- 12 Kasım 2017
- 61
- 42
- 8
- 36
- Konu Sahibi yenidenhayata
-
Asla arkama bakmıyorum en doğru karar buydu yaşadım bitti önümde temiz bir sayfa var artık daha fazla incitmeden üzülmeden yaşamak istiyorum sadece ... babası yüzünden asosyal oldum kimseyle görüştürmedi arkadaşlarımda kusur aradı ve yapayalnız kaldım şimdi .... şu anda içinde bulunduğum durum sebebiyle içime kapandım iyiceAciniz cok taze elbet unutacaksiniz.kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz birakin kim ne dusunuyosa dusunsun.onunuze bakin asla arkaya donup ben nerde hata yaptim niye boyle oldu demeyin.demekki olmasi gereken buymus hayatinizin geri kalanini daha guzel yasayacaksiniz.zorluklar elbet olacak kimin hayati kolayki ama siz korkaklik yapmamissiniz sirf zorluk cekmesin diye bosanmayan bi suru kadin var.siz zor olani secmissiniz evladinizla bu kotu gunleri unutacaksiniz.
İlki şiddet hakaret tehdit ekonomik manipülasyon üstünde devamlı baskı sürekli kavga çıkaran öfke kontrolü olmayan anneci vbDaha yeni ayrilmaniz zamanla hafifliceksiniz.Kendi kendinize karamsarliga kapilmayin.neden alninda kara leke olsun ki cok yanlis düsunuyorsun.Bebgine odaklan yeni bir is bak bakalim nasil toparliyorsun.
Özel degilse ayrilma sebebiniz neydi
Ben onu beynimden çıkardım içimden en ufak pişmanlık Yok .... tabikide yaşattıklarını yaşatmadan Allah göndermez ... ömrümden ömür çaldı travmalarla bıraktı küçük çocukla neyse özgürleştirdim benden uzak Allah’a yakın olsunÖncelikle sizi üzen adamı affetmeyecek en doğrusunu yapmışsınız..
Böyle yaratıklar neden eş, baba olur ki
Geriye mağdur bir anne bıraktı , buda binevi hayat çalmak değil mi ?
Rezil adam!
Yalnızlıktan kimse ölmez, hatta bazen iyi bile gelebilir .
Şanslısınız ki bunu başardınız en az yarayla , oğlunuza & size hayatta başarılar inşallah
SiZi biliyorum forumdaki yazılarınızdan çok şanslısınız gerçekten bende keyif alıyorum anı yaşıyorum hayat ne getirir bilemiyorum nazar değmesin dualarımız sizinle sizde bizim gibilere dua edin olur mu :)dusunduklerinizin hicbiri olmayacak
4 sene bekar annelik yaptim hayatimin en keyif verici donemlerindendi
oncelikle siz bunun normal oldugunu kabul edin , sizin gibi binlerce anne var
cocugunuzla hayatinizdan keyif almaya bakin , oglum o donemde en yakin arkadasimdi , o kadar cok gezer tozar eglenirdik ki bu arada 2-6 yas arasi donemden bahsediyorum
sonra yine asik oldum , benden once oglum asik oldu sevgilime , babam olsun x abi hadi evlenin dedi 6 yasindayken ve evlendik
cok sukur mutlu , huzurlu bir yuvam var , oglumun birde kardesi oldu ve hayatimda gordugum en iyi abidir kendisi
siz guclu olun ve pozitif bakin inanin gerisi cok kolay..
Heyy kendine gel! Ne var durumunda? Aslan gibi bir oğlun var bikere senin, çocuksuz boşanmışlardan bile daha şanslısın sırf bu yüzden. Eski eşinin engellediği ne varsa onları yaparak başla yeni hayatına, yeni insanlarla tanış, gez eğlen, hayat daha güzel bak gör.. oğlun büyürken yanında dimdik güçlü bir kadın görsün, güçlü olmayı öğrensin senden. Millet kim ki senin değerini biçsinler? Seni yargılayacak kimseyi etrafında tutma, sana kucak açanları da hayatından çıkarma. Boşanmak; insanların iyilerini ve kötülerini ayrımak için en güzel süzgeç. Kötüleri süzün, kalan iyilerle huzurlu bir hayatınız olsun inşallah.Asla arkama bakmıyorum en doğru karar buydu yaşadım bitti önümde temiz bir sayfa var artık daha fazla incitmeden üzülmeden yaşamak istiyorum sadece ... babası yüzünden asosyal oldum kimseyle görüştürmedi arkadaşlarımda kusur aradı ve yapayalnız kaldım şimdi .... şu anda içinde bulunduğum durum sebebiyle içime kapandım iyice
elbette , ne zaman sizinki gibi konular acilsa hep dua ediyorum mutlu olsunlar diye :)SiZi biliyorum forumdaki yazılarınızdan çok şanslısınız gerçekten bende keyif alıyorum anı yaşıyorum hayat ne getirir bilemiyorum nazar değmesin dualarımız sizinle sizde bizim gibilere dua edin olur mu :)
özel değilse, peki eski eşiniz oğlunuzla hala görüşüyor mu? Yeni eşinizi sorun etmiyor mı eski eşiniz? Ne bileyim oğlumun yanımda yabancı adam demiyor mu? Kusura bakmayın, sadece merak ettim :)elbette , ne zaman sizinki gibi konular acilsa hep dua ediyorum mutlu olsunlar diye :)
tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin , ben baska kadinlara da guc versin moral versin yasadiklarim diye yaziyorum bunlari
cunku gercekten korkacak birsey yok , erkeksiz de cocuk buyuyor hemde cok guzel buyuyor
esimle oglumu tanistirdigim ilk gece esim bana , harika bir is cikarmissin muhtesem bi oglun var demisti , tek basina da hem anne hem baba olabiliyoruz biz kadinlar , ve bunu keyifle yapmak kendi elimizde inanin
Sizide takip ediyorum birisi vardı tereddütleriniz vb okudum :))) şükürler olsun kurtulduğuma diyorum geçen gümlerime ve oğluma üzülüyorum ve nasıl bu kadar kör olduğuma bi çok kişi uyardı beni bu konuda ama sevgisine inanmıştım yalanmış artık umrumda değil ... önceden acıyordum psikolojisi bozul ailesi düzgün değiş diye şimdi ettiğini bulsun diyorum ona olan merhametimi bile kaybettirdiHerşey çok yeni geçecek mi bilmiyorum ama alışıyorsun. Daha güçlü oluyorsun.
dusunduklerinizin hicbiri olmayacak
4 sene bekar annelik yaptim hayatimin en keyif verici donemlerindendi
oncelikle siz bunun normal oldugunu kabul edin , sizin gibi binlerce anne var
cocugunuzla hayatinizdan keyif almaya bakin , oglum o donemde en yakin arkadasimdi , o kadar cok gezer tozar eglenirdik ki bu arada 2-6 yas arasi donemden bahsediyorum
sonra yine asik oldum , benden once oglum asik oldu sevgilime , babam olsun x abi hadi evlenin dedi 6 yasindayken ve evlendik
cok sukur mutlu , huzurlu bir yuvam var , oglumun birde kardesi oldu ve hayatimda gordugum en iyi abidir kendisi
siz guclu olun ve pozitif bakin inanin gerisi cok kolay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?