Bekar ve çocuklu

yenidenhayata

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2017
61
42
8
36
Babasıyla boşanma sürecindeyiz aldığım kararın arkasındayım. Elimden geldiğince çabaladıktan. Sonra vazgeçtim geriye küçük bebekle kaldım tüm zorlukları göze alarak... oğlumla hayat kurma çalışmaları içerisindeyim 1 aylık bir süreç ama arkadaşlarıma söyleyemiyorum bilmiyorum neden bana acımalarını istemiyorum gibi sanki.... beni ne durumlara düşürdü babası ( eşim bile demek istemiyorum ) geriye kırık kalp travmalar vb bırakıp gitti .... benim gibi olanlar neler yaşadı bu süreci nasıl atlattı desteklerinizi bekliyorum .... sanki ömrüm boyunca alnımda kara leke olacak bir durum gibi insanlar tarafından dışlanacağım iyi gözle bakılmayacağım gibi neden böyle düşünüyorum bilmiyorum ? Kendimle barışık olamıyorum oysaki kötü bişey yapmadım ... mağdur olan benim... ömrüm boyunca yalnız olacak gibi hissediyorum hiç mutlu olamayacak gibi hissediyorum ... oğlum tabi yaşama sebebim nefes kaynağım iyi ki var ama büyüyüp gidecek evden ayrılacak ben yalnızlıktan ölecek gibiyim ... oysaki en büyük hayalimde mutlu evlilik annesi babası bir çocukları görünce zaten ciğerim parçalanıyor ama bu da bizim kaderimiz diyorum

Aciniz cok taze elbet unutacaksiniz.kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz birakin kim ne dusunuyosa dusunsun.onunuze bakin asla arkaya donup ben nerde hata yaptim niye boyle oldu demeyin.demekki olmasi gereken buymus hayatinizin geri kalanini daha guzel yasayacaksiniz.zorluklar elbet olacak kimin hayati kolayki ama siz korkaklik yapmamissiniz sirf zorluk cekmesin diye bosanmayan bi suru kadin var.siz zor olani secmissiniz evladinizla bu kotu gunleri unutacaksiniz.

Asla arkama bakmıyorum en doğru karar buydu yaşadım bitti önümde temiz bir sayfa var artık daha fazla incitmeden üzülmeden yaşamak istiyorum sadece ... babası yüzünden asosyal oldum kimseyle görüştürmedi arkadaşlarımda kusur aradı ve yapayalnız kaldım şimdi .... şu anda içinde bulunduğum durum sebebiyle içime kapandım iyice

Şu an hersey çok yeni neden zamana bırakmayı denemiyorsunuz ?
Elbette ki hersey bugünkü gibi kalmayacak daha çok Şeyler değişecek . Ayrıca Ayrılan dünya kadar insan var kimse kimseye kötü gözle bakmıyor bakmayacakta .

Yanlız kı öleceksiniz bu kısmı sadece Allah bilir . Belki de hayat Karşınıza çok guzel Sürprizler çıkaracak .

Hayırlısı diyelim bol şanslar

Daha yeni ayrilmaniz zamanla hafifliceksiniz.Kendi kendinize karamsarliga kapilmayin.neden alninda kara leke olsun ki cok yanlis düsunuyorsun.Bebgine odaklan yeni bir is bak bakalim nasil toparliyorsun.
Özel degilse ayrilma sebebiniz neydi

Öncelikle sizi üzen adamı affetmeyecek en doğrusunu yapmışsınız..
Böyle yaratıklar neden eş, baba olur ki
Geriye mağdur bir anne bıraktı , buda binevi hayat çalmak değil mi ?
Rezil adam!
Yalnızlıktan kimse ölmez, hatta bazen iyi bile gelebilir .
Şanslısınız ki bunu başardınız en az yarayla , oğlunuza & size hayatta başarılar inşallah

Daha yeni ayrilmaniz zamanla hafifliceksiniz.Kendi kendinize karamsarliga kapilmayin.neden alninda kara leke olsun ki cok yanlis düsunuyorsun.Bebgine odaklan yeni bir is bak bakalim nasil toparliyorsun.
Özel degilse ayrilma sebebiniz neydi
İlki şiddet hakaret tehdit ekonomik manipülasyon üstünde devamlı baskı sürekli kavga çıkaran öfke kontrolü olmayan anneci vb

Ben onu beynimden çıkardım içimden en ufak pişmanlık Yok .... tabikide yaşattıklarını yaşatmadan Allah göndermez ... ömrümden ömür çaldı travmalarla bıraktı küçük çocukla neyse özgürleştirdim benden uzak Allah’a yakın olsun

Kara leke falan yok utanmaniz gereken hiçbir şey yok. Sizin başınızın dik olması lazım gururu secmissiniz çünkü. Bunda utanacak ne var? Ileride bebeğinize "senin mutluluğun için seni yalnız büyüttüm" diyeceksiniz ne mutlu size. Tabiki uzuleceksiniz bu 2 aylık sevgililik değil ki. Ama geçecek bunu biliyorsunuz. Allah bu süreçte yanınızda olsun

dusunduklerinizin hicbiri olmayacak
4 sene bekar annelik yaptim hayatimin en keyif verici donemlerindendi

oncelikle siz bunun normal oldugunu kabul edin , sizin gibi binlerce anne var

cocugunuzla hayatinizdan keyif almaya bakin , oglum o donemde en yakin arkadasimdi , o kadar cok gezer tozar eglenirdik ki bu arada 2-6 yas arasi donemden bahsediyorum

sonra yine asik oldum , benden once oglum asik oldu sevgilime , babam olsun x abi hadi evlenin dedi 6 yasindayken ve evlendik

cok sukur mutlu , huzurlu bir yuvam var , oglumun birde kardesi oldu ve hayatimda gordugum en iyi abidir kendisi

siz guclu olun ve pozitif bakin inanin gerisi cok kolay..

İnsanlar böyle duygusal bir travma yaşadıklarında her şeyin bittiğini, bir daha asla iyi şeyler olmayacağını, kendisinin çok şanssız talihsiz olduğunu düşünür. Anladığım kadarıyla siz de şu an öyle düşünüyorsunuz. Söylemek istediğim şu: bu yaşadığınız normal. Bu bir süreç. Acınızı yaşayın ama kendinizi kahretmeden. Geleceğe dair kotu senaryolar kurmaya çalışmadan. Sonra geçecek zaten. Tekrar mutlu günleriniz olacak :)

SiZi biliyorum forumdaki yazılarınızdan çok şanslısınız gerçekten bende keyif alıyorum anı yaşıyorum hayat ne getirir bilemiyorum nazar değmesin dualarımız sizinle sizde bizim gibilere dua edin olur mu :)

Heyy kendine gel! Ne var durumunda? Aslan gibi bir oğlun var bikere senin, çocuksuz boşanmışlardan bile daha şanslısın sırf bu yüzden. Eski eşinin engellediği ne varsa onları yaparak başla yeni hayatına, yeni insanlarla tanış, gez eğlen, hayat daha güzel bak gör.. oğlun büyürken yanında dimdik güçlü bir kadın görsün, güçlü olmayı öğrensin senden. Millet kim ki senin değerini biçsinler? Seni yargılayacak kimseyi etrafında tutma, sana kucak açanları da hayatından çıkarma. Boşanmak; insanların iyilerini ve kötülerini ayrımak için en güzel süzgeç. Kötüleri süzün, kalan iyilerle huzurlu bir hayatınız olsun inşallah.

Henuz yeni oldugu icin boyle geliyor bence size.
Ayrica günümüzde artik evlenmek kadar dogal bosanmak da. Zamanla zaten dusundugunuz gibi olmadigini gorecekseniz. Sansiniz varsa büyük sehirde yaşayın, daha da rahat edersiniz.

elbette , ne zaman sizinki gibi konular acilsa hep dua ediyorum mutlu olsunlar diye :)
tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin , ben baska kadinlara da guc versin moral versin yasadiklarim diye yaziyorum bunlari
cunku gercekten korkacak birsey yok , erkeksiz de cocuk buyuyor hemde cok guzel buyuyor
esimle oglumu tanistirdigim ilk gece esim bana , harika bir is cikarmissin muhtesem bi oglun var demisti , tek basina da hem anne hem baba olabiliyoruz biz kadinlar , ve bunu keyifle yapmak kendi elimizde inanin

özel değilse, peki eski eşiniz oğlunuzla hala görüşüyor mu? Yeni eşinizi sorun etmiyor mı eski eşiniz? Ne bileyim oğlumun yanımda yabancı adam demiyor mu? Kusura bakmayın, sadece merak ettim :)

Herşey çok yeni geçecek mi bilmiyorum ama alışıyorsun. Daha güçlü oluyorsun.
Sizide takip ediyorum birisi vardı tereddütleriniz vb okudum :))) şükürler olsun kurtulduğuma diyorum geçen gümlerime ve oğluma üzülüyorum ve nasıl bu kadar kör olduğuma bi çok kişi uyardı beni bu konuda ama sevgisine inanmıştım yalanmış artık umrumda değil ... önceden acıyordum psikolojisi bozul ailesi düzgün değiş diye şimdi ettiğini bulsun diyorum ona olan merhametimi bile kaybettirdi

Milana22 bazen evlenmek istemediğimi düşünüyorum. Bugun artık senin çok iyi bildiğin insanla :) karşılaştık. Bence o bal gibi bilerek çıktı karşıma. Bana dün küsmüştük. Sabah o yine adım attı. Falan filan ama yani ben işte bu diyemiyorım. Sence doğru insan olsa işte bu demem mi lazım. Yani hemen evlenmeyeceğim ama bazen o insanı yük gibi görüyorum sanki. Bilemiyorum. Aklım çok karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…