bekaret ile ilgili bir konu daha..

Adriana Lima bile bekaretini evliliğe sakladı.
Benim içinde ilk deneyim önemli ve bunu bugün var olup yarın yanımda olmayacakla deneyimlemek istemem. Herzaman yanımda olacak kişiyle de zaten evlenirim. Bu yüzden bence evliliği beklemek gerek.

sonra sen kararini bildir. yer saat mekan ayarlayin.. herkes soyunsun.. sevgilin onceden prezervatif almis olsun :kızgın:

ahh canimin ici.. cinsellik bu degil.. adamin ihtiyaclarina arac oluyorsun bu durumda.. cinsellik cok daha dogal gelisen.. cok daha insana kendini iyi hissettiren bir sey. sen bu adama evet dersen yuzde bin bes yuz pisman olacaksin.. adam tabi ister onceden yasamis, su anda ihtiyaci var.. sevgilisiyle gidermek isteyecek bu ihtiyaci. ama sonra sen ella'lara saldiracaksin hamile miyim psikolojisiyle regl bekleyeceksin..
ortam var zaten olay o degil tabi ki onceden bir sey ayarlamayacagim.

peki o dogru insanin ailesi muhafazakar degilse cunku genelde oyle oluyor cinsellige dogal bir sey gozuyle bakan erkekler,bu durumda aileler anlasamaz evlenemeyiz diye korkuyorum.
Ailelerin anlaşması ile doğru insanın bağlantısını anlayamadım. Zaten sorunun bu olduğunu da zannetmiyorum. Siz şu an üzerinizde bu konuda baskı hissediyorsunuz. Aileler konusu ile de savunma mekanizması oluşturmuşsunuz sanki. Önce siz kendi kararınızı verin boşverin aileleri doğmamış çocuğa don biçmeyin. Nasıl bir senaryo düşünüyorsunuz? Evet bizim oğlan bakir değil sizin kızda durum nedir sayın dünür şeklinde bir muhabbet mi bekliyorsunuz gelecekte.

Adriana Lima bile bekaretini evliliğe sakladı.
Benim içinde ilk deneyim önemli ve bunu bugün var olup yarın yanımda olmayacakla deneyimlemek istemem. Herzaman yanımda olacak kişiyle de zaten evlenirim. Bu yüzden bence evliliği beklemek gerek.
Bir avukat olarak söylemek isterim ki
"sonsuza dek süren o mükemmel evliliklerden" iyi para kazanıyoruz :)

Siz ne yaptiniz karar verebildiniz mi peki :KK43:
Farkında olmadan o kadar baskılanmışım ki benimki karar verip vermeme olayının dışında artık. Hiçbir cinsel isteğim kalmadı gibi hissediyorum bazen. ''Aman cinsellik olmayıversin hayatımda; kendimi böyle strese sokacağıma, yok insanlar ne düşünür, yok eşim ne der, yok doğrusu ne diye düşüneceğime'' gibi bir noktaya geldim istemsizce. Ama bulunduğum noktadan hiç hoşnut değilim. Yani olay cinsellik yaşamayı aşırı istemek, libido falan değil. Kimsenin cinsel istekten yandığı öldüğü bittiği için bu tip bir konunun üstüne böyle detaylı düşüneceğini sanmıyorum. Sorun hiçbir açıdan bana ters gelmeyen, mantıksız, yanlış bulmadığım bir eylemi nedensizce yapamıyor oluşum. Bu bana dokunuyor işte. Hayatımı kendi fikirlerime göre değil başkalarının fikirlerine göre şekillendiriyor olmam bana dokunuyor. Sonuç olarak cinsellik yaşamadım.

haklisiniz degmez.. ben de boyle dusunuyorum. peki cevrenizde var mi ailesi muhafazakar olan ama kendisi bekareti takmayan iyi bir erkekle evlenen?
Var. Sen yaptığın şey hakkında hesap veren bir tavırda olmazsan senin de olur. Hesap verirsen, eksik hissedersen yandın, daha çok üstüne gelinir.

Bir avukat olarak söylemek isterim ki
"sonsuza dek süren o mükemmel evliliklerden" iyi para kazanıyoruz :)
Sen avukat mıydın Lexa, bende diyorum bu laf cambazlığı nereden geliyor 😄 bir aydınlanma yaşadım şuan :KK70:

Farkında olmadan o kadar baskılanmışım ki benimki karar verip vermeme olayının dışında artık. Hiçbir cinsel isteğim kalmadı gibi hissediyorum bazen. ''Aman cinsellik olmayıversin hayatımda; kendimi böyle strese sokacağıma, yok insanlar ne düşünür, yok eşim ne der, yok doğrusu ne diye düşüneceğime'' gibi bir noktaya geldim istemsizce. Ama bulunduğum noktadan hiç hoşnut değilim. Yani olay cinsellik yaşamayı aşırı istemek, libido falan değil. Kimsenin cinsel istekten yandığı öldüğü bittiği için bu tip bir konunun üstüne böyle detaylı düşüneceğini sanmıyorum. Sorun hiçbir açıdan bana ters gelmeyen, mantıksız, yanlış bulmadığım bir eylemi nedensizce yapamıyor oluşum. Bu bana dokunuyor işte. Hayatımı kendi fikirlerime göre değil başkalarının fikirlerine göre şekillendiriyor olmam bana dokunuyor. Sonuç olarak cinsellik yaşamadım.
Tamamen ayni dusunuyoruz ve bizi rahatsiz eden seyler de ayni.. Senin konunu okudum senin de ailen muhafazakarmis bence bizi bu duruma sokan sey bu.. Ben evlenmeden ince yapacagimi biliyorum ancak daha zamani degil, biraz daha bekleyecegim sadece ama bunlarj asacagimi dusunuyorum. Eger senin de ailen disinda kendi cevren iyiyse bence sen de asacaksindir bunu ozellikle sevgilin olunca.

sonra konu aciyorlar surtunmeyle iliski yasadim, sevgilim disari bosaldi, test yaptim hamile miyim, kafayi yiyecegim reglim gelmedi.. ertesi gun hapi aldim yine de hamile olabilir miyim.. :kızgın:
Evet aynen öyle. Anlatınca da dinlemiyorlar. Ne diyelim ki. Her zaman risk vardır cinsellik varsa.. :KK6:

Ailelerin anlaşması ile doğru insanın bağlantısını anlayamadım. Zaten sorunun bu olduğunu da zannetmiyorum. Siz şu an üzerinizde bu konuda baskı hissediyorsunuz. Aileler konusu ile de savunma mekanizması oluşturmuşsunuz sanki. Önce siz kendi kararınızı verin boşverin aileleri doğmamış çocuğa don biçmeyin. Nasıl bir senaryo düşünüyorsunuz? Evet bizim oğlan bakir değil sizin kızda durum nedir sayın dünür şeklinde bir muhabbet mi bekliyorsunuz gelecekte.
Hayir soyle ki bekaret takmayan erkegin ailesi muhafazakar olmaz o yuzden benim ailemle anlasamaz ve evlenemeyiz aileler anlasamadigi icin diye dusunuyorum

X