Elf gözlerim, yine ve yine üzerlerine vazifeymişçesine, ellerinde meşalelerle kızı taşlamaya gelen bir topluluk görüyor Legolas.
Yazar açıkça 'dinsel bağlamda bir endişem yok.' diyor huraaaaa "Yanacaağğğğsın. En dindar benim hani plaketim seni gevur" tayfa,
Bakire olmadan evlenmenin mümkün olduğunu söyleyince huraaa "binci evliliğine sakla, çünkü bütün varlığın bekaretin, ailenin başını eğme çünkü onlar vajinanın yılmaz bekçileri" tayfa dolmuş başlığa.
Bakire evlendim, şu hayatta ennn pişman olduğum şeylerin liste başlarındadır. Hayatımın ilki, iğrenç bir adamla olduğundan travma yarattı bende. Başka başka sebeplerden de (sapık çıktı mesela) psikolojik yardım aldım ve boşanıyorum. Kim veriyor evliliğe saklayınca daha iyi olacağının garantisini?
Cinsellik, erkeklerin tekelinde olan bir olgu değildir, bizim toplum bunu bir türlü anlayamadı. Ten uyumunun, tecrübeyle orgazmın yaşanmadığı ilişkiyi evliliğe dönüştürmeyin zaten. Ömürlük işkence. Başkalarını bilmem, iki kuruşluk ön yargılarla milleti kınamam da ama bu tipler genelde cinselliği görev, erkeği tatmin edilecek meta ve elbette 'aşkımızın meyvesi Altan' diyecekleri bebeler için kullanıyorlar.
E orgazm? E ten uyumu? Üçüncü sene cinsellik başlığı "kocamın kuşu ötmüyor, kocam ön sevişmeyi yapmıyor, kocamla 3 saniyede çocuk yaptık ehe" kaynıyor. Severek, sevişerek de evlenince mümkün tabi ama en azından bilirsin, tahmin edersin, bünyede travma etkisi yaratmaz.
Konu için diyebileceğim tek şey, aile yapını, arkadaş çevren gibi etkenleri cinsel hayatında düşünürsen üzülürsün. "ama bakire olmayan kadınlarla evleniyorlar" diye düşünürsen bekareti ama cümleleriyle kullanarak, kendi bilinçaltında sana göre yanlış olan bir aktiviteden pişman olman baya olası. Cinsel hayatında özgür olan kadınlar, o bu şu, aile, din, mitoloji, kitap demiyor. Yaşadıklarından pişman olmuyorlar çünkü o bilince ulaşmışlar.
Senin henüz o noktada olduğunu düşünmüyorum. En azından,ilk deneyimini yaşamadan önce bir uzman yardımı alırsan, sende etkisini anlayıp seni yönlendirecektir.