- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
-
- Konu Sahibi elifsu0225
arkadaşlar, sanırım diğer acıklamalarımı tam olarak okumadıgınız için olaylar da yanlış anlaşılıyor.
eşim o kızla 3 yıl boyunca görüşmüyor. 3 yıl önce baska bir sehirde tanışıp sadece 2 kez yüzünü gördüğü birisi. bu kız eşimi hep bekar biliyor. görüşmeler oldugunda evlilik veya flört..gibi seyler konuşulmuyor. ben kızla görüştğümde kız benden özür diliyor, yanlış anlamayın dyor. bir sıkıntı yok diyor. bir daha eşiniz ararsa telefonu açmam diyor. eşim onu baska bir sebeple aradığında cevap veriyor. ben buna kızıyorum.. buna benzer bazı sebeplerden ötürü ona beddua verdim, çünkü bana söz verip, beni anladıgını söylüyor da neden hala konuşabiliyor. hatta telefonda eşime demiş ki eşinize selam söyleyin..belki de ben abartıyor, yanlış yargılyor, kıskançlık krizine gereksiz yere giriyrum. aslında odaklanmanız gereken nokta da sadece burası degildi. başlık altındaki ilk mesajımda bana gülmeyip, benim yanımda eşime gülümseyen bi kasiyer kız örneği var.. veya katıldıkları kursta anlaşıp falanca yerde yemeğe gidelim dendiğinde bi tanesinin eşimi arayıp, x bey ben de gelecegim beni de alın demesi.. ben bunları sorun ediyorum yani. ya beni yargılayarak yardımcı olmaya calışın ya da evet yine de bile ble yılışan şu bazı bekar kızlara karsı nasıl bir tavır takınmam gerektiğini açıklayın ltfen..
anlatamıyorum galiba.. görüşmeler işle kurslarla fln ilgili. eşim gerekirse ararım dedikten sonra; kızda bir daha ararsa sizi üzmemek adınaa acmam dedikten sonra hala nasıl acıyor.. ben mi yanlış anlıyorum ya.. eşim bana konuşmaları ve hareetleriyle, bazen yanımda olan kurs görüşmelerinde bi sıkıntı olmadığıyla ilgili güven verdiği için sorunu karsı tarafta aramaya baslıyorum
arkadaşlar, sanırım diğer acıklamalarımı tam olarak okumadıgınız için olaylar da yanlış anlaşılıyor.
eşim o kızla 3 yıl boyunca görüşmüyor. 3 yıl önce baska bir sehirde tanışıp sadece 2 kez yüzünü gördüğü birisi. bu kız eşimi hep bekar biliyor. görüşmeler oldugunda evlilik veya flört..gibi seyler konuşulmuyor. ben kızla görüştğümde kız benden özür diliyor, yanlış anlamayın dyor. bir sıkıntı yok diyor. bir daha eşiniz ararsa telefonu açmam diyor. eşim onu baska bir sebeple aradığında cevap veriyor. ben buna kızıyorum.. buna benzer bazı sebeplerden ötürü ona beddua verdim, çünkü bana söz verip, beni anladıgını söylüyor da neden hala konuşabiliyor. hatta telefonda eşime demiş ki eşinize selam söyleyin..belki de ben abartıyor, yanlış yargılyor, kıskançlık krizine gereksiz yere giriyrum. aslında odaklanmanız gereken nokta da sadece burası degildi. başlık altındaki ilk mesajımda bana gülmeyip, benim yanımda eşime gülümseyen bi kasiyer kız örneği var.. veya katıldıkları kursta anlaşıp falanca yerde yemeğe gidelim dendiğinde bi tanesinin eşimi arayıp, x bey ben de gelecegim beni de alın demesi.. ben bunları sorun ediyorum yani. ya beni yargılayarak yardımcı olmaya calışın ya da evet yine de bile ble yılışan şu bazı bekar kızlara karsı nasıl bir tavır takınmam gerektiğini açıklayın ltfen..
Eşimden? Evli erkek arkadaşlarımızdan?
çok haklısın. maden iş görüşmesi,ne hakla aranıpta açma denmiş. inanılır gibi değilGörüşmeler işle ilgili ise karşı tarafın telefonu açması değil açmaması garipsenmelidir. İş için görüşülen bir insanı arayıp " kocamı bir daha arama , ararsa telefonlarını açma " demeniz de uygunsuzdur.
Eşimden? Evli erkek arkadaşlarımızdan?
e kardeşim kadın "eşinize selam söyleyin" demiş daha ne desin?arkadaşlar, sanırım diğer acıklamalarımı tam olarak okumadıgınız için olaylar da yanlış anlaşılıyor.
bir dakika ben doğru mu anladım.Yahu ortada görüşme bile yokken siz niye aradınız kızı o zaman? Kusura bakmayın nerden tutsam elimde kalıyor anlattıklarınız. Elin kızına eşim arasa açma diye söz verdirmek yerine eşinizin aramasını engellemeniz gerekmez mi durumdan rahatsızsanız?
Baştan sona yanlışsınız, hatalısınız. Kasiyer kız eşinize gülümseyin e ne oluyor allah aşkına?? Kafaya takılacak şey mi bu? Geçen otobüste yol veren adama gülümsedi diye kavga çıkarmıştı yanındaki hatun, sanırımmarilyn monroe 'nun konusuydu. Siz de mi böyle olacaksınız?
masus bilerek kasıtlı açıyorsunuz değil mi bu konuları,nasıl olsa prim yapıyor ve ne hikmetse hep yeni üyeler...bak ben de cevap yazdım konuna,bak yine prim yaptıngördüğüm duyduğum olaylar çok var bu konuda..mesela marketteki kasiyer kızın gülümsediğini görmedim, eşimin yanında ben varken dahi gözümün önünde adamı kesiyor, gülerek sohbet etmeye calışıyor. eşimin katıldığı kurstaki bi kız arayıp X bey hadi beni alın da çıkıcaktık ya gezmeye kursiyer arkadaslarla diyebiliyor. kurstan tanıdığı baska biri mezuniyetinde plaketimi ve çiçeğimi X versin istiyor.. eşimin iş geregi veya sosyal ortam geregi tanışıp tel. nosunu aldıgı bayanlardan bekar zannettm de, çok etkilendim de, yok aşık oldum da, evlenecegim kişiyi buldum dedm de neler neler..bunlar benim şahit olup hatırladıklarımdan..
eşimin nasıl biri olduguna gelince.. son derece aktif, girişken, sempatik, hoşsohbet, kibar, karizmatik...işi parası da arabası da var tabi. yani adam böyle ve evli..onu değiştirmekten ziyade böyle kabul ettim,çünkü herkesin kişiliği özeldir.. adam böyle diiye asılmak, yapışmak mı gerekiyor.. bazı sosyal ortam veya iş geregi olan kurslar, görüşmeler, toplantılar oluyor diye böyle mi olmalı? ben abartıyorsam eleştiriye acığım..
facete alenen evli oldugumuz yazar, resimlerimiz vardır her zaman.eşimin whats uppta bile.. whats uppı facei olan bi kızın 3 yıl boyunca eşimin evli oldugunu anlayamayıp, sık aramasından şüphelenip görüştüğümde eşinizi bekar zannettim diye aptallığını savunmasına ne denir..eşim bu kadar sosyal ve girişkenken biz aile olarak son derece mtlu, nazar olacaz diye korkan, imrenilen bir konumdayız.. o da ben de herseyi dengelemeye calışıyoruz.. mutlulugumuzun devamı için herseyi yaptıgımızı düşünüyorum. ama bu bekar kızların bu kadar saf ve yılışık olması çok canımı sıkıyor.
eşim yüzük takmıyor.saat dahi istemiyor. ne dedimse yüzük taktıramadm. ve ilk tanıştığı ortamda da hemen ben evliyim demiyor tabi.. yani adam 30u gecti. konuşmada benden ve çocuklarımızdan bahsediyor tabi,ama bu ilk anda olmayınca bekar zannettim etkilendim zırvalarından bıktım gercekten..bu konuda yargılamadan yorum yapmanızı bekliyorum.. bu tür kızlara karsı nasıl biir tavır takınmam ve eşimin bu asırı sosyalliğini az da olsa hafifletebilmem için tavsiyelerinizi bekliyorumm..
iş arkadasınıza işle ilgili mesaj atıp karısı sizi uyardığnda da sizi taşlamışlardı öyle mi? şimdi de senin konumunda birine toz kondurmuyorlar.. seni kesinlikle suclamıyorum arkadasım. belki kadının benim yaptığım gibi sizi uyarması da dgru degildi. ben yaptıgım hatanın farkındayım. arayıp da kendimi düşürmemeliydim. sonuçta bi kuruntuydu fos cıktı.bende böyle bir konu açmıştım.iş arkadaşıma işle alakalı msj attım kadın bana kocamı ayartırsın demişti.ve ben artık iş arkadaşlarıma slm vermeye dahi korkuyorum demiştim.burada ki bazı arkadaşlar o zaman beni taşlamıştı şimdide konu sahibini taşlıyor :) ama aynı duruşu koruyanhannesli teşekkürler
peki ben eşimi yüzük takması konusunda nasıl ikna edebilirim.. daha önceden cok da üstüne gitmeden acıklamaya calıştım.iş yüzükte degil, sabah evden çıkar çıkmaz cebine atanlar var demişti. sadakat yüzükte degil, kişinin kendisindedir demişti..