bekaret ile ilgili bir konu daha..

Konumun linkini de atayım orada sizinkine nispeten daha faydalı olabilecek cevaplar vardı

evet ihtimal vermiyorum maalesef bana hic gercekci gelmiyor muhafazakar erkegin bekaret takmamasi cunku ona zarar veren bir sey yok erkek cunku bu bakis acisina devam edebilir, ben muhafazakar aileden geldim ama onemsemiyorum cunku bana zarar veriyordu ben kadin oldugum icin. bundan dolayi ustune dusundum ve onemsiz bir sey oldugunu fark edebildim.

Haklisinjz hazir degilim sanirim ancak hazir olmaya calisiyorum sanirim acele ediyorum peki cevrenizde kimse oldu mu ailesi muhafazakar olup bakire olmayip evlenen sorun yasamayan
Çevremde ki kadınların bakire olup olmadığıni, ne şekilde evlendiğini bilmiyorum çünkü banane. Farklı yaşam tarzlarında olan arkadaşlarım da oldu ama kimseyle bakire olup olmaması üzerine bir diyaloğa girmedim.

Sadece ailesi muhafazakar olup eş ve ailesinin tam tersi olduğu evlilikler var etrafımda. Sorunuza cevap olmuş mudur bilmiyorum.

sevgilim bakir degil cunku onceden yasamis ve benimle de istiyor ben de onunla istiyorum. beni zorlamiyor kararini kendin ver ben saygi duyarim diyor ben de bu yüzden karar vermeye calisiyorum aradayim cunku.

Evet oldu, yorumlarınız degerliydi benim icin tesekkur ediyorum guzelce cevapladiginiz icin. Hazir olmadigimi anladim tekrar ve acele etmemeye calisacagim cok sagolun.

Zamanla büyüdükçe aslında ne kadar ihtimaller dahilinde olduğunu anlıcaksındır. Kafandaki kalıpları kendin dahi kıramamışken başkalarının sana empatiyle yaklaşmasını bekleyemezsin.
Ayrıca muhafazakar erkek diye bir tür yok.

kiz kardesim olsa konu sahibi, veya yanimda olsa sarsardim kendine gel diye.. konu sahibinin sorusu su; cinsellik yasayacagim, evlenecek adam da bulurum da.. beni boyle kabul edecek adamin ailesi de baska bir fikirde olur.. benim ailem o fikirde degil.. anlasamayabilirler. ne yaparim sorun yasar miyim?

ne derece mantikli bu soru? bu sorudan once cinsellikle ilgili problemleri var konu sahibinin. olmasa sizin dediginiz gibi konu bile acmaz kimseye eyvallahi olmaz yasar gecer, hayatina bakar..

Siz ne yaptiniz karar verebildiniz mi peki

yazdıklarından sadece kafama takılan şu sen muhafazakar bir çevreden geliyorsun ailen bekarete önem veriyor anladığım kadarıyla. ama senin için bekaret önemli değil.
peki evleneceğin kişi modern aile yapısına sahip olacaktır diyorsun da ya o bekarete önem verirse ne yapacaksın?
bence bu işin moderni muhafazakarı yok.benim ailem modern bir aile mesela ama ben kendim asla evlilik öncesi birşey yaşamazdım yaşamadım da.
bu şu an için tamamen tercih meselesi. ama ilerde evleneceğin adam için şans meselesi.

ailesi muhafazakar olmayan biriyle evlenmek istersem eger ki cinsellik konusuna benim gibi bakan erkeklerin ailesi genelde muhafazakar olmuyor, aileler evlenmemizi istemezse hani sorun olur mu anlaminda soruyorum
Tamamen suan olasılık naz alarak yazıyorum ilk ilişkinizi yaşadınız ayrıldınız belki bi iki kişiyle daha yaşadınız olmadı biriyle artık çok ciddisiniz evleniceksiniz ailenize gidip anne baba ben bakire değilim mi diyeceksiniz evleneceğiniz adama söylersiniz ki zaten sorabilir de belki bir muhabbette sizi gerçekten seviyorsa kabul eder eder etmesine ama ilk kavganizda önünüze bu konuyu getirebilir tabi karakteri bozuksa

Haklisiniz.. Muhafazakar erkek diye bir tur yok ne demek?

Bunu takan biriyle evlenmem sacma buluyorum bana saygi duymuyorsa onunla evlenmem

yasamak istiyorum onu seviyorum kotu hatirlamam guvenimi kiracak biri de degil kotu bir sey yapmaz kalbimi kirmaz, ayrilabilirim ben de o da ayrilabilir. peki sizin karsiniza sorun yapanlar cikti mi sonrdan neler oldu
Evet oldu ve o anları ben yaşatmak isterdim dedi içinde ukte kaldı, ama kabullendi.. bilemezsin

sevgilim bakir degil cunku onceden yasamis ve benimle de istiyor ben de onunla istiyorum. beni zorlamiyor kararini kendin ver ben saygi duyarim diyor ben de bu yüzden karar vermeye calisiyorum aradayim cunku.
sonra sen kararini bildir. yer saat mekan ayarlayin.. herkes soyunsun.. sevgilin onceden prezervatif almis olsun

ahh canimin ici.. cinsellik bu degil.. adamin ihtiyaclarina arac oluyorsun bu durumda.. cinsellik cok daha dogal gelisen.. cok daha insana kendini iyi hissettiren bir sey. sen bu adama evet dersen yuzde bin bes yuz pisman olacaksin.. adam tabi ister onceden yasamis, su anda ihtiyaci var.. sevgilisiyle gidermek isteyecek bu ihtiyaci. ama sonra sen ella'lara saldiracaksin hamile miyim psikolojisiyle regl bekleyeceksin..

Evet mantıksız onda hemfikiriz ama mantıksız olması konu açamayacağı, mantıksız sorusunu soramayacağı anlamına gelmiyor onu diyorum.

Cok tesekkurler bakacagim <3

Beden senin, karar senin, hayatındaki sorumluluklar senin, kimseye hesap vermek zorunda değilsin kocan da dahil... Erkeklerin bu tarz konularda kadınları eleştirecek en son varlıklar olduğunu savunanlardanım. Sana sadece bi abla olarak vereceğim tavsiye sana gerçekten saygı duyan ve seven biri ile bunu yaşaman. Bir hemcinsimin ona değer veren seven bir erkekle bu duyguyu yaşamasını isterim, kendisini aşağılanmış ya da kullanılmış hissettirecek birisi ile değil. Ayrıca seni gerçekten seven bi erkek ailenin ne maddi ne manevi yönünü sorgulamaz. Şuan kafanda bu tarz soru işaretlerinin olması çok normal... Ama acele etme, gözlemle, bu konuda sana baskı gelirse kesinlikle boyun eğme, istemediğin hiç bir şeyi yapma. Cinsellikten önce yaşaman gereken o kadar güzel duygular var ki :)

evlenirken aileler sıkıntı yapar mi hem cinselligi dogal goren hem de ailelerimizin anlasabildigi birini bulabilir miyim diye actim basligi
Tamam ailenize o zaman ailenize bakire olmadığınızı söyliceksiniz yani. Dedigim gibi evleneceğiniz adam sizi severse ve o da sizin gibi geçmişte ilişki yaşamışsa kabul eder niye etmesin.

Lütfen öncelikle cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olup olmadığının ispatını isteyin sonra başınıza daha dönülmez çoraplar örebilir biranlık zevkleriniz ..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…