bekaret ile ilgili bir konu daha..

ailemin gorme ihtimali yok emin olun, ben dogal bir sey olarak goruyorum aslinda evlenecegim kisi de dogal bir sey olarak gormeli ancak diyorum ya evlenecegim kisinin ailesi buyuk ihtimalle muhafazakar olmayacak cunku muhafazakar aileden cikan erkekler cok takiyor genelde bekarete. Bu yuzden evlenirken aileler anlasamazsa sıkıntı cikar mi bunu soruyorum yani cocuk bana aileler anlasamiyor evlenemeyiz der mi?
bunun cevabini bilemeyiz.. oyle ornek burada cok okuyabilirsin. cinsellikle ilgili aklina yatmayan seyler var.. taa nereleri dusunuyorsun. cok manasiz.. acele etme diyoruz biz de iste.

Gerçekten bununla yaşamak istiyorum asla bu anı kötü hatırlamam diyorsan yaşa
Zira ben yaşadım , anlaşamadık ayrıldık ams mükemmel hatırlıyorum, sadece kendime saygım pürüzlendi , biraz daha özel hissederdim kendimi ve vücudumu, bir de karşına biri çıkarsa bu konudaki fikrini bilemezsin işte o düşündürür yorabilir seni 😔 her şey gönlünce olsun yaşamak için yaşama sakın çokta gerekli değil

herkesin etrafinda iyi kotu ornekler vardir. yazabilir buradan size.. bekarete onem vermeyip doyasiya yasayan, sonra bir erkekle evlenip cocuk yapan simdi cok mutlu olan bir ornek de vardir, kendini rezil etmis degersizlestirmis pespaye hayat yasayan ornek de vardir. madenmher seyi biliyorsunuz 'dogrusunu' duymaya ihtiyaciniz yok.. bu orneklere neden ihtiyaciniz var? kendi kafanizdaki dogruyu yasayin gecin. bu ikinci kendinizle celismeniz..
Kaynanaların şirret olanlarıda var İyi olanları da var madem öyle neden yüzlerce konu açılıyor ve bugüne dek bu tarz bir şey yazmadınız o konulara?
Şu konuya dini yorum yapan kimseler azcık sakin olsaydı "ikilemde olan azcık yumuşak ve düzgün bir tavırla yaklaşılsa sizin o rezillik diye tabir ettiğiniz olaydan bile vazgeçebilecek biriyken takındığınız saldırgan tavırla karşınızdaki kişiyi savunduğunuz fikirden daha da uzakşaştırdığınızı bilseydiniz keşke...
Evet evlenememekten korkuyorum cunku dedigim gibi muhafazakar aileye sahip erkekler genelde bekarete cok takik oluyorlar benim bulacagim erkegin ailesi buyuk ihtimal muhafazakar olmayacak ve ailelerimiz anlasamayacak, aileler anlasamazsa da evlenemeyiz diye korkuyorum..
İyi bir okulda iyi bir bölümde iyi bir çevreye sahip bir kadın evlenememekten korkmaz aşkım çünkü seçilen değil seçen taraf olur.
Ya sandığın gibi modern değilsin ya da Çevren, okulun sandığın gibi iyi değil.
Ailenle sorun yaşarmısın meselesine gelirsek kendi paranı kazandığın zaman ailenin senin bacak aranla ilgili düşünceleri veya yaptırımları çok önem arz etmez.
Ben gayet rahat kafasına göre takılan , evlenmediği halde o mükemmel ve sadece seçilmiş evli kişilere has olan cinselliği tatmış ve bu konuda sorunu olmayan biri olarak bence Sen yapmamalısın diyorum çünkü fikirlerin, düşüncelerin henüz olgunlaşmamış çok belli biraz daha zaman ver kendine bence 😘

Öncelikle cinselliğe bakış acını netleştir. Daha sonra detaylari düşün derim. Helal haram olması durumu seni etkiliyor mu. Onları da düşündükten sonra olsun
Helal haram etkilemiyor o yuzden belirttim dindar degilim diye, ben cinselligi evlilik oncesi yasanilabilir goruyorum. Imzayla kazanilan bir sey oldugunu dusunmuyorum sadece gelecek ile ilgili kaygi duyuyorum.

Gerçekten bununla yaşamak istiyorum asla bu anı kötü hatırlamam diyorsan yaşa
Zira ben yaşadım , anlaşamadık ayrıldık ams mükemmel hatırlıyorum, sadece kendime saygım pürüzlendi , biraz daha özel hissederdim kendimi ve vücudumu, bir de karşına biri çıkarsa bu konudaki fikrini bilemezsin işte o düşündürür yorabilir seni 😔 her şey gönlünce olsun yaşamak için yaşama sakın çokta gerekli değil
yasamak istiyorum onu seviyorum kotu hatirlamam guvenimi kiracak biri de degil kotu bir sey yapmaz kalbimi kirmaz, ayrilabilirim ben de o da ayrilabilir. peki sizin karsiniza sorun yapanlar cikti mi sonrdan neler oldu

hic evlenen olmadi etrafimda o yuzden bu konulari hic bilmiyorum ailelerin anlasmasi cok onemli midir bir insan icin bunu bilmiyorum :KK43: ben su an hayattayim ve cinsellik benim icin bir tabu degil yasamak istiyorum, karsimda da bakir erkek aramam yani bu beni ilgilendirmez dusuncesindeyim cunku ancak endiseleniyorum ileride kendime uygun birini bulsam da aileler anlasamazsa diye bu sekilde iste..
İlişkilerde tercih edilen değil tercih eden taraf olmayı bir düşünsen keşke.

Aileleri de bu kadar kafana takma.

Gerçekten hazır değilsin birşeyleri yaşamaya.

Buradan anlaşılıyor çok rahat.

Kaynanaların şirret olanlarıda var İyi olanları da var madem öyle neden yüzlerce konu açılıyor ve bugüne dek bu tarz bir şey yazmadınız o konulara?
Şu konuya dini yorum yapan kimseler azcık sakin olsaydı "ikilemde olan azcık yumuşak ve düzgün bir tavırla yaklaşılsa sizin o rezillik diye tabir ettiğiniz olaydan bile vazgeçebilecek biriyken takındığınız saldırgan tavırla karşınızdaki kişiyi savunduğunuz fikirden daha da uzakşaştırdığınızı bilseydiniz keşke...

İyi bir okulda iyi bir bölümde iyi bir çevreye sahip bir kadın evlenememekten korkmaz aşkım çünkü seçilen değil seçen taraf olur.
Ailenle sorun yaşarmısın meselesine gelirsek kendi paranı kazandığın zaman ailenin senin bacak aranla ilgili düşünceleri veya yaptırımları çok önem arz etmez.
Ben gayet rahat kafasına göre takılan , evlenmediği halde o mükemmel ve sadece seçilmiş evli kişilere has olan cinselliği tatmış ve bu konuda sorunu olmayan biri olarak bence Sen yapmamalısın diyorum çünkü fikirlerin, düşüncelerin henüz olgunlaşmamış çok belli biraz daha zaman ver kendine bence 😘
cevrem gercekten iyi istanbulun en iyi 3 universitesinden birisindeyim diyeyim belli etmek istemiyorum ne olur ne olmaz diye. ne guzel ki siz kendi dogrularinizla yasayabilmissiniz. aile konusunda ise anlatamamisim kendimi, benim sevtigim erkegin ailesi buyuk ihtimalle muhafazakar olmaz gibi geliyor bana cunku bu konuda acik dusunen erkekler genelde mubafazakar olmayan ailelerden geliyorlar.evlenecegimde aileler anlasamayacak bu durumda ve karsimdaki kisi bu yuzden evlenmek istemezse sorunlar olursa diye korkuyorum. peki siz bu endiselerden geçtiniz mi aileniz muhafazakar mi eger sordugum sey ozel degilse cevaplarsaniz cok sevinirim.

ailem beni guzel yetistirdi ben iyi bir insanim zaten evlilik oncesi cinsellik yasamak insanin kendi tercihidir bu bana gore yanlis bir sey degil seviyorsa insan yasayabilir bence bu baskasini ilgilendirmemeli ilerideki erkek arkadasimi da ilgilendirmez çünkü benim kararim bu tercihim. tesekkurler yorum icin ama bu konuda ailemle ayni dusunmek zorunda degilim benim hayatim cunku onlarin degil. kotu bir sey oldugunu da dusunmuyorum dindar degilim.
O zaman neden bu konuyu açtınız madem madem bizi ve diger girecek olan erkekleri ilgilendirmiyorsa.. 🙆 bakın keyfinize niye burdasınız?

bana cevaben yazdiginiz kismi uc kere okudum ama inanin anlamadim.. ne kaynanasi.. ne fikri savunmasi.. ileride pisman olacaksan yasama acele etme diyorum gunah vs mi demisim bir yerde?
hangi konuya ne yazdigimi yazmadigimi nerden biliyorsunuz 4 bin mesajimin hepsini mi okudunuz?

anladigim tek kismi savunayim.. evet cinselligi eline yuzune bulastiran, dogal akisinda yasamayan, kendini rezil eden, hamile kalan, cocuk aldiran, istemedigi halde erkegin sapik tekliflerine hayir diyemeyen, cinsel hastalik bulasan, evli adamla takilan, bekaretim yok nasilsa bir kere bozuldu diye her gun bir baskasiyla takilan, okulu ideallerini birakan.. cinselligi kullanarak kolay yoldan zengin koca pesine dusen cok ornek var.. evet bu durumda cinsellik rezillik oluyor.

Benim de buna çok yakın bir konum vardı. Muhabbet iki dakika içinde dine bağlanmış tahmin ettiğim gibi. Ben anlıyorum sizi ki anlamak pek zor da değil. Dindar değilim yorumlara Allah tan korkmuyor musun çok günah vs yazmanıza gerek yok sadece sosyolojik kültürel bir değerlendirme istiyorum demişsin, buna cevap olarak nasıl tamam dindar değilsin anladık falan yazar ki Türkçe bilen bir insan? Ne alakası var yani? Neyse gece gece başıma ağrılar girdi yine. Soruya cevap olarak da bu soruyu kendine soruyorsun bence hazır değilsindir. Hazır olduğunda anlarsın diye düşünüyorum

İlişkilerde tercih edilen değil tercih eden taraf olmayı bir düşünsen keşke.

Aileleri de bu kadar kafana takma.

Gerçekten hazır değilsin birşeyleri yaşamaya.

Buradan anlaşılıyor çok rahat.
Haklisinjz hazir degilim sanirim ancak hazir olmaya calisiyorum sanirim acele ediyorum :KK43: peki cevrenizde kimse oldu mu ailesi muhafazakar olup bakire olmayip evlenen sorun yasamayan

Aileniz konusunda nasıl bir sıkıntı yaşayabilirsiniz? Ailenize tutup sevgilimle birlikte oldum mu diyeceksiniz. Kimsenin bunu dediğini düşünmüyorum.
İlerde muhtemelen kendim gibi bekarete önem vermeyen modern bir aileyle evlenme ihtimalim olursa benim ailemde muhafazakar ya o yüzden sorun yaşar mıyım diyor.
Kendi kafasında Bekarete önem vermeyen Erkeğin Ailesinin Modern Avrupai bir aile olacağı ihtimalini düşündüğü için böyle değişik bir kafa yapısına girmiş.
Kendisi muhafazakar aileden gelmiş ama bekarete önem vermiyor. Erkek de aynı şekilde olabilir. Ama erkeğin öyle olma ihtimalini hiç düşünmüyor.
Yaşı genç daha zamanla düşünceleri oturur. Normalde 1-2 dini yorum olurdu bu sefer hepiniz dini yorum yaptınız çok ilginç

bana cevaben yazdiginiz kismi uc kere okudum ama inanin anlamadim.. ne kaynanasi.. ne fikri savunmasi.. ileride pisman olacaksan yasama acele etme diyorum gunah vs mi demisim bir yerde?
hangi konuya ne yazdigimi yazmadigimi nerden biliyorsunuz 4 bin mesajimin hepsini mi okudunuz?

anladigim tek kismi savunayim.. evet cinselligi eline yuzune bulastiran, dogal akisinda yasamayan, kendini rezil eden, hamile kalan, cocuk aldiran, istemedigi halde erkegin sapik tekliflerine hayir diyemeyen, cinsel hastalik bulasan, evli adamla takilan, bekaretim yok nasilsa bir kere bozuldu diye her gun bir baskasiyla takilan, okulu ideallerini birakan.. cinselligi kullanarak kolay yoldan zengin koca pesine dusen cok ornek var.. evet bu durumda cinsellik rezillik oluyor.
Şunu demek istedim hani hem öyle diyorsun hem böyle diyorsun o halde neden konu açtın falan dediniz ya kızın sorusu çok basit aslında hatta ortada soru bile olmayabilir burda tonla kendi içindeki ikilemi, düşünceleri vs. Yazıp konu açan insan varken sırf bekaret, cinsellik diye kıza ayrı bir saldırma oldu..

Evleneceğin zaman Muhafazakar adam bulsan bekaretine ters, takmayanı bulsan ailene ters. İki ucu moklu değnek.

iyi düşün taşın, bir şey yapacaksan korun. Bin bir türlü hastalık var cinsel yoldan bulaşan.

Bu konu tamamen senin kişisel alanın. Bakire kalma ya da kalmamak konusunda toplumsal ya da bireysel hiçbir baskıyı kabul etme. Doğru an olduğuna dair en küçük bir şüphen varsa uzaklaş. Bunun karşılığında ilişkisini sevgisini pazarlık konusu yapanlar olabilir, onlara da hayatta başarılar dile. Doğru insan senin kararına (bakire kalmak) da saygı duyacaktır geçmişine (bakire olmamak) de saygı duyacaktır.

Evleneceğin zaman Muhafazakar adam bulsan bekaretine ters, takmayanı bulsan ailene ters. İki ucu moklu değnek.

iyi düşün taşın, bir şey yapacaksan korun. Bin bir türlü hastalık var cinsel yoldan bulaşan.
aynen oyle tam anlamiyla iki ucu moklu degnek.. tam olarak anlatmaya calistigim seyi anlamissiniz..

Bu konu tamamen senin kişisel alanın. Bakire kalma ya da kalmamak konusunda toplumsal ya da bireysel hiçbir baskıyı kabul etme. Doğru an olduğuna dair en küçük bir şüphen varsa uzaklaş. Bunun karşılığında ilişkisini sevgisini pazarlık konusu yapanlar olabilir, onlara da hayatta başarılar dile. Doğru insan senin kararına (bakire kalmak) da saygı duyacaktır geçmişine (bakire olmamak) de saygı duyacaktır.
peki o dogru insanin ailesi muhafazakar degilse cunku genelde oyle oluyor cinsellige dogal bir sey gozuyle bakan erkekler,bu durumda aileler anlasamaz evlenemeyiz diye korkuyorum.

Haklisinjz hazir degilim sanirim ancak hazir olmaya calisiyorum sanirim acele ediyorum :KK43: peki cevrenizde kimse oldu mu ailesi muhafazakar olup bakire olmayip evlenen sorun yasamayan
yani canim benim evlilik tarihin alinmis degil ki neden hazir olmaya calisiyorsun?? sorun burada.. kimse cinsellik yasamaliyim, yasamam lazim, yassayacagim dur psikolojimi hazirlayayim diye bu yola girmez.. evleniyorsan boyle olur..

sevgilin varsa cok seviyorsaniz birbirinizi adam sana yaklasir, birlikte olalim der.. sana da ters degilse hazir hissediyorsan olur.. boyle gelisir.. kimse sevgilim var simdi ardindan cinsellik gelmeli demiyor.. arkadasin mi var, internette mi okudun izledin nedir nereden etkilendin boyle? libidon mu cok yuksek yerinde mi duramiyorsun?

X