar kolay evlenemezdik çünkü ben öğrenciydim. Saygı ile ilgili yazdıklarıniza sonuna kadar katılıyorum ben eşim den yana hiç sıkıntı yaşamadım elhamdülillah. Erkekleri anlamak zor çok güzel davranan insanlar a kötü davranıp da ikinci esinde veya ilişki sinde kendine korkunç davranan insana melek gibi olan adamlar da gördüm o insanlara da hayret ediyorum . Umarım size sizin umdugunuzdan çok daha iyi bir yuva kurmak nasip olur.Maddi bircok yuk bindi ustumuze bir suru kulfet coktu. Onun ailesinin sorumsuzlugu, bazi kisilerin haddinden fazla "burnunu sokusu" ve benim ailemden de annemin isteksizligi iliskinin kalitesine zarar verdi. Bu sikintilari kulfetleri bende onunla paylastim. Fakat onun gibi saygisizca davranmadim, dusturumu bozmadim,annemi dahi karsima aldim. Saygisizlik cok ayri bisey. Ve hicbirsey bunun nedeni olmamali. Dedigim gibi nisanliligimda "artik benle evleniyor. Vazgecemez" zihniyetinde oldugu icin boyle davrandi. Yanildi.
Bu iliskinin bi recetesi var mi emin degilim.
Duaniza binkez amin diyorum. Iliskiyi savas gibi yasayan biriyle olmayi egoyla bi iliski surdurmeyi hic istemem. Allah evinize yuvanizin huzurunu daim etsin. Sizin gibi ciftlerin olusu mutlu ediyor herkesi