bekaret ile ilgili bir konu daha..

yapmadım hanimefendi, eglenilecek bir duru

diktirme gibi bir sey yapmam, kimseye yalan soylemem. peki tesekkurler fikirleriniz icin.
bu konuya yaklasimin da yanlislik var bence.. modernlik mi desem cagdaslik mi oldugunu dusunuyorsun desem.. sosyal medyada gordugun hayatlara mi ozeniyorsun desem.. cinsellik oyle yasarim bana ters degil ama sonra koca bulabilir miyim beni kabul edecek adami bulabilir miyim kafasinda yaklasilacak bir sey degil..

bunun gercekten hayatin dogal bir parcasi oldugunu dusunsen sonunu dusunmezsin.. yasar gecersin.. seni kabul etmeyecek adama da eyvallahin olmaz.. tereddutun var hesap kitap yapiyorsun.. sonra pisman olma olasiligin %100. bu sebeple yapma..

annen baban duyarsa gorurse ne yaparsin onu dusun oyle hareket et.. burada ornegini gorduk babasina fotograf gondermis adam..

katiliyorum size kesinlikle, benim burda anlatmaya çalıştığım sey bir birey olarak kendi dogrularim var kendi hayatim var ancak ileride ailemden dolayi sikinti yasar miyim buydu.. tesekkurler yorum icin
Aileniz konusunda nasıl bir sıkıntı yaşayabilirsiniz? Ailenize tutup sevgilimle birlikte oldum mu diyeceksiniz. Kimsenin bunu dediğini düşünmüyorum.

Daha ileri yaşlarda olsanız farklı yorum yazardım da.
Bu kafa karşılıklığı ile birşey yaşamayin bence.

Sevgilinizle birlikte oldunuz sonrasında birşey oldu ayrıldınız diyelim bunu kaldırabilecek yahut hayatınıza giren başka birinin bu konuda ki sorgulamasına karşı kendinizi savunabilecek gibi durmuyorsunuz.

Öyle düşünseniz, kendinize bu konuda tutunacak örnekler aramazsiniz.

Biraz daha büyüyün, fikirleriniz, düşünceleriniz iyice netleşsin sonra ne yapmak istiyorsanız yaparsınız.

Aileniz konusunda nasıl bir sıkıntı yaşayabilirsiniz? Ailenize tutup sevgilimle birlikte oldum mu diyeceksiniz. Kimsenin bunu dediğini düşünmüyorum.
ailesi muhafazakar olmayan biriyle evlenmek istersem eger ki cinsellik konusuna benim gibi bakan erkeklerin ailesi genelde muhafazakar olmuyor, aileler evlenmemizi istemezse hani sorun olur mu anlaminda soruyorum

ailemin gorme ihtimali yok emin olun, ben dogal bir sey olarak goruyorum aslinda evlenecegim kisi de dogal bir sey olarak gormeli ancak diyorum ya evlenecegim kisinin ailesi buyuk ihtimalle muhafazakar olmayacak cunku muhafazakar aileden cikan erkekler cok takiyor genelde bekarete. Bu yuzden evlenirken aileler anlasamazsa sıkıntı cikar mi bunu soruyorum yani cocuk bana aileler anlasamiyor evlenemeyiz der mi?

İnanç konusunu bilmem ama, sırf '' Kendimi kocişime saklamam lazım, aman duyarsa evlenmez kimse benle. '' diye kendini sıkma kendini, seviş gitsin yahu. Bakire evlendin diye plaket vermeyecekler, koca donu yıkayacan, kaynana dırdırı görümce vırvırı çekecen işte.

Tesekkur ederim haklisiniz aslinda. Peki aile konusunda ne dersiniz? Mesela karsimdaki kisinin ailesi muhafazakar degilse evlenirken sorun yapar mi aileler anlasamiyor diye vazgecer mi? Evlilikte aileler cok mu onemlidir?

ailesi muhafazakar olmayan biriyle evlenmek istersem eger ki cinsellik konusuna benim gibi bakan erkeklerin ailesi genelde muhafazakar olmuyor, aileler evlenmemizi istemezse hani sorun olur mu anlaminda soruyorum
Eee öyle bir şey olursa ohh be anakuzusu ile evlenmedim diye sevinirsiniz o zaman? Yani bu mantıkla olmaz ki ama...

Evet evlenememekten korkuyorum cunku dedigim gibi muhafazakar aileye sahip erkekler genelde bekarete cok takik oluyorlar benim bulacagim erkegin ailesi buyuk ihtimal muhafazakar olmayacak ve ailelerimiz anlasamayacak, aileler anlasamazsa da evlenemeyiz diye korkuyorum..

Öncelikle cinselliğe bakış acını netleştir. Daha sonra detaylari düşün derim. Helal haram olması durumu seni etkiliyor mu. Onları da düşündükten sonra olsun

Her yerdesiniz her yerde kız ne soruyor siz ne diyorsunuz Mune

Ben biliyorum o bekarete takık herifleri, onlar genelde annesine gelin alır, evine hizmetli alır, kendine eş almak yerine. Değer mi işte, onu soruyorum.

Bence yaşamayın sonra pişman olursun.evkenecegin kişiyle yasa ilkini bı abla tavsiyesi.yasayacaksanda bunu ekimseyke paylaşma sende saklı kalsın
oyle seyler yapacak biri degil guveniyorum zaten merak etmeyin akilli bir insanim herkese guvenecek sevgili olacak biri degilim. sorum da bu degil lutfen soruma gore cevap verin.

Tesekkur ederim haklisiniz aslinda. Peki aile konusunda ne dersiniz? Mesela karsimdaki kisinin ailesi muhafazakar degilse evlenirken sorun yapar mi aileler anlasamiyor diye vazgecer mi? Evlilikte aileler cok mu onemlidir?
Mantıkli bir bakış açısı değil ki bu.

İyi ya aileler anlaşamıyor diye ayrılırsa kurtulmuş olursunuz öyle birinden.

Hayatınızda birisi yok şuan anladığım kadarıyla, yaşınız da küçük evliliği, ailelerinin anlaşmasını falan düşünmek için çok erken.

Ben biliyorum o bekarete takık herifleri, onlar genelde annesine gelin alır, evine hizmetli alır, kendine eş almak yerine. Değer mi işte, onu soruyorum.
haklisiniz degmez.. ben de boyle dusunuyorum. peki cevrenizde var mi ailesi muhafazakar olan ama kendisi bekareti takmayan iyi bir erkekle evlenen?

Seks yaptığın ilk kişiyle neden evlenemeyeceğini düşünüyorsun peki ?
Kendini bu kaygılarla boğduğuna göre cinsellik yaşamaya hazır değilsin.

hic evlenen olmadi etrafimda o yuzden bu konulari hic bilmiyorum ailelerin anlasmasi cok onemli midir bir insan icin bunu bilmiyorum ben su an hayattayim ve cinsellik benim icin bir tabu degil yasamak istiyorum, karsimda da bakir erkek aramam yani bu beni ilgilendirmez dusuncesindeyim cunku ancak endiseleniyorum ileride kendime uygun birini bulsam da aileler anlasamazsa diye bu sekilde iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…