-
- Konu Sahibi normalperson112263
Siz şunları yazarken ciddi misiniz?? Artık sıkıldım yani her konu Fake mi diye sormaktan ama maaşallah her yeni üye olağan dışı konular açıyor.. Ne sormak istediniz bize anlayamadım ki?? Bakireliği önemseyen bir erkek bulursun elbet dersek şuan ki erkek arkadaşınızla ilişkiye gireceksiniz?? Ama yok sizin aileniz de muhafazakarmış Bakireliği önemsemeyen bir erkek sizin aileden kız almaz dersek Bakireliği koruyarak cinsellik yaşayacaksınız öyle mi ??Öncelikle herkese merhaba, ben üniversite öğrencisi bi genç kızım. Buyuksehirde yaşıyorum iyi bir okuldayim cevrem iyi. Yakın zamanda bir erkek arkadaşım oldu ve haliyle hayatıma yeni bir alan eklendi, cinsellik. Henüz bir şey yapmadık ama olabileceğini biliyorum ki erkek arkadaşımla ayrılsam bile genel olarak hayatımda ne yapacağımı düşünüyorum bu konuda. Etrafımda cinsellik yaşayan birçok kız var ancak genelde modern ailelerden geliyorlar. Ben muhafazakar bi ailede büyüdüğüm için sanki bakire olmamak hep yargilanir gibi hissediyorum. Ilerde baska biri bana bu konuda sıkıntı cikarirsa ya da bakire degilim diye eglenip geceyim gozuyle bakarsa diye korkuyorum. Aslinda dedigim gibi cevrem cok modern ancak kucukken yetistirildigim cevreden dolayi hala oyle hissediyorum sanirim. Bir yandan da belli bi dusunceye ulasamamis erkekle ben evlenmek istemem yani buna takan biriyle. Birçok baslik okudum bunu umursamayan cok erkek oldugu soyleniyor ki bence de oyle ancak sizce evlenirken ailem sorun olur mu bu konuda. Bekareti takmayan erkekler genelde modern ailelerden geliyorlar bu yuzden benim aileme sahip olan biriyle evlenmek istemezler gibi geliyor. Bu konuda etrafinizda gordugunuz ornekler nelerdir sizce kendi dogrularimla yasayip kendim gibi bir erkek bulabilir miyim ve ailem sorun olur mu yoksa sorun olmaz mi boyle bir durumda. Simdiden tesekkurler cevaplarinizi bekliyorum ve lutfen dine baglamayin cunku dindar degilim.
Ne kadar takilmışsın bu konuya.Hayir soyle ki bekaret takmayan erkegin ailesi muhafazakar olmaz o yuzden benim ailemle anlasamaz ve evlenemeyiz aileler anlasamadigi icin diye dusunuyorum
korunmayi biliyorum herhaldeEvet aynen öyle. Anlatınca da dinlemiyorlar. Ne diyelim ki. Her zaman risk vardır cinsellik varsa..
Oyle biraz :/Siz şunları yazarken ciddi misiniz?? Artık sıkıldım yani her konu Fake mi diye sormaktan ama maaşallah her yeni üye olağan dışı konular açıyor.. Ne sormak istediniz bize anlayamadım ki?? Bakireliği önemseyen bir erkek bulursun elbet dersek şuan ki erkek arkadaşınızla ilişkiye gireceksiniz?? Ama yok sizin aileniz de muhafazakarmış Bakireliği önemsemeyen bir erkek sizin aileden kız almaz dersek Bakireliği koruyarak cinsellik yaşayacaksınız öyle mi ??
Çok güzel yazmışsın teyzem, eline koluna sağlık tam olarak durum buNe kadar takilmışsın bu konuya.
Ailem muhafazakar ben değilim diyorsun ama gayet ailenin izlerini taşıyorsun üzerinde.
Evliliği daha 20 yaşında bu kadar çok kafana takıyor olmanı neye bağlıyorsun mesela?.
Olmaya, girmeye çalıştığin bir kimlik var ama şuan üzerinde emanet duruyor fazlasıyla.
Eksik olma evladım.Çok güzel yazmışsın teyzem, eline koluna sağlık tam olarak durum bu
Ben boyle buyudum kesinlikle evlenecegimi evlenmek zorunda oldugumu evlenince cinsellik yasayacagim dusundurtuldu annem bana bakire olmayanlar evlenemez vesaire derdi, tampon kullanmak istedigimde bile cok sert tepkiler aldim bekaretin gider falan diye. 20 yasindayim hayatla ilgili kendi fikirlerim oturmaya basliyor ama kafamda oyle bir yer etmisler ki arada kaliyorum istedigim seyleri yasayamiyorum ve bunun tek sebebi buyume seklim farkli yetisseydim kesinlikle boyle sorun olmayacakti benim icin.Ne kadar takilmışsın bu konuya.
Ailem muhafazakar ben değilim diyorsun ama gayet ailenin izlerini taşıyorsun üzerinde.
Evliliği daha 20 yaşında bu kadar çok kafana takıyor olmanı neye bağlıyorsun mesela?
Olmaya, girmeye çalıştığin bir kimlik var ama şuan üzerinde emanet duruyor fazlasıyla.
Inanin ki neden bu dusunceler icerisindeyim ben de bilmiyorum sacma oldugunun da farkindayim ancak dusunuyorum iste. Evet okuyorum kendi parami kazanacagim kimseye muhtac olmam asla ama evlenmeye takmisim kafayi neden bilmiyorum. Evlenmek zorunda hissediyorum o yuzden surekli evlilikle ilgili seyler dusunuyorum.Canim farzet ki bi kizin ailesi muhafazakar, kiz bakire degil hemde modern bir ailenin ogluyla evlendi? Aileler sorun cikarmadi( surekli bunu soyledigin icin diyorum) evlenene kadar o kisi ilk iliski yasagidin sevgilin olur veya olmaz ne degisecek. Aradan birileri cikip evlendim dese hemen gidip bekaretini mi bozduracaksin? Evlenene kadar her sevgilinle atesli geceler sonrasi, aman bununla evlenmesem de nasilsa baskalari evlenmis aileleri de sıkıntı çıkarmamış diye vicdanını mi rahatlatacaksın? modern cocuk gelip seni evine es mi yapsın diye bekleyeceksin.. Yani kusura bakma tutturmuşsun bi iliski yasamak isteği,dindar degilim, muhafazakar aile, aileni kabul etmeyecek olan modern damat ve ailesi, evlenemezsem diye korkuyorum falan filan. Üniversite okuyorsun tek düşündüğün sey bu mu gercekten? Bekaretimi kaybedersem evlenenem diye korkuyorsan yaşamayacaksın o zaman. Evlenip kocanın sana para vermesini mi bekleyeceksin. Okulunu bitir kendi ayaklarin uzerinde saglam bir sekilde dur. Bu süreçte istersende cinsellik yaşa(bence yaşama) ama bil ki birilerine muhtac olmayacaksin. Bekaretin yok diye seni kabul etmeyen adama da ihtiyacın olmasın, seni istemeyecek olan ailene de!!
Ay yanlis okumuşum bakireligi koruyarak girmem cinsel iliskiye ya tam girerim ya yapmam o ne oyle kendimi mi kandifacagimkorunmayi biliyorum herhalde
Oyle biraz :/
Şimdi de sevgilinin etkisindesin ama.Ben boyle buyudum kesinlikle evlenecegimi evlenmek zorunda oldugumu evlenince cinsellik yasayacagim dusundurtuldu annem bana bakire olmayanlar evlenemez vesaire derdi, tampon kullanmak istedigimde bile cok sert tepkiler aldim bekaretin gider falan diye. 20 yasindayim hayatla ilgili kendi fikirlerim oturmaya basliyor ama kafamda oyle bir yer etmisler ki arada kaliyorum istedigim seyleri yasayamiyorum ve bunun tek sebebi buyume seklim farkli yetisseydim kesinlikle boyle sorun olmayacakti benim icin.
Kuzum burada spralle korunurken hamile kalan, ilaç kullandığı halde hamile kalan, prezervatif yırtılıp hamile kalan hatta ve hatta yumurtalıklarını bağlattığı halde hamile kalan çookkkk insan var.. O yüzden cinsellik varsa risk her zaman vardır.. Daha 20 yayındasın. Doğruyu ve yanlışı şuan anlayamıyorsun.. Aklında ve kalbinde bir acaba olduğu için buraya konu açtın.. Hayat senin hayatın birşeyleri yaşayıp tecrübe etmeden anlayamazsın ama burada tecrübe eden ablaların sana yapma diyorsa bir bildikleri vardır.. Tekrar diyorum arkasında duramayacağın birşey sakın yapma.. Pişman olacaksan sakın yapma..korunmayi biliyorum herhalde
Oyle biraz :/
Evet su anda da sevgilimin etkisinde kaldim.. Peki ne yapmaliyim bir gun kararlarim oturur mu sizce? Ve cinsellik yasamak da istiyorum aslinda yani tamamen etki altinda kalmak da denemez.Şimdi de sevgilinin etkisindesin ama.
O cinsellik yaşamayi istemeseydi şuan bu kadar ikilemde kalmayacaktin değil mi?
O yüzden şuan yaşamamalisin diyorum.
Kendi fikirlerin tam oturmadan ailen yasa sevgilin farketmez sonrasında üzülme ihtimalin olan şeyler yaşama diyorum.
Yine de sen bilirsin.
Aynen erkekler bakire olmayan kadınlara tek gecelik ilişki diye bakıyor ve paçavra gibi bir kenara atıyor bu bir ikincisinde kardeism biz müslümanın neden hemen tanıdığınız erkeklere hemen yatayım modundasiniz anlamadimÖncelikle herkese merhaba, ben üniversite öğrencisi bi genç kızım. Buyuksehirde yaşıyorum iyi bir okuldayim cevrem iyi. Yakın zamanda bir erkek arkadaşım oldu ve haliyle hayatıma yeni bir alan eklendi, cinsellik. Henüz bir şey yapmadık ama olabileceğini biliyorum ki erkek arkadaşımla ayrılsam bile genel olarak hayatımda ne yapacağımı düşünüyorum bu konuda. Etrafımda cinsellik yaşayan birçok kız var ancak genelde modern ailelerden geliyorlar. Ben muhafazakar bi ailede büyüdüğüm için sanki bakire olmamak hep yargilanir gibi hissediyorum. Ilerde baska biri bana bu konuda sıkıntı cikarirsa ya da bakire degilim diye eglenip geceyim gozuyle bakarsa diye korkuyorum. Aslinda dedigim gibi cevrem cok modern ancak kucukken yetistirildigim cevreden dolayi hala oyle hissediyorum sanirim. Bir yandan da belli bi dusunceye ulasamamis erkekle ben evlenmek istemem yani buna takan biriyle. Birçok baslik okudum bunu umursamayan cok erkek oldugu soyleniyor ki bence de oyle ancak sizce evlenirken ailem sorun olur mu bu konuda. Bekareti takmayan erkekler genelde modern ailelerden geliyorlar bu yuzden benim aileme sahip olan biriyle evlenmek istemezler gibi geliyor. Bu konuda etrafinizda gordugunuz ornekler nelerdir sizce kendi dogrularimla yasayip kendim gibi bir erkek bulabilir miyim ve ailem sorun olur mu yoksa sorun olmaz mi boyle bir durumda. Simdiden tesekkurler cevaplarinizi bekliyorum ve lutfen dine baglamayin cunku dindar degilim.
Neden evlenmeden yaşamak istiyosun bu tamamen ozentilik ne yazık ki ! Sakın yapma sana kardeş abla tavsiyesi kendini koruEvet su anda da sevgilimin etkisinde kaldim.. Peki ne yapmaliyim bir gun kararlarim oturur mu sizce? Ve cinsellik yasamak da istiyorum aslinda yani tamamen etki altinda kalmak da denemez.
Sirf bu yuzden cinsellik yasamayayim mi ki yani herkes yasiyor kimse de hamile kalmiyor evlenecegim ne malum belki evlenecegim biri cikmayacak karsima o zaman olene kadar cinsellik yasamayayim miKuzum burada spralle korunurken hamile kalan, ilaç kullandığı halde hamile kalan, prezervatif yırtılıp hamile kalan hatta ve hatta yumurtalıklarını bağlattığı halde hamile kalan çookkkk insan var.. O yüzden cinsellik varsa risk her zaman vardır.. Daha 20 yayındasın. Doğruyu ve yanlışı şuan anlayamıyorsun.. Aklında ve kalbinde bir acaba olduğu için buraya konu açtın.. Hayat senin hayatın birşeyleri yaşayıp tecrübe etmeden anlayamazsın ama burada tecrübe eden ablaların sana yapma diyorsa bir bildikleri vardır.. Tekrar diyorum arkasında duramayacağın birşey sakın yapma.. Pişman olacaksan sakın yapma..
Ben musluman degilim hemen yatayim modunda da degilim seviyoruz birbirimizi o yuzden istiyorum ayrica her erkek ayni degil cevreniz kotu sanirimAynen erkekler bakire olmayan kadınlara tek gecelik ilişki diye bakıyor ve paçavra gibi bir kenara atıyor bu bir ikincisinde kardeism biz müslümanın neden hemen tanıdığınız erkeklere hemen yatayım modundasiniz anlamadim
Neden düşünüyorsun biliyor musun? Tv de dizilerde, internette o kadar cok soktular ki gözümüzün içine modern aile adı altında ki evlatlarin cinsellik yasamalarini, bir ara moda oldu resmen evlenmeden once hamile kalan unluler geziyordu heryerde. dizilerde herkes birbirine bakis atip sonra solugu yatakta alir oldu? Erkekler sevgililerinden artık 2. Gunde cinsellik bekler oldu. Baski yapip seni seviyorum, evlenicem, ben senin ilkin olucam, universite okuyorsun artik ailenden mi korkuyorsun izin alacaksin.... daha bir cok örnek cümle.. aklını başına topla bence ve daha ne oldugunu fark edemedigin duygular ve hazlar için yanlış kararlar verme. Sana abla tavsiyesi.. burada bir kadin sirf bu sebeplerden üzülse, cikmaza girse bizde üzülüyoruz gercekten.Inanin ki neden bu dusunceler icerisindeyim ben de bilmiyorum sacma oldugunun da farkindayim ancak dusunuyorum iste. Evet okuyorum kendi parami kazanacagim kimseye muhtac olmam asla ama evlenmeye takmisim kafayi neden bilmiyorum. Evlenmek zorunda hissediyorum o yuzden surekli evlilikle ilgili seyler dusunuyorum.