bekaret ile ilgili bir konu daha..

ben dusuncelerimi kendi dogrularimi yazdim ancak konu acma sebebim cevrenizde boyle bir ornek var mi diye sormamdi insanlara.. ne yazik ki herkes anlamsiz cevaplar veriyor..kimseye bana dogrusunu anlatin demedim benim sordugum sey baskaydi.
herkesin etrafinda iyi kotu ornekler vardir. yazabilir buradan size.. bekarete onem vermeyip doyasiya yasayan, sonra bir erkekle evlenip cocuk yapan simdi cok mutlu olan bir ornek de vardir, kendini rezil etmis degersizlestirmis pespaye hayat yasayan ornek de vardir. madenmher seyi biliyorsunuz 'dogrusunu' duymaya ihtiyaciniz yok.. bu orneklere neden ihtiyaciniz var? kendi kafanizdaki dogruyu yasayin gecin. bu ikinci kendinizle celismeniz..

ben okuyorum zaten merak etmeyin cogu insandan da guzel bir sey okuyorum.. nefretinizi bana kusmayin burada baslik acmak hataymis bunu anladim..

aile konusunda da bu sekilde olan var mi merak ettigim icin bunu sormustum aslinda asil konu bekaret degildi sadece, tesekkurler yorum için

Konu sahibi bence bir kişiyi görmezden gelmelisin. Önün dışında böyle iliski yaşanmaz. Bir gün ayrılabilirim dediğin kişiyle de yaşanmaz. Üniversitede yaşama bunu bence. Tatlı heyecanların tadını çıkar. Yaşamadın diye ayrılırsa da birak gitsin daha iyi. Bunları üniversiteden sonra düşünmeye başlarsın. Şimdi güzel gunlerim tadını çıkar. Litfen bu düşüncelerini de başka yerde söyleme. Bak daha olgunlasmamissin belli seni cabuk kandırabilirler her konuda. Bekle sen bekle.

tesekkurler yorumunuzicin uzun uzun yazmissiniz sagolun dediklerinizde haklisiniz o da ayrilabilir ben de ayrilabilirim ben bunu goze aliyorum. her halukarda bekareti takmayan biri bulursun demissiniz bunu nereden bilebiliriz ki?
bilemeyiz.. kimse gelecegi goremiyor.. asik olursun cok seversin.. omur gecirmek isteyecegim insan bu dersin.. oturur konusursun.. adam ben boyle bir seyi kabul edemem bana ters der.. arkasindan el sallarsin.. dayim yasamisti. kiza asikti kiz da ona.. patronuyla bir seyler yasamis kiz patron bosanip almamis bunu. dayim bana ters kaldiramam dedi.. seve seve ayrildi kizdan..

bulursun o adami ama o adam 'adam' olur mu.. o adami bulana kadar sen kac kalp kirikligi kac reddedilme yasarsin.. cunku toplumumuz belli.. erkeklerin yzude kaci kabul eder? o yuzde icindeki kac erkege denk geleceksin?

aldigin riskin ne kadar buyuk oldugunun farkinda degilsin.. dindar degilim anam babam onemli degil deyip cikiyorsun isin icinden sadece beni kabul edecek erkek bulabilir miyim diye dert ediyorsun.. diktirecek dr ararsin gelinlik provasi arasinda ne diyelim...

Ama ılıskıye girmek istiyor kız acelesi var bekleyemez hahah ne varsa artık ılıskıye girince

Bu yasına kadar yapmadın mı sen cidden saskınım
yapmadım hanimefendi, eglenilecek bir duru
diktirme gibi bir sey yapmam, kimseye yalan soylemem. peki tesekkurler fikirleriniz icin.

Senin kulağının çekilmesi gerekiyor.
Mune bizzat ilgilenicektir

ne kadar modern bir cevreniz olsada hayatın size ne getireceğini bilemezsiniz belkide evleneceginiz adam bu durumu kabullenmeyecek. birde bu devirde yanlış anlamayın ama bakireolmayan kızla sadece vakit geciriyorlar ki, bakire olanlar bile evlenecek adamı zor buluyor

Ya bu bekaret konularına çok sinirleniyorum. Arkadaşım, erkek olarak da gelebilirdin bu dünyaya o zaman önüne gelenle birlikte olurdum kafasındaki kızlar bekaretten bahsetmesin lütfen, çünkü bu beden değil şahsiyet meselesidir, cinsiyet, din farketmez herkesin kendine göre prensipleri olmalı, benim ilkim eşim olmasına rağmen kanamam olmadı bunu önceden bilseydim neyi değiştirirdi bu durum? HİÇBİŞEYİ.
İnanki bu konuyu böyle bi engel olarak gören insanlar onu kaybettikten sonra çok tehlikeli tiplere dönüşebilirler gibi geliyo bana

tesekkurler yorumunuz icin

katiliyorum size kesinlikle, benim burda anlatmaya çalıştığım sey bir birey olarak kendi dogrularim var kendi hayatim var ancak ileride ailemden dolayi sikinti yasar miyim buydu.. tesekkurler yorum icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…