- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.955
-
- Konu Sahibi normalperson112263
sonra konu aciyorlar surtunmeyle iliski yasadim, sevgilim disari bosaldi, test yaptim hamile miyim, kafayi yiyecegim reglim gelmedi.. ertesi gun hapi aldim yine de hamile olabilir miyim..E dindar değilsiniz (dindar ne demekse) ala burada bu konuyu acarsan sana islami açıdan yaklaşırlar bilmiyor muydun ? Amacın polemik mi bilmiyorum ama aklında en ufak bir soru işareti varsa hiç girme bu yola.. Pişman olacaksan hiç girme bu yola..
Dinle ne alakası var açtığın konunun dindar değilim diye belirtmenize gerek yok sizin tercihiniz yaşayıp yada yaşamamak bunun için konu açmana gerek yokÖncelikle herkese merhaba, ben üniversite öğrencisi bi genç kızım. Buyuksehirde yaşıyorum iyi bir okuldayim cevrem iyi. Yakın zamanda bir erkek arkadaşım oldu ve haliyle hayatıma yeni bir alan eklendi, cinsellik. Henüz bir şey yapmadık ama olabileceğini biliyorum ki erkek arkadaşımla ayrılsam bile genel olarak hayatımda ne yapacağımı düşünüyorum bu konuda. Etrafımda cinsellik yaşayan birçok kız var ancak genelde modern ailelerden geliyorlar. Ben muhafazakar bi ailede büyüdüğüm için sanki bakire olmamak hep yargilanir gibi hissediyorum. Ilerde baska biri bana bu konuda sıkıntı cikarirsa ya da bakire degilim diye eglenip geceyim gozuyle bakarsa diye korkuyorum. Aslinda dedigim gibi cevrem cok modern ancak kucukken yetistirildigim cevreden dolayi hala oyle hissediyorum sanirim. Bir yandan da belli bi dusunceye ulasamamis erkekle ben evlenmek istemem yani buna takan biriyle. Birçok baslik okudum bunu umursamayan cok erkek oldugu soyleniyor ki bence de oyle ancak sizce evlenirken ailem sorun olur mu bu konuda. Bekareti takmayan erkekler genelde modern ailelerden geliyorlar bu yuzden benim aileme sahip olan biriyle evlenmek istemezler gibi geliyor. Bu konuda etrafinizda gordugunuz ornekler nelerdir sizce kendi dogrularimla yasayip kendim gibi bir erkek bulabilir miyim ve ailem sorun olur mu yoksa sorun olmaz mi boyle bir durumda. Simdiden tesekkurler cevaplarinizi bekliyorum ve lutfen dine baglamayin cunku dindar degilim.
%90a yakını musluman kültürüne mensup bir ülkenin forumu ve muhtemelen dinle alakalı olmasada Türk örf,adet ve anenelerine göre konuşacaklar!Neden burasi din ile ilgili bir site mi?
ben dusuncelerimi kendi dogrularimi yazdim ancak konu acma sebebim cevrenizde boyle bir ornek var mi diye sormamdi insanlara.. ne yazik ki herkes anlamsiz cevaplar veriyor..kimseye bana dogrusunu anlatin demedim benim sordugum sey baskaydi.malesef turk toplumu icinde yasiyorsaniz 'benim hayatim' diye bir sey olmuyor. keske olsa.. kimseyi ilgilendirmese anne babanizi ilgilendirir.. bir de bu mesajinizdan sonra buraya konu acmis olmanizin anlami kalmadi. kapattirin admin'lere bence.
Burada verilebilecek muhtemel cevapları yazmışsınız zaten daha aradığınız ne merak ettim?ailem beni guzel yetistirdi ben iyi bir insanim zaten evlilik oncesi cinsellik yasamak insanin kendi tercihidir bu bana gore yanlis bir sey degil seviyorsa insan yasayabilir bence bu baskasini ilgilendirmemeli ilerideki erkek arkadasimi da ilgilendirmez çünkü benim kararim bu tercihim. tesekkurler yorum icin ama bu konuda ailemle ayni dusunmek zorunda degilim benim hayatim cunku onlarin degil. kotu bir sey oldugunu da dusunmuyorum dindar degilim.
Evet ornegı cok var hemde hergun yakasım bilmem kac kısı sende gorebılır sn aslında ac TV tecavıze ugrayan kotu yola dusen basına kotu isler gelen okumaya diye evden cıkıp milletin ogluyla ılıskı yasayan. Ac TV bak bakalım neler olmus bize sorma yaptıgın zaten ayıp bsıy sen ne sanıyon bu siteyi kız hıben dusuncelerimi kendi dogrularimi yazdim ancak konu acma sebebim cevrenizde boyle bir ornek var mi diye sormamdi insanlara.. ne yazik ki herkes anlamsiz cevaplar veriyor..kimseye bana dogrusunu anlatin demedim benim sordugum sey baskaydi.
insanlarin tecrubelerinden fikir almak istedim dindar olmamamin alakasi var cunku gunah olarak gormuyorum ve oyle gormeyen insanlardan fikir almak istedim?Dinle ne alakası var açtığın konunun dindar değilim diye belirtmenize gerek yok sizin tercihiniz yaşayıp yada yaşamamak bunun için konu açmana gerek yok
yasayip da tecrubeleyenlerden dinlemek yani benim gibi olup daha sonra evlenen var mi mesela bunlari ogrenmek icin.Burada verilebilecek muhtemel cevapları yazmışsınız zaten daha aradığınız ne merak ettim?
hatayi yaparken anlamiyorsun zaten hata oldugunu.. seninle isi bitip ayrilip gidince anliyorsun anyayi konyayi..oyle seyler yapacak biri degil guveniyorum zaten merak etmeyin akilli bir insanim herkese guvenecek sevgili olacak biri degilim. sorum da bu degil lutfen soruma gore cevap verin.
evet derdim bu?? insanlari kucumseyeceginize neden yardimci olmaya calismiyorsunuz ben dindarlara kotu bir sey mi dedim sorun nedir? duzgunce bir sey anlattim arada kaldim cunku ve insanlardan fikir almak istedim lutfen yardimci olmayacaksaniz sadece yorum yapmamayi tercih edin.Aksam aksam kahkaha attım ya Allahım soruya bak sinirim bozuldu kızın. Derdine bak canım ılıskıye girmek istiyor ama korkuyorum ama girmesem de çatlarım nolur ki Bı kere girsem ılıskıye resmen bu IQ seviyesinde bir soru olmus.
Hey unıverstelı bro ne okuyon sen Allahını seversen dindar degılsın pardon unuttum hahahhele soyle bolumun ne senin
Cinsel ılıskı yasadıgın adamla evlen işteyasayip da tecrubeleyenlerden dinlemek yani benim gibi olup daha sonra evlenen var mi mesela bunlari ogrenmek icin.
Dindarmisin diye soran olmadı ki zaten size dine baglamana gerek yok dedim yaşamak istiyorsan yasa dedik göze alabiliyorsan ilerisiniinsanlarin tecrubelerinden fikir almak istedim dindar olmamamin alakasi var cunku gunah olarak gormuyorum ve oyle gormeyen insanlardan fikir almak istedim?
tesekkurler yorumunuzicin uzun uzun yazmissiniz sagolun dediklerinizde haklisiniz o da ayrilabilir ben de ayrilabilirim ben bunu goze aliyorum. her halukarda bekareti takmayan biri bulursun demissiniz bunu nereden bilebiliriz ki?hatayi yaparken anlamiyorsun zaten hata oldugunu.. seninle isi bitip ayrilip gidince anliyorsun anyayi konyayi..
tamam soruna cevap veriyorum; uc sey bellidir degismez. dogum tarihin, ölüm tarihin, evlenecegin insan..
sen istedigin hayati yasa.. seni boyle kabul edecek yani bekarete onem vermeyen insani illaki bulursun. ama ailem dindar diyorsun. evet sorun olur. yasam tarzi farkli olan insani ailen kabul etmek istemeyebilir. adam kalkip annene babana biz kizinizla her seyi yasadik, siz neyi kabul etmiyorsunuz diyebilir. burada oyle bir uye vardi. kizin ailesine anlatmisti, fotograf gondermisti babasina erkek arkadasi olacak hiyar.
hee kaderinde yazilmis kisi boyle bir erkek degilse sen rahat yasadigin hayatla kalacaksin.. bunu kaldirabilir mi kaldiramaz mi..
biz sana buradan ne diyebiliriz.. sonunu dusunmeden yasa onune ne gelirse o zaman dusunursun bir problem olursa mi diyelim..
bana kalirsa cinsellik evet dogal bir ihtiyac ama beden senin bedenin.. erkek icin fazla onemli olmuyor. ayrilir gider seninle ciddi dusunmuyorum derse yipranan senin bedenin olacak, ruhun olacak, gebe kalma ihtimali olan sensin erkek degil.. evlense sorun olacak sensin erkek degil. sandigindan daha degerli bedenin cunku ruhunu, psikolojini de etkiliyor. ucuzlatma derim..
Yolun yol degıl cinsel ılıskıye girmek İcin can atıyon daha kac yasındasn biraz edep yahuevet derdim bu?? insanlari kucumseyeceginize neden yardimci olmaya calismiyorsunuz ben dindarlara kotu bir sey mi dedim sorun nedir? duzgunce bir sey anlattim arada kaldim cunku ve insanlardan fikir almak istedim lutfen yardimci olmayacaksaniz sadece yorum yapmamayi tercih edin.
Anladım. Evet var burada. Ama yaşadığının arkasında duruyor onlar sen de durursan seni olduğun gibi kabullenecek biri illaki olur.yasayip da tecrubeleyenlerden dinlemek yani benim gibi olup daha sonra evlenen var mi mesela bunlari ogrenmek icin.