-
- Konu Sahibi normalperson112263
Bu yasına kadar yapmadın mı sen cidden saskınımtesekkurler yorumunuzicin uzun uzun yazmissiniz sagolun dediklerinizde haklisiniz o da ayrilabilir ben de ayrilabilirim ben bunu goze aliyorum. her halukarda bekareti takmayan biri bulursun demissiniz bunu nereden bilebiliriz ki?
herkesin etrafinda iyi kotu ornekler vardir. yazabilir buradan size.. bekarete onem vermeyip doyasiya yasayan, sonra bir erkekle evlenip cocuk yapan simdi cok mutlu olan bir ornek de vardir, kendini rezil etmis degersizlestirmis pespaye hayat yasayan ornek de vardir. madenmher seyi biliyorsunuz 'dogrusunu' duymaya ihtiyaciniz yok.. bu orneklere neden ihtiyaciniz var? kendi kafanizdaki dogruyu yasayin gecin. bu ikinci kendinizle celismeniz..ben dusuncelerimi kendi dogrularimi yazdim ancak konu acma sebebim cevrenizde boyle bir ornek var mi diye sormamdi insanlara.. ne yazik ki herkes anlamsiz cevaplar veriyor..kimseye bana dogrusunu anlatin demedim benim sordugum sey baskaydi.
ben okuyorum zaten merak etmeyin cogu insandan da guzel bir sey okuyorum.. nefretinizi bana kusmayin burada baslik acmak hataymis bunu anladim..Evet ornegı cok var hemde hergun yakasım bilmem kac kısı sende gorebılır sn aslında ac TV tecavıze ugrayan kotu yola dusen basına kotu isler gelen okumaya diye evden cıkıp milletin ogluyla ılıskı yasayan. Ac TV bak bakalım neler olmus bize sorma yaptıgın zaten ayıp bsıy sen ne sanıyon bu siteyi kız hı
aile konusunda da bu sekilde olan var mi merak ettigim icin bunu sormustum aslinda asil konu bekaret degildi sadece, tesekkurler yorum içinherkesin etrafinda iyi kotu ornekler vardir. yazabilir buradan size.. bekarete onem vermeyip doyasiya yasayan, sonra bir erkekle evlenip cocuk yapan simdi cok mutlu olan bir ornek de vardir, kendini rezil etmis degersizlestirmis pespaye hayat yasayan ornek de vardir. madenmher seyi biliyorsunuz 'dogrusunu' duymaya ihtiyaciniz yok.. bu orneklere neden ihtiyaciniz var? kendi kafanizdaki dogruyu yasayin gecin. bu ikinci kendinizle celismeniz..
Cinsel ılıskı yasadıgın adamla evlen işte
bilemeyiz.. kimse gelecegi goremiyor.. asik olursun cok seversin.. omur gecirmek isteyecegim insan bu dersin.. oturur konusursun.. adam ben boyle bir seyi kabul edemem bana ters der.. arkasindan el sallarsin.. dayim yasamisti. kiza asikti kiz da ona.. patronuyla bir seyler yasamis kiz patron bosanip almamis bunu. dayim bana ters kaldiramam dedi.. seve seve ayrildi kizdan..tesekkurler yorumunuzicin uzun uzun yazmissiniz sagolun dediklerinizde haklisiniz o da ayrilabilir ben de ayrilabilirim ben bunu goze aliyorum. her halukarda bekareti takmayan biri bulursun demissiniz bunu nereden bilebiliriz ki?
Ama ılıskıye girmek istiyor kız acelesi var bekleyemez hahah ne varsa artık ılıskıye girinceKonu sahibi bence bir kişiyi görmezden gelmelisin. Önün dışında böyle iliski yaşanmaz. Bir gün ayrılabilirim dediğin kişiyle de yaşanmaz. Üniversitede yaşama bunu bence. Tatlı heyecanların tadını çıkar. Yaşamadın diye ayrılırsa da birak gitsin daha iyi. Bunları üniversiteden sonra düşünmeye başlarsın. Şimdi güzel gunlerim tadını çıkar. Litfen bu düşüncelerini de başka yerde söyleme. Bak daha olgunlasmamissin belli seni cabuk kandırabilirler her konuda. Bekle sen bekle.
yapmadım hanimefendi, eglenilecek bir duruBu yasına kadar yapmadın mı sen cidden saskınım
diktirme gibi bir sey yapmam, kimseye yalan soylemem. peki tesekkurler fikirleriniz icin.bilemeyiz.. kimse gelecegi goremiyor.. asik olursun cok seversin.. omur gecirmek isteyecegim insan bu dersin.. oturur konusursun.. adam ben boyle bir seyi kabul edemem bana ters der.. arkasindan el sallarsin.. dayim yasamisti. kiza asikti kiz da ona.. patronuyla bir seyler yasamis kiz patron bosanip almamis bunu. dayim bana ters kaldiramam dedi.. seve seve ayrildi kizdan..
bulursun o adami ama o adam 'adam' olur mu.. o adami bulana kadar sen kac kalp kirikligi kac reddedilme yasarsin.. cunku toplumumuz belli.. erkeklerin yzude kaci kabul eder? o yuzde icindeki kac erkege denk geleceksin?
aldigin riskin ne kadar buyuk oldugunun farkinda degilsin.. dindar degilim anam babam onemli degil deyip cikiyorsun isin icinden sadece beni kabul edecek erkek bulabilir miyim diye dert ediyorsun.. diktirecek dr ararsin gelinlik provasi arasinda ne diyelim...
Senin kulağının çekilmesi gerekiyor.Dindar degılım deyıp durma guzelım ya dındarlıkda sana bayılmıyor zaten Allah herkese nasip etmez dindar olmayı sıkıntı yok yani dindar olmak sana nasip olmaz zaten buraya boyle sacma sorular sormayın ya bızıne git napıyosun yap ne diyelim yanı kızım
ne kadar modern bir cevreniz olsada hayatın size ne getireceğini bilemezsiniz belkide evleneceginiz adam bu durumu kabullenmeyecek. birde bu devirde yanlış anlamayın ama bakireolmayan kızla sadece vakit geciriyorlar ki, bakire olanlar bile evlenecek adamı zor buluyorÖncelikle herkese merhaba, ben üniversite öğrencisi bi genç kızım. Buyuksehirde yaşıyorum iyi bir okuldayim cevrem iyi. Yakın zamanda bir erkek arkadaşım oldu ve haliyle hayatıma yeni bir alan eklendi, cinsellik. Henüz bir şey yapmadık ama olabileceğini biliyorum ki erkek arkadaşımla ayrılsam bile genel olarak hayatımda ne yapacağımı düşünüyorum bu konuda. Etrafımda cinsellik yaşayan birçok kız var ancak genelde modern ailelerden geliyorlar. Ben muhafazakar bi ailede büyüdüğüm için sanki bakire olmamak hep yargilanir gibi hissediyorum. Ilerde baska biri bana bu konuda sıkıntı cikarirsa ya da bakire degilim diye eglenip geceyim gozuyle bakarsa diye korkuyorum. Aslinda dedigim gibi cevrem cok modern ancak kucukken yetistirildigim cevreden dolayi hala oyle hissediyorum sanirim. Bir yandan da belli bi dusunceye ulasamamis erkekle ben evlenmek istemem yani buna takan biriyle. Birçok baslik okudum bunu umursamayan cok erkek oldugu soyleniyor ki bence de oyle ancak sizce evlenirken ailem sorun olur mu bu konuda. Bekareti takmayan erkekler genelde modern ailelerden geliyorlar bu yuzden benim aileme sahip olan biriyle evlenmek istemezler gibi geliyor. Bu konuda etrafinizda gordugunuz ornekler nelerdir sizce kendi dogrularimla yasayip kendim gibi bir erkek bulabilir miyim ve ailem sorun olur mu yoksa sorun olmaz mi boyle bir durumda. Simdiden tesekkurler cevaplarinizi bekliyorum ve lutfen dine baglamayin cunku dindar degilim.
tesekkurler yorumunuz icinKonu sahibi bence bir kişiyi görmezden gelmelisin. Önün dışında böyle iliski yaşanmaz. Bir gün ayrılabilirim dediğin kişiyle de yaşanmaz. Üniversitede yaşama bunu bence. Tatlı heyecanların tadını çıkar. Yaşamadın diye ayrılırsa da birak gitsin daha iyi. Bunları üniversiteden sonra düşünmeye başlarsın. Şimdi güzel gunlerim tadını çıkar. Litfen bu düşüncelerini de başka yerde söyleme. Bak daha olgunlasmamissin belli seni cabuk kandırabilirler her konuda. Bekle sen bekle.
Niye kız
aynen oyleNeden dini yorum yaparak kınıyorsunuz? Herkes aynı dine mensup değil
katiliyorum size kesinlikle, benim burda anlatmaya çalıştığım sey bir birey olarak kendi dogrularim var kendi hayatim var ancak ileride ailemden dolayi sikinti yasar miyim buydu.. tesekkurler yorum icinYa bu bekaret konularına çok sinirleniyorum. Arkadaşım, erkek olarak da gelebilirdin bu dünyaya o zaman önüne gelenle birlikte olurdum kafasındaki kızlar bekaretten bahsetmesin lütfen, çünkü bu beden değil şahsiyet meselesidir, cinsiyet, din farketmez herkesin kendine göre prensipleri olmalı, benim ilkim eşim olmasına rağmen kanamam olmadı bunu önceden bilseydim neyi değiştirirdi bu durum? HİÇBİŞEYİ.
İnanki bu konuyu böyle bi engel olarak gören insanlar onu kaybettikten sonra çok tehlikeli tiplere dönüşebilirler gibi geliyo bana
Ben sadece hazır hissetmediğinizi düşündüm çünkü kafanızda birçok soru işareti var. Hayat sizin hayatınız kimseye hesap vermek zorunda değilsinizaynen oyle(
Bu şekilde davranarak kimseye yardımcı olamazsınız. Dini konu yasak olmasa başka şeyler de yazardım. Ebet bu arada yasak bence siz de yazmayın.Ama ılıskıye girmek istiyor kız acelesi var bekleyemez hahah ne varsa artık ılıskıye girince