• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar ve çocuklu

özel değilse, peki eski eşiniz oğlunuzla hala görüşüyor mu? Yeni eşinizi sorun etmiyor mı eski eşiniz? Ne bileyim oğlumun yanımda yabancı adam demiyor mu? Kusura bakmayın, sadece merak ettim :)
yok sorun degil , hayir gorusmuyoruz
ama gorusuyor olsaydik da musade etmezdim hayatimiza karismasina ;)

Milana22 Milana22 bazen evlenmek istemediğimi düşünüyorum. Bugun artık senin çok iyi bildiğin insanla :) karşılaştık. Bence o bal gibi bilerek çıktı karşıma. Bana dün küsmüştük. Sabah o yine adım attı. Falan filan ama yani ben işte bu diyemiyorım. Sence doğru insan olsa işte bu demem mi lazım. Yani hemen evlenmeyeceğim ama bazen o insanı yük gibi görüyorum sanki. Bilemiyorum. Aklım çok karışık.
kuzum sen o adamla evlenme
yani bence evet iste o demen gerekiyor ama sen diyemiyorsun bunu
bizler daha kolay anliyoruz dogru adami , senin icine sinmiyor bazi seyler bence onune bak ve bu adami geride birak

ben evlenirken eksileri artilari yazdim bi kenara sonucta kimse mukemmel degil , benim esimin de tonla ariza tarafi var ama olumlu taraflari cok agir basti
sonucta evlilik zor zanaat hele ki cocuklu evlilik cok zor o yuzden dogru adam olmasi cok onemli

Sizide takip ediyorum birisi vardı tereddütleriniz vb okudum :))) şükürler olsun kurtulduğuma diyorum geçen gümlerime ve oğluma üzülüyorum ve nasıl bu kadar kör olduğuma bi çok kişi uyardı beni bu konuda ama sevgisine inanmıştım yalanmış artık umrumda değil ... önceden acıyordum psikolojisi bozul ailesi düzgün değiş diye şimdi ettiğini bulsun diyorum ona olan merhametimi bile kaybettirdi
oğlunuza hiç üzülmeyin. geçenlerde bir arkadaşım dedi ki, annesi babası ayrılmıştı eskiden (çok yokluk çektiler o dönem). bugün bu hayatı yaşıyorsam tek sebebi çocukluktan idmanlı olmam demişti. maşallah çok güçlü bir karakter kolay pes eden bir tip değil. onun içinde bu durumu avantaja çevirmek bizim elimizde. ben kızıma sen prenses değilsin kraliçesin diyorum. :) kralicelerde çok çalışırlar diyorum.

kuzum sen o adamla evlenme
yani bence evet iste o demen gerekiyor ama sen diyemiyorsun bunu
bizler daha kolay anliyoruz dogru adami , senin icine sinmiyor bazi seyler bence onune bak ve bu adami geride birak

ben evlenirken eksileri artilari yazdim bi kenara sonucta kimse mukemmel degil , benim esimin de tonla ariza tarafi var ama olumlu taraflari cok agir basti
sonucta evlilik zor zanaat hele ki cocuklu evlilik cok zor o yuzden dogru adam olmasi cok onemli
yani işte dersen ki iyi özelliği ne diyebilirim ki çok iyi birisi. ama bu kadar. ama artık bazen çok iyi birisi olmakla, haddi olmayan işlere de burnunu sokmak arasında gidip geliyorum. bence de geride kalsın.

yani işte dersen ki iyi özelliği ne diyebilirim ki çok iyi birisi. ama bu kadar. ama artık bazen çok iyi birisi olmakla, haddi olmayan işlere de burnunu sokmak arasında gidip geliyorum. bence de geride kalsın.
Merhaba bencede içinize sinmiyorsa sinmemiştir bizim hislerimiz bizi yanıltmaz diye düşünüyorum ama gözlemlemeye devam edin benim evlenirken bile çok içime sinmemişti aman armudun dibi üzümün çöpü evlen gitsin kimse mükemmel değil demiştim ama öyle olmuyormuş

Merhaba bencede içinize sinmiyorsa sinmemiştir bizim hislerimiz bizi yanıltmaz diye düşünüyorum ama gözlemlemeye devam edin benim evlenirken bile çok içime sinmemişti aman armudun dibi üzümün çöpü evlen gitsin kimse mükemmel değil demiştim ama öyle olmuyormuş
Bende tam böyle söylemiştim kendime :) sonra armudun sapı gözüme battı :)

Bende tam böyle söylemiştim kendime :) sonra armudun sapı gözüme battı :)
Evet sizde çok zor günler yaşamıştınız o yüzden şimdi ince eliyoruz normal olarak .. çıkardığım ders şu olurdu sinirli kavgacı dolduruşa gelen olgunluğa erişememiş çocuk gibi olan evde sorumluluk almayan bayana değer veren onu hizmetçi gibi görmeyen biri herhalde doğru kişi olur gibi en başta sakin ve mantıklı olması kıstasım olurdu

dun de soyledim sana :) iyiliginden sana ne :)
iyi koca olmak icin baska ozellikler lazim

bence evlilikte ask 2.kriter
birinci kriterler bambaska
askimdan ölsem bile esas kriterleri karsilamiyorsa hayatta evlenmem :)
Aşk evliliği yaptım da ne oldu çok yakışıklıydı her gören çok yakışıklı diyordu aşkından ölüyordu ne oldu da bu noktaya geldik... aşk Yok sevgi emek hayat arkadaşı var

Y yenidenhayata Milana22 Milana22
Çok tatlısınız.
Milana22 Milana22 kesinlikle aşık olmak önemli değil mi seviyorum çok iyi ama evlenmek bambaşka birşey.
Y yenidenhayata hiç enseyi karartmayalım tatlım biraz kendimizi toparlayalım inşallah şahane insanlar çıkar karşımıza.
Çevremdeki arkadaşlar evlenince nedense bende evlenmek için arayışa girmiştim ve yanlış karar verdim.... kurtlar sofrasına düştüm şimdi önce kendim içim yaşayacağım kendi mutluluğum için biz mutlu oldukça enerjiniz yayılacaktır çevremize sanırım

Çevremdeki arkadaşlar evlenince nedense bende evlenmek için arayışa girmiştim ve yanlış karar verdim.... kurtlar sofrasına düştüm şimdi önce kendim içim yaşayacağım kendi mutluluğum için biz mutlu oldukça enerjiniz yayılacaktır çevremize sanırım
Kesinlikle. Bu kendim için yaşama fikri bende çok ağır basıyor.

İlki şiddet hakaret tehdit ekonomik manipülasyon üstünde devamlı baskı sürekli kavga çıkaran öfke kontrolü olmayan anneci vb
Oooohooo, gözün aydın o zaman .. hiç üzülme , bi manyaktan kurtulmussun ..

Toplumun bakışı ,baskısı hoc umrunda olmasın ,yoksa tutunamazsin. .erkekler boşanınca 5 çocuğu da olsa ,nasıl bekar gibi takılıp ,kafaları dik yaşıyorsa , sen de öyle yaşayacaksın .. Çok bunaldiysan da çevre değiştir .. seni mutsuz edecek herkesten uzak dur .. helal olsun ,yıllarca boyun egmeyip kendini kurtardığın ,çocuğum var ,bahanesine siginmadigin için ..

Back
X