-
- Konu Sahibi normalperson112263
evet ihtimal vermiyorum maalesef bana hic gercekci gelmiyor muhafazakar erkegin bekaret takmamasiİlerde muhtemelen kendim gibi bekarete önem vermeyen modern bir aileyle evlenme ihtimalim olursa benim ailemde muhafazakar ya o yüzden sorun yaşar mıyım diyor.
Kendi kafasında Bekarete önem vermeyen Erkeğin Ailesinin Modern Avrupai bir aile olacağı ihtimalini düşündüğü için böyle değişik bir kafa yapısına girmiş.
Kendisi muhafazakar aileden gelmiş ama bekarete önem vermiyor. Erkek de aynı şekilde olabilir. Ama erkeğin öyle olma ihtimalini hiç düşünmüyor.
Yaşı genç daha zamanla düşünceleri oturur. Normalde 1-2 dini yorum olurdu bu sefer hepiniz dini yorum yaptınız çok ilginç
Çevremde ki kadınların bakire olup olmadığıni, ne şekilde evlendiğini bilmiyorum çünkü banane. Farklı yaşam tarzlarında olan arkadaşlarım da oldu ama kimseyle bakire olup olmaması üzerine bir diyaloğa girmedim.Haklisinjz hazir degilim sanirim ancak hazir olmaya calisiyorum sanirim acele ediyorumpeki cevrenizde kimse oldu mu ailesi muhafazakar olup bakire olmayip evlenen sorun yasamayan
sevgilim bakir degil cunku onceden yasamis ve benimle de istiyor ben de onunla istiyorum. beni zorlamiyor kararini kendin ver ben saygi duyarim diyor ben de bu yüzden karar vermeye calisiyorum aradayim cunku.yani canim benim evlilik tarihin alinmis degil ki neden hazir olmaya calisiyorsun?? sorun burada.. kimse cinsellik yasamaliyim, yasamam lazim, yassayacagim dur psikolojimi hazirlayayim diye bu yola girmez.. evleniyorsan boyle olur..
sevgilin varsa cok seviyorsaniz birbirinizi adam sana yaklasir, birlikte olalim der.. sana da ters degilse hazir hissediyorsan olur.. boyle gelisir.. kimse sevgilim var simdi ardindan cinsellik gelmeli demiyor.. arkadasin mi var, internette mi okudun izledin nedir nereden etkilendin boyle? libidon mu cok yuksek yerinde mi duramiyorsun?
Evet oldu, yorumlarınız degerliydi benim icin tesekkur ediyorum guzelce cevapladiginiz icin. Hazir olmadigimi anladim tekrar ve acele etmemeye calisacagim cok sagolun.Çevremde ki kadınların bakire olup olmadığıni, ne şekilde evlendiğini bilmiyorum çünkü banane. Farklı yaşam tarzlarında olan arkadaşlarım da oldu ama kimseyle bakire olup olmaması üzerine bir diyaloğa girmedim.
Sadece ailesi muhafazakar olup eş ve ailesinin tam tersi olduğu evlilikler var etrafımda. Sorunuza cevap olmuş mudur bilmiyorum.
Zamanla büyüdükçe aslında ne kadar ihtimaller dahilinde olduğunu anlıcaksındır. Kafandaki kalıpları kendin dahi kıramamışken başkalarının sana empatiyle yaklaşmasını bekleyemezsin.evet ihtimal vermiyorum maalesef bana hic gercekci gelmiyor muhafazakar erkegin bekaret takmamasicunku ona zarar veren bir sey yok erkek cunku bu bakis acisina devam edebilir, ben muhafazakar aileden geldim ama onemsemiyorum cunku bana zarar veriyordu ben kadin oldugum icin. bundan dolayi ustune dusundum ve onemsiz bir sey oldugunu fark edebildim.
kiz kardesim olsa konu sahibi, veya yanimda olsa sarsardim kendine gel diye.. konu sahibinin sorusu su; cinsellik yasayacagim, evlenecek adam da bulurum da.. beni boyle kabul edecek adamin ailesi de baska bir fikirde olur.. benim ailem o fikirde degil.. anlasamayabilirler. ne yaparim sorun yasar miyim?Şunu demek istedim hani hem öyle diyorsun hem böyle diyorsun o halde neden konu açtın falan dediniz ya kızın sorusu çok basit aslında hatta ortada soru bile olmayabilir burda tonla kendi içindeki ikilemi, düşünceleri vs. Yazıp konu açan insan varken sırf bekaret, cinsellik diye kıza ayrı bir saldırma oldu..
Siz ne yaptiniz karar verebildiniz mi pekiBenim de buna çok yakın bir konum vardı. Muhabbet iki dakika içinde dine bağlanmış tahmin ettiğim gibi. Ben anlıyorum sizi ki anlamak pek zor da değil. Dindar değilim yorumlara Allah tan korkmuyor musun çok günah vs yazmanıza gerek yok sadece sosyolojik kültürel bir değerlendirme istiyorum demişsin, buna cevap olarak nasıl tamam dindar değilsin anladık falan yazar ki Türkçe bilen bir insan? Ne alakası var yani? Neyse gece gece başıma ağrılar girdi yine. Soruya cevap olarak da bu soruyu kendine soruyorsun bence hazır değilsindir. Hazır olduğunda anlarsın diye düşünüyorum
Tamamen suan olasılık naz alarak yazıyorum ilk ilişkinizi yaşadınız ayrıldınız belki bi iki kişiyle daha yaşadınız olmadı biriyle artık çok ciddisiniz evleniceksiniz ailenize gidip anne baba ben bakire değilim mi diyeceksiniz evleneceğiniz adama söylersiniz ki zaten sorabilir de belki bir muhabbette sizi gerçekten seviyorsa kabul eder eder etmesine ama ilk kavganizda önünüze bu konuyu getirebilir tabi karakteri bozuksaailesi muhafazakar olmayan biriyle evlenmek istersem eger ki cinsellik konusuna benim gibi bakan erkeklerin ailesi genelde muhafazakar olmuyor, aileler evlenmemizi istemezse hani sorun olur mu anlaminda soruyorum
Haklisiniz.. Muhafazakar erkek diye bir tur yok ne demek?Zamanla büyüdükçe aslında ne kadar ihtimaller dahilinde olduğunu anlıcaksındır. Kafandaki kalıpları kendin dahi kıramamışken başkalarının sana empatiyle yaklaşmasını bekleyemezsin.
Ayrıca muhafazakar erkek diye bir tür yok.
Bunu takan biriyle evlenmem sacma buluyorum bana saygi duymuyorsa onunla evlenmemyazdıklarından sadece kafama takılan şu sen muhafazakar bir çevreden geliyorsun ailen bekarete önem veriyor anladığım kadarıyla. ama senin için bekaret önemli değil.
peki evleneceğin kişi modern aile yapısına sahip olacaktır diyorsun da ya o bekarete önem verirse ne yapacaksın?
bence bu işin moderni muhafazakarı yok.benim ailem modern bir aile mesela ama ben kendim asla evlilik öncesi birşey yaşamazdım yaşamadım da.
bu şu an için tamamen tercih meselesi. ama ilerde evleneceğin adam için şans meselesi.
Evet oldu ve o anları ben yaşatmak isterdim dedi içinde ukte kaldı, ama kabullendi.. bilemezsinyasamak istiyorum onu seviyorum kotu hatirlamam guvenimi kiracak biri de degil kotu bir sey yapmaz kalbimi kirmaz, ayrilabilirim ben de o da ayrilabilir. peki sizin karsiniza sorun yapanlar cikti mi sonrdan neler oldu
sonra sen kararini bildir. yer saat mekan ayarlayin.. herkes soyunsun.. sevgilin onceden prezervatif almis olsunsevgilim bakir degil cunku onceden yasamis ve benimle de istiyor ben de onunla istiyorum. beni zorlamiyor kararini kendin ver ben saygi duyarim diyor ben de bu yüzden karar vermeye calisiyorum aradayim cunku.
Evet mantıksız onda hemfikiriz ama mantıksız olması konu açamayacağı, mantıksız sorusunu soramayacağı anlamına gelmiyor onu diyorum.kiz kardesim olsa konu sahibi, veya yanimda olsa sarsardim kendine gel diye.. konu sahibinin sorusu su; cinsellik yasayacagim, evlenecek adam da bulurum da.. beni boyle kabul edecek adamin ailesi de baska bir fikirde olur.. benim ailem o fikirde degil.. anlasamayabilirler. ne yaparim sorun yasar miyim?
ne derece mantikli bu soru? bu sorudan once cinsellikle ilgili problemleri var konu sahibinin. olmasa sizin dediginiz gibi konu bile acmaz kimseye eyvallahi olmaz yasar gecer, hayatina bakar..
Cok tesekkurler bakacagim <3Konumun linkini de atayım orada sizinkine nispeten daha faydalı olabilecek cevaplar vardıevlilik öncesi cinsellik
Merhaba öncelikle hakaret edecek, azarlayacak, yargılayacaklardan konuyu cevaplamamalarını rica ediyorum. Bunun dışında her türlü negatif pozitif görüşe açığım. Uzun olursa kusura bakmayın. Daha önce bir cinsel birliktelik yaşamadım. Şu an hayatımda biri de yok. Ama bundan sonra hayatıma girecek...www.kadinlarkulubu.com
Tamam ailenize o zaman ailenize bakire olmadığınızı söyliceksiniz yani. Dedigim gibi evleneceğiniz adam sizi severse ve o da sizin gibi geçmişte ilişki yaşamışsa kabul eder niye etmesin.evlenirken aileler sıkıntı yapar mi hem cinselligi dogal goren hem de ailelerimizin anlasabildigi birini bulabilir miyim diye actim basligi
Lütfen öncelikle cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olup olmadığının ispatını isteyin sonra başınıza daha dönülmez çoraplar örebilir biranlık zevkleriniz ..!sevgilim bakir degil cunku onceden yasamis ve benimle de istiyor ben de onunla istiyorum. beni zorlamiyor kararini kendin ver ben saygi duyarim diyor ben de bu yüzden karar vermeye calisiyorum aradayim cunku.