- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
-
- Konu Sahibi elifsu0225
Bekar düşmanı evli arkadaslarim siz besik kertmesiyle mi evlendiniz? Hic bekar olmadiniz mi? Bekarken tehdit miydiniz evli ciftler icin?
anlatamıyorum galiba.. görüşmeler işle kurslarla fln ilgili. eşim gerekirse ararım dedikten sonra; kızda bir daha ararsa sizi üzmemek adınaa acmam dedikten sonra hala nasıl acıyor.. ben mi yanlış anlıyorum ya.. eşim bana konuşmaları ve hareetleriyle, bazen yanımda olan kurs görüşmelerinde bi sıkıntı olmadığıyla ilgili güven verdiği için sorunu karsı tarafta aramaya baslıyorum
prim yapmak mı.. para kazanmak için mi yapıyorum yani.. lütfen ama acıtıyosunuz. derdim varda derdimi paylaşmak istedim. belki aldatılıyorum, belki hastayım, belki aşırı kıskancım, belki sorun ettiğim şey cok farklı.. bi şekilde sorunlarım var demi. yardım öneri bekliyorum. yargı degil..masus bilerek kasıtlı açıyorsunuz değil mi bu konuları,nasıl olsa prim yapıyor ve ne hikmetse hep yeni üyeler...bak ben de cevap yazdım konuna,bak yine prim yaptın
anlatamıyorum galiba.. görüşmeler işle kurslarla fln ilgili. eşim gerekirse ararım dedikten sonra; kızda bir daha ararsa sizi üzmemek adınaa acmam dedikten sonra hala nasıl acıyor.. ben mi yanlış anlıyorum ya.. eşim bana konuşmaları ve hareetleriyle, bazen yanımda olan kurs görüşmelerinde bi sıkıntı olmadığıyla ilgili güven verdiği için sorunu karsı tarafta aramaya baslıyorum
iş arkadasınıza işle ilgili mesaj atıp karısı sizi uyardığnda da sizi taşlamışlardı öyle mi? şimdi de senin konumunda birine toz kondurmuyorlar.. seni kesinlikle suclamıyorum arkadasım. belki kadının benim yaptığım gibi sizi uyarması da dgru degildi. ben yaptıgım hatanın farkındayım. arayıp da kendimi düşürmemeliydim. sonuçta bi kuruntuydu fos cıktı.
Bekarlar neden aliniyor ki,evli.oldugunu bile bile sirnaşan erkekler ve kadinlar var...her bekar öyledir ,demiyor ki kimse...iş zarf atanda degil,zarf atilanda biter.yoksa hepimiz bekar olduk,ama hafif meşrep davranislarda bulunmadik...
Evet,bu konuda rahat davranan hatta kaba tabirle adam evli olduğu halde ayartmaya çalışan çok kadın var.Ne yazıkki...gördüğüm duyduğum olaylar çok var bu konuda..mesela marketteki kasiyer kızın gülümsediğini görmedim, eşimin yanında ben varken dahi gözümün önünde adamı kesiyor, gülerek sohbet etmeye calışıyor. eşimin katıldığı kurstaki bi kız arayıp X bey hadi beni alın da çıkıcaktık ya gezmeye kursiyer arkadaslarla diyebiliyor. kurstan tanıdığı baska biri mezuniyetinde plaketimi ve çiçeğimi X versin istiyor.. eşimin iş geregi veya sosyal ortam geregi tanışıp tel. nosunu aldıgı bayanlardan bekar zannettm de, çok etkilendim de, yok aşık oldum da, evlenecegim kişiyi buldum dedm de neler neler..bunlar benim şahit olup hatırladıklarımdan..
eşimin nasıl biri olduguna gelince.. son derece aktif, girişken, sempatik, hoşsohbet, kibar, karizmatik...işi parası da arabası da var tabi. yani adam böyle ve evli..onu değiştirmekten ziyade böyle kabul ettim,çünkü herkesin kişiliği özeldir.. adam böyle diiye asılmak, yapışmak mı gerekiyor.. bazı sosyal ortam veya iş geregi olan kurslar, görüşmeler, toplantılar oluyor diye böyle mi olmalı? ben abartıyorsam eleştiriye acığım..
facete alenen evli oldugumuz yazar, resimlerimiz vardır her zaman.eşimin whats uppta bile.. whats uppı facei olan bi kızın 3 yıl boyunca eşimin evli oldugunu anlayamayıp, sık aramasından şüphelenip görüştüğümde eşinizi bekar zannettim diye aptallığını savunmasına ne denir..eşim bu kadar sosyal ve girişkenken biz aile olarak son derece mtlu, nazar olacaz diye korkan, imrenilen bir konumdayız.. o da ben de herseyi dengelemeye calışıyoruz.. mutlulugumuzun devamı için herseyi yaptıgımızı düşünüyorum. ama bu bekar kızların bu kadar saf ve yılışık olması çok canımı sıkıyor.
eşim yüzük takmıyor.saat dahi istemiyor. ne dedimse yüzük taktıramadm. ve ilk tanıştığı ortamda da hemen ben evliyim demiyor tabi.. yani adam 30u gecti. konuşmada benden ve çocuklarımızdan bahsediyor tabi,ama bu ilk anda olmayınca bekar zannettim etkilendim zırvalarından bıktım gercekten..bu konuda yargılamadan yorum yapmanızı bekliyorum.. bu tür kızlara karsı nasıl biir tavır takınmam ve eşimin bu asırı sosyalliğini az da olsa hafifletebilmem için tavsiyelerinizi bekliyorumm..
Bekarlar neden aliniyor ki,evli.oldugunu bile bile sirnaşan erkekler ve kadinlar var...her bekar öyledir ,demiyor ki kimse...iş zarf atanda degil,zarf atilanda biter.yoksa hepimiz bekar olduk,ama hafif meşrep davranislarda bulunmadik...
Benim kasiyer kizdan haberim yok :)) ben paranoyak biri degilim,o tür seylere takilmam.Canım bekarların alındığı yok ben en başında okudum bir buhranla yazılmış olduğunu düşünüp ilk iki mesajda samimiyetimle cevap verdim ama arkadaş tavsiye değil evli kadınlardan destek görmeye ve bekarları taşlamaya gelmiş. Çünkü tavsiyeleri aldığı yok aslında sürekli kendi durumunu savunma halinde. İlk mesajıda okursan sadece tek taraflı yargılamış ama kendisi tavsiye istiyor yargılama değil.
E siz kasiyer kızı bir gülümsemesiyle rahat yaptınız yılışık yaptınız şimdi de hafifmeşrep oldu iyiymiş valla ya
Benim kasiyer kizdan haberim yok :)) ben paranoyak biri degilim,o tür seylere takilmam.benim anlatmak istediğimi anladiniz umarim.
Katiliyorum bu dediklerinize.ben evliyim bi gülücük atsam yanliş anlayacak dolu erkek var etrafta bunu da belirteyim.o yüzden davranişlarima dikkat ederim.Bekar degilim 10 senelik evliyim ama bekarlar adina alindim valla
Bu ulkede en cirkin kadina bile sosyal ortamlarda, markette, otobuste, bakan gulumseyen laf atan onlarca erkek oluyor bu kadinlar hicbirine tav olmuyor da 40 yilda bir bekar bir kadin gulumsedi diye kocalarimiz niye tav oluyor? Ya da eyvah kocam elden gidecek diye agliyoruz...
Ihanet edecek adam her turlu eder, o guldu, bu bakti, su aradı bunlar dert edilecek seyler degil, ayrica butun bekar kizlari zan altinda birakmak icin de bahane degil
Kadın arasa eyvallah dicem eşin arıyor kızım eşin arıyor. Sen sorun ettiğin halde eşin arıyor. İş görüşüyorlar diyorsun kadına niye kızıyorsun ya. kadın mecbur mu seni mutlu etmeye. çok sorun ediyorsan eşin olacak adam aramiycak
Şimdi burada konuyu açan kişinin yorumlarını okuduğumuz bildiğimiz için doğru olanı yapıp konuyu açanla ilgili yorum yapıyoruz. Olayı açan o kadın olsaydı onu taşlardık belki. Ama sen bariz hatalısın. Eşine toz kondurmayıp eşinin aradığı kadına kızıyorsan hata sende. Eşinin kusurunu nasıl görmezsin. Sen tutmuş kadını aramışsın eşimle konuşma diye eşin hala kadını arıyor seni ezerek. Sen hala daha kadını suçluyorsun ya