bekar kızlar evli erkeklere karşı nasıl bu kadar rahat?? :(

bedduaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye geldigim yere gidiyorum demiş.

Bu sözümden sonra benim de kendi şirketimde bana selam vermeyen ama eşimle birlikte görünce şen şakrak selamlar veren, espriler şakalar yapan hemcinslerim oldu. Biz kendi aramızda güldük geçtik. Kendinize ve eşinize güvendiğiniz sürece sıkıntı yok.

Görüşmeler işle ilgili ise karşı tarafın telefonu açması değil açmaması garipsenmelidir. İş için görüşülen bir insanı arayıp " kocamı bir daha arama , ararsa telefonlarını açma " demeniz de uygunsuzdur.

Tavsiye isterseniz eşiniz yüzüğünü takmalı bence sürekli her tanıştığı kişiye evli olduğunu söyleyecek değil ya o şekilde söylemiş olur. Kasiyer kıza ve kurstaki kızlara gelince, karşında bi güleryüz olunca insan istemsizce gülümsüyor yada bazen sadece içinden geldiği için gülümseyebilir, birde işi insanlarla sonuçta somurtması anlamsız olur, sürekli somurtan çalışanlar görmeyi kimse istemez böyle şeyleri abartıp boşuna kendinize sıkıntı etmeyin.
Kursataki kızlara gelirsek yine önceki mesajımda yazdığım gibi eşiniz onlarla yemeğe çıkıcağı sinyali vermese gelin benide alın demez sanıyorum. Ayrıca toplu bi yemek sanırım başbaşa da değil sosyal birinin böyle arkadaşlarıyla yemeğe çıkması gayet normal.

Sonuç olarak herşey yine eşinizde bitiyor ne kadar samimi de olsa diğer kadınlarla evli veya bekar arasına bi mesafe koyacak olan o, kimsenin alnında evliyim yazmıyor. Önceki mesajımı da biraz sinirle yazmıştım alındıysanız kusura bakmayın konuyu okuduğumda çok sinirlendim çünkü

Eşimden? Evli erkek arkadaşlarımızdan?

O zaman bence biraz siz de eşinize ve evli erkek arkadaşlarınıza bakınız ? Erkek net olduktan sonra uç örnekler dışında çirkin bir ifadeyle kadın yapışıp kalmaz. Yüzdelersek belki %10-20 dir böyle kadınlar. Ayrıca bunun bekarı evlisi yok. Ne çabuk unutuyorsunuz burada yorum yaparken bir zamanlar bekar olduğunuzu?

çok haklısın. maden iş görüşmesi,ne hakla aranıpta açma denmiş. inanılır gibi değil

Esim de ben de yüzük takmiyoruz. Ondan once ben cikardim hatta yüzüğümü.Bizim etrafimizda bekar "rahat" kizlardan hic yok sanirim ya da çevresindeki herkes evli olduğunu bildigi için ona gore davraniyordur. Ya da cok mu cirkin benim adam simdi üzüldüm bak

Bekar kizlar da rahat olabilir ayrica size ne? Sorumlu olduklari yalnizca kendi vicdanlari. Esinizi "rahat" bekar kizlardan korumak icin cam bir fanus oneririm size.Arada havalandirin yalniz adam olmesin

Eşimden? Evli erkek arkadaşlarımızdan?

Nasıl bir sosyal ortamları var bilemiyorum ancak benim çevremde gördüğüm daha ziyade tanıştığı insanın gerçekten bekar olduğundan emin olmaya çalışan kadınlar.

Evli olduğu halde bekar olduğunu iddia eden , hatta bekar yazan nüfus cüzdanını değiştirmeyen , kayboldu diyerek ikinci bir nüfus cüzdanı çıkaran insanlar dahi mevcut.

e kardeşim kadın "eşinize selam söyleyin" demiş daha ne desin?
açmasın mı kocanın telefonunu, hala aynı yerdeyiz kocan neden arıyor, o aramasın.
kasiyer kız yapmıştır bir hata tamam, ona lafımız yok, ne yapalım gidip kızın saçını başı yol mu diyelim sana, var işte böyle kadın ne yapak yani.
öteki örneğe gelince kız da yolunun üzerindeyse "beni de alın" demesinde ne gibi bir gariplik var şahsen anlamadım. arabasına bindi diye koynuna girecek diye bir şey yok. yol üzerindeyse arayıp rica edebilir, bu kadar sorun yapma bence.
bunlar medeni şeyler. bazı insanlar gerçekten "evli acaba karısı ne düşünür" şeklinde düşünmez kendi içinde öyle bir fesatlık olmadığı için davranışının yanlış anlaşılabileceğine yormaz durumları.
yol üzerindeyse eşinin teklif etmesi lazım hatta kızın arabası yoksa, şahsen ben sevgilimin teklif etmesini isterim böyle bir durumda.
git döv fingirdek o....puları. bunu mu duymak istiyorsun ille? kusura bakma ama benim görüşüm bu yönde değil. kocan eğer yeterince mesafeli davranıyorsa sorun yoktur, kimse zorla ayartamaz, kocan kocaman adam çok rahatsız oluyorsa ilişkisini keser ya da resmi bir seviyede tutar olur biter, kocanı uyar, rahatsız olduğunu söyle

peki ben eşimi yüzük takması konusunda nasıl ikna edebilirim.. daha önceden cok da üstüne gitmeden acıklamaya calıştım.iş yüzükte degil, sabah evden çıkar çıkmaz cebine atanlar var demişti. sadakat yüzükte degil, kişinin kendisindedir demişti..

Konu sahibi yargilanmiş da,ben kadin halimle yilişan erkekleri görüyorum evli kadinlara...biz de onlara mi yüz veriyoruz!karakterdir bu,ha tutarsa hesabi...oyle kizlar da var elbette..kadin ya da erkekte iş biter.

bir dakika ben doğru mu anladım.
kız sadece gülümsemiş mi? eşi yanındayken flört gibi bir durum yok mu yani?
mesele sadece gülümseme meselesi mi?
e pes gerçkten. ben de oturdum laf anlatmaya çalışıyorum saf saf.

bende böyle bir konu açmıştım.iş arkadaşıma işle alakalı msj attım kadın bana kocamı ayartırsın demişti.ve ben artık iş arkadaşlarıma slm vermeye dahi korkuyorum demiştim.burada ki bazı arkadaşlar o zaman beni taşlamıştı şimdide konu sahibini taşlıyor :) ama aynı duruşu koruyan hannesli teşekkürler

masus bilerek kasıtlı açıyorsunuz değil mi bu konuları,nasıl olsa prim yapıyor ve ne hikmetse hep yeni üyeler...bak ben de cevap yazdım konuna,bak yine prim yaptın

Esiniz gayette memnun halinden.. Eger kizlardan sikayet etmis olsa coktaaaaaaaaaaaaaaan o yuzugu takmisti.

Bekar düşmanı evli arkadaslarim siz besik kertmesiyle mi evlendiniz? Hic bekar olmadiniz mi? Bekarken tehdit miydiniz evli ciftler icin?

iş arkadasınıza işle ilgili mesaj atıp karısı sizi uyardığnda da sizi taşlamışlardı öyle mi? şimdi de senin konumunda birine toz kondurmuyorlar.. seni kesinlikle suclamıyorum arkadasım. belki kadının benim yaptığım gibi sizi uyarması da dgru degildi. ben yaptıgım hatanın farkındayım. arayıp da kendimi düşürmemeliydim. sonuçta bi kuruntuydu fos cıktı.

İkna edemezsiniz. Bugüne değin yüzüğünü takmayan eşiniz bundan sonra da takmayacaktır. Eşiniz , ağzıyla olması gerekeni söylediği gibi " .iş yüzükte degil, sabah evden çıkar çıkmaz cebine atanlar var demişti. sadakat yüzükte degil, kişinin kendisindedir demişti" hal ve hareketleriyle de evli bir insan gibi davranırsa sorununuz çözülecektir.

Bunca insanı dinlemek yerine hala aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz ama vazgeçin bence çünkü kimse sizin o BAZI BEKAR KIZLAR diye tabir ettiklerinize hakaret etmeyecek!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…