Canim farzet ki bi kizin ailesi muhafazakar, kiz bakire degil hemde modern bir ailenin ogluyla evlendi? Aileler sorun cikarmadi( surekli bunu soyledigin icin diyorum) evlenene kadar o kisi ilk iliski yasagidin sevgilin olur veya olmaz ne degisecek. Aradan birileri cikip evlendim dese hemen gidip bekaretini mi bozduracaksin? Evlenene kadar her sevgilinle atesli geceler sonrasi, aman bununla evlenmesem de nasilsa baskalari evlenmis aileleri de sıkıntı çıkarmamış diye vicdanını mi rahatlatacaksın? modern cocuk gelip seni evine es mi yapsın diye bekleyeceksin.. Yani kusura bakma tutturmuşsun bi iliski yasamak isteği,dindar degilim, muhafazakar aile, aileni kabul etmeyecek olan modern damat ve ailesi, evlenemezsem diye korkuyorum falan filan. Üniversite okuyorsun tek düşündüğün sey bu mu gercekten? Bekaretimi kaybedersem evlenenem diye korkuyorsan yaşamayacaksın o zaman. Evlenip kocanın sana para vermesini mi bekleyeceksin. Okulunu bitir kendi ayaklarin uzerinde saglam bir sekilde dur. Bu süreçte istersende cinsellik yaşa(bence yaşama) ama bil ki birilerine muhtac olmayacaksin. Bekaretin yok diye seni kabul etmeyen adama da ihtiyacın olmasın, seni istemeyecek olan ailene de!!