- Konu Sahibi EU1
-
siz beni sürekli yanlış anlıyorsunuz ama:mymeka:
hatasını gördü işte bir daha tekrarlamamalı anlıyor musunuz ozaman gitsin eşine kızsın ama suan da değil...!!!
nasıl kadına önce iyi davranmalı sonra kızmalı diyorsunuz da elalem için, eşine karsı böyle davranmasını hoşgörüyorsunuz anlamıyorum..
Ayrıca Gülsüm ben 18 yasında olabilirim ama bu benim sizden aşşağı kaldıgım anlamına gelmez ayrıca istersem 40 yasına geleyim düşüncelerim hiç bir zaman değişmeyecek...!
18 yasinda böyle düsünmen cok normal, ama 33 yasinda, 9 sene evli, 2 cocuk annesi olduktan sonra insan fikride degisiyor zikirde....
Esimde bende gayet tabi hatalarimizi düzelticez gayet tabi birbirmize fedaklarlik yapicaz bunun tersini savunmuyorumki...sadakat insanin icinde olan birseydir bunu kisiler korumali ben onun sadaktini koruyamam o kendisi koruyacak....bunu demek istedim!
Evliligin amaci paylasmaktir sevgiyide aciyida kederide, yeri geldimi sogan ekmek yiyip yinede mutlu olabilmektir sevdigin insanla, onu sakinan ve koruyan ben degil kendi olmali, nasilki ben kendimi sakiniyor ve koruyorsam
Ayrica yorumum agutos böcegi arkadasin konusu üzerine degildi alinti yaptigim yorumun üzerineydi..
Disardan bakmak he?? Kim disardan bakiyor olaya güzelim, kim acaba
siz beni sürekli yanlış anlıyorsunuz ama:mymeka:
hatasını gördü işte bir daha tekrarlamamalı anlıyor musunuz ozaman gitsin eşine kızsın ama suan da değil...!!!
nasıl kadına önce iyi davranmalı sonra kızmalı diyorsunuz da elalem için, eşine karsı böyle davranmasını hoşgörüyorsunuz anlamıyorum..
Ayrıca Gülsüm ben 18 yasında olabilirim ama bu benim sizden aşşağı kaldıgım anlamına gelmez ayrıca istersem 40 yasına geleyim düşüncelerim hiç bir zaman değişmeyecek...!
yanılmıyorsam forum kuralları arasında üyelerin birbirlerinin yaşı ile değerlendirmesi yasaktır diye biliyorum18 yasinda böyle düsünmen cok normal, ama 33 yasinda, 9 sene evli, 2 cocuk annesi olduktan sonra insan fikride degisiyor zikirde....
Esimde bende gayet tabi hatalarimizi düzelticez gayet tabi birbirmize fedaklarlik yapicaz bunun tersini savunmuyorumki...sadakat insanin icinde olan birseydir bunu kisiler korumali ben onun sadaktini koruyamam o kendisi koruyacak....bunu demek istedim!
Evliligin amaci paylasmaktir sevgiyide aciyida kederide, yeri geldimi sogan ekmek yiyip yinede mutlu olabilmektir sevdigin insanla, onu sakinan ve koruyan ben degil kendi olmali, nasilki ben kendimi sakiniyor ve koruyorsam
Ayrica yorumum agutos böcegi arkadasin konusu üzerine degildi alinti yaptigim yorumun üzerineydi..
Disardan bakmak he?? Kim disardan bakiyor olaya güzelim, kim acaba
Canim once bi sakin ol istersen, ben bu yorumu bu konuyu baz alarak degil
genel dusuncem olarak belirttim, ayrica agustos boceginin tepkisinide yerinde buldum...
yanılmıyorsam forum kuralları arasında üyelerin birbirlerinin yaşı ile değerlendirmesi yasaktır diye biliyorum. KK bunu yasakladığına göre demek ki akıl yaşta değil başdadır!!!!şakkıdı
butun sayfalara goz gezdirdim
agustobocegi isin halletikten sonra birdaha ugramamis
neyse
konu kapanmis ama ben ilk ve son yorumumu yazmak istedim
birincisi kadinin icinde kotuluk olup olmadigini bilmeden, niyetini bozmus gibi tavir alarak kadina karsi cok kotu seyler soylenilmis. Kadinin dusunmesi gerekirdi arabayla gidip gelmesinin sorun olabilecegini, belki de dusunemedi...Bilemeyiz...Belki de gercekten kotu niyetliydi..
Amaaa yargisiz infaz olmaz arkadaslar. Agustos bocegi konuyu actiginda kararsizdi ne yapacagi konusunda ama okudukca gaza gelmis ve nefretle dolmus iyice. Sonunda da bir kalp kirmis. Bosanmis bir kadinin yuzune kapiyi carpti, acaba o kadin neler hissetti? Guzelce kadinkadina konusuldu mu hic? Boyle konusulup ta laftan anlamasaydi belki bu haraketi hakederdi ama ilk uyari boyle olmamaliydi bence....
Ayrica sunu da demek isterim; esiniz cok akilli, topu size ativermis...Guzelce konusabilirdi ya kusura bakmayin esim istemiyor diyebilirdi. Siz simdi kapiyi suratina carptiniz (bence bu biraz da kendinize guvensizliginizden), acik acik konusamadiniz, soyleyeceginizi soylediniz ve kapattiniz, dinlemediniz bile...Peki esinizle ayni isyerinde calismaya devam etmiyorlar mi sonucta, bakin esiniz onla kotu olmadi siz kotu oldunuz. Ya kusura bakma esim oyle iste der, arabada 2 saat birlikte olacaklar ama ya isyerinde sabahtan aksama kadar birlikte degiller mi allah askina??
ben gitsinler gelsinler demiyorum ki
anlasilan siz de benim yazdigimi hic anlamamissiniz
ben sadece ilk defa konusurken guzelce soyleyebilirdi diyorum ozet olarak
pat diye kapiyi carpmaz insan
sonucta karsindaki de bir insan, peki kusura bakmayin der cekilirdi belki
insanca konusulabilirdi
bugun bu kadın yarin baskasi cikabilir
kocalarinizi pamuklara sarip cekmecede saklayin o zaman!
bugun bu kadın yarin baskasi cikabilir
kocalarinizi pamuklara sarip cekmecede saklayin o zaman!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?