ben de senin gibiydim hem aile yapısı hem çevre olarak ve ilk cinselliğimi üniversitede çok sevdiğim biriyle yaşadım ve o zaman bundan hiç pişmanlık duymadım. ne var ki ayrıldık ve ben o dönem büyük bir bunalıma girdim ama bunalımda olduğumu bile sanmıyordum. günümü gün ettim malesef ve şu an ya ben bunu hayatıma niye aldım niye birliktelik yaşadım ki dediğim 1-2 kişi oldu hayatımda. sanırım artık bakire olamdığım için bunu yaşamakta bir sorun görmedim ve hayatımdaki insanlardan sevilmeyi o şekilde talep ettim. daha sonra hayatıma nişanlım girdi ve cinselliğin aslında benim düşündüğüm gibi hop oldu bitti hadi şimdi yoluna bak kafasında bir şey olmadığını, manevi olarak da hem partnerimizin enerjisel yükünü aldığımızı hem de aramızda hiç kopmayacak bir bağ oluştuğunu okudum. yani sen o kişiyi daha sonra hayatında hiç görmesen bile ne yazık ki bu enerjisel bağ asla kopmuyor. ve düzgün olarak temizlenmezsen (manevi olarak) devamlı o yükü taşımaya devam ediyorsun. yani günümüzde bize anlatıldığı kadar basit ve sıradan birşey değil bu. işte bunları öğrendiğimde çok pişman olmuş ve keşke bekleseydim demiştim. o yüzden herşeyden önce, ailem ne der, ilerideki eşim/sevgilim en der demeden önce lütfen lütfen bu konuyu araştır ve bilinçlen. gerekirse erkek arkadaşınla da konuş derim. ezoterizmde cinsellik, karmik bağlar, islamiyette enerjisel yükler... bu tip başlıkları araştırabilirsin.. sevgiler